Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29370 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #60 -: Юни 09, 2010, 09:10:26 am »
Незнам в кой градус беше Слънцето й, но явно просто си го брои за съвпад - разпадащ се.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #61 -: Юни 09, 2010, 09:25:00 am »
Напрежението става по-голямо, когато са задвижени и транзитните Слънце и Марс към наталните. След като има Марс в Телец и Слънце в Риби изобщо не ме учудва силното напрежение, което чувства, защото транзитното Слънце квадратира наталното Слънце, а транзитния Марс квадратира наталните Марс, Луна и Венера /ако не се лъжа/. Но като влезе във форума тя ще каже как е. Сега Марса влезе в Дева и ще разхлаби напрежението поне на планетите в 10 дом, но ще квадратира по някое време Слънцето й. Та, те все нещо аспектират непрекъснато, няма бягане. Аз, слава Богу, се освободих от Марса в Лъв и след 23 юни ще се почувствам още по-добре /надявам се искрено/  ;D защото Марса ми задвижва земните планети в натала, имам и Венерин възврат, Слънцето и то ще навлезе в Рак.....  :blink: Мър,мър..... :rolleyes: 

« Отговор #62 -: Юни 09, 2010, 09:30:51 am »
Скарлет, а защо на мен в астрокома Марс още ми е в Лъв?  :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Юни 09, 2010, 09:31:18 am »
Ти хубаво я цитираш, но аз помня че беше с Асц. Лъв, със Слънце в крайните градуси на Риби, с Юпитер в Козирог и с Марс, Венера и Луна в Телец в 10 дом. Ако съм запомнила грешно или друга карта, пак се извинявам.  :blink:

Важно е да сме точни, да.
Но Юпитер и Уран пак ще се върнат обратно...
Все пак Юпитер стоя сравнително кратко в Риби.
Голямо трупане на килограми беше във Водолей.
Хеле като зацикли в стационарно положение точно върху светилата ми (без никаква причина)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #64 -: Юни 09, 2010, 10:31:55 am »

Но Юпитер и Уран пак ще се върнат обратно...

Те ще върнат, вярно, но тогава вече Марс няма да квадратира планетите й в Телец, а Слънцето в 9 дом, управляващо Асцендента. Не че квадрата Слънце/Марс е лек, но може да наблегне върху себе си и да спортува. Но всеки си решава какво иска и какво да прави.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #65 -: Юни 09, 2010, 11:26:49 am »
Аз тъкмо се зарадвах, че Юпитер ми прави тригон със слънцето и гледам, че в същото време е в опозиция на АЦ, Плутон и Марс  :o

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #66 -: Юни 09, 2010, 11:46:12 am »
Скарлет, а защо на мен в астрокома Марс още ми е в Лъв?  :unsure:

Какво значи "още ми е в Лъв"? Не те разбирам.  :unsure: Нали рождения Марс ти е в Лъв? Той ще си е винаги там като рожден. Ако имаш предвид транзитния, не може да е в Лъв в астро кома. Погледни хубаво.

« Отговор #67 -: Юни 09, 2010, 12:03:10 pm »
там е, ако днес сме 9 юни...

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Юни 09, 2010, 12:09:00 pm »

В зелено са прогресивните планети.
Ако искаш пълна карта на транзитите, задай само транзити за съответната дата.

« Отговор #69 -: Юни 09, 2010, 12:09:30 pm »
Мама ЯЯ, това не е транзитният, а прогресивен Марс
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Юни 09, 2010, 12:18:02 pm »

Ми, не е там. Ти си включила прогресивните планети. Още дълго ще ти стои Марс в Лъв.  ;)

« Отговор #71 -: Юни 09, 2010, 12:21:01 pm »
 :85: да се бия в тиквата проста...... само съм сменила името от падащото меню одеве  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #72 -: Юни 09, 2010, 01:59:01 pm »
Благодаря на Скарлет и Небесна и тези които са се включили по моята карта.
Права е Скарлет,че имам квадратури към луна,марс,сатурн от транзитния марс.
А иначе съвпада на юпитер и уран е все още върху слънцето ми в 9ти дом което е на 29гр в риби.А те са на 0гр.Вярно е, че е разходящ,но все пак силно се усеща напоследък с този стрес.Особено нетърпимостта към мъжа ми :-X
Пък и този тр съвпад ми прави и опозиция на плутон в 3ти.
Просто исках да ви разясня,да не се чудите и още веднъж ви благодаря.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Юни 09, 2010, 02:03:29 pm »
А иначе съвпада на юпитер и уран е все още върху слънцето ми в 9ти дом което е на 29гр в риби.А те са на 0гр.Вярно е, че е разходящ,но все пак силно се усеща напоследък с този стрес.Особено нетърпимостта към мъжа ми :-X

А наталния Уран къде е и в какъв знак? Не правеше ли опозиция със Слънцето?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #74 -: Юни 09, 2010, 02:07:23 pm »

А наталния Уран къде е и в какъв знак? Не правеше ли опозиция със Слънцето?
Наталният уран ми е в 3ти но го делят 2гр от ИС.Управлява 7ми.Сега имам прогресивна луна върху уран.Плутон ми прави опозиция слънце в натала.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #75 -: Юни 09, 2010, 02:17:02 pm »
Наталният уран ми е в 3ти но го делят 2гр от ИС.Управлява 7ми.Сега имам прогресивна луна върху уран.Плутон ми прави опозиция слънце в натала.

Не се учудвай, че имаш нетърпимост към мъжа си. Уран управлява 7 и прогресивната Луна е връз него. Но не каза в какъв знак е и какви аспекти има. Възможен е разрив в отношенията с партньори като цяло и с партньора. Но зависи и какви са аспектите на Уран и на знака му.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Юни 09, 2010, 02:40:37 pm »

Не се учудвай, че имаш нетърпимост към мъжа си. Уран управлява 7 и прогресивната Луна е връз него. Но не каза в какъв знак е и какви аспекти има. Възможен е разрив в отношенията с партньори като цяло и с партньора. Но зависи и какви са аспектите на Уран и на знака му.
Уран е във везни и прави опозиция меркурий в натала.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #77 -: Юни 09, 2010, 03:45:31 pm »

Ми, Уран като управител на 7 дом и във Везни / и с тези аспекти/ създава предпоставки за сътресения и скандали в отношенията с партньора и възможност за повече от 1 брак. Но дори и да няма втори брак, пази /ако желаеш, разбира се/ взаимоотношенията с партньора си сега. 

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #78 -: Юни 09, 2010, 06:21:25 pm »

Ми, Уран като управител на 7 дом и във Везни / и с тези аспекти/ създава предпоставки за сътресения и скандали в отношенията с партньора и възможност за повече от 1 брак. Но дори и да няма втори брак, пази /ако желаеш, разбира се/ взаимоотношенията с партньора си сега. 
Ако не ги запазя,ще има раздяла така ли да разбирам?
То и да ги пазя и да не ги пазя,ако е писано да не сме заедно......въпреки,че за 5тте години запознанство(утре стават 5),създадохме и дете и много други неща заедно и .....все едно сме заедно от 50 години,така го чувствам аз.Няма страст,романтика и кекс :lol:
Но той е много отмъстителен,и малко ме е страх от него.Слънце Стрелец и има уран съвпад венера в скорпион.
Просто споделям,че въпреки че вече съм на 38,ми се иска да изживея поне още една голяма любов :unsure:

« Отговор #79 -: Юни 09, 2010, 08:27:33 pm »
моя е със Слънце в съвпад с Уран в Скорпион - Уран в скорпион си е доста изненадваща планета...