Здравей Гост

за силата

• 62 Отговора
  • 8068 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:за силата
« Отговор #20 -: Юни 06, 2010, 02:40:03 pm »
Другият тип хора, които са ми до болка познати, са онези дето живеят с нагласата, че другите никога не правят достатъчно за тях. Или не са достатъчно добри за тях, не са достойни за тях. Изпълнени са с вътрешна неудовлетвореност независимо от това как им протича животът, дори когато всичко им е уредено и не срещат външна съпротива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Юни 06, 2010, 02:41:59 pm »
Няма пълно щастие. На всеки все нещо не му достига.  :rolleyes: Силата на мисълта за реализиране на съкровени желания пък била тя и с любов няма връзка тук, вселената дето все ни мисли и тя  ;D
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 03:06:54 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юни 06, 2010, 02:46:12 pm »
Мисля, че съвсем малко неща са ми нужни, за да кажа, че съм щастлива.
Сега не мога да кажа, че се чувствам щастлив човек. Има моменти, в които изпадам в еуфория без никаква външна причина за това, но все още усещането за пълнота и удовлетвореност липсва. Но пък и не се оплаквам от живота си, има къде по-тежки съдби.
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 03:11:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Юни 06, 2010, 02:46:17 pm »
Аз познавам и да ви кажа все са риби.
На едната рибка и бях постнала картата, но не помня в коя тема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юни 06, 2010, 02:49:59 pm »

Рибите като нептунов знак лесно се плъзгат по линията на най-ниското съпротивление, това е залогът на тяхното вътрешно спокойствие. Не им е нужно да водят безсмислени борби, те са силно адаптивни, но ако са самотници, се чувстват щастливи и в собствената си компания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Юни 06, 2010, 02:51:39 pm »
Аз поддържам усещане за (почти) постоянно вътрешно щастие. но си го изработих сама в течение на дълги години.
По рождение съм мрънкало, неудовлетворен бунтар и вечно недоволно говедо.
Вече не.  :49:

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Юни 06, 2010, 02:57:24 pm »
То и аз се опитвам да бъда щастлива, ама йок- пълнолунието си казва думата.

« Отговор #27 -: Юни 06, 2010, 03:02:58 pm »
Към щастливите  ;D - а смятате ли, че в очите на другите сте щастливи?

Не ме разбирайте погрешно - не абсолютизирам състоянието. Споделям мнението на Uran и Лили са "щастливите" и по-скоро онази му част за "линията на най-ниското съпротивление".

аз съм щастлив човек Аурора. :blink:

само да съм те чула да издаваш стон!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Юни 06, 2010, 03:09:00 pm »
щастието е в пътя..и аз сега обръщайки се назад с чисто сърце казвам , че съм щастлива.
всеки миг в който се чувстваме нещастни е част от щастието ни.

обаче , това въобще не означава ,че няма да гъквам Аурорче мило ;D ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #29 -: Юни 06, 2010, 03:12:19 pm »
всеки миг в който се чувстваме нещастни е част от щастието ни.

да, защото вероятно в един по-късен момент с облекчение установяваме, че сме го преодолели  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Юни 06, 2010, 03:15:58 pm »
Аз отчетливо помня моментите (или кратки периоди), в които съм била щастлива. Незнам доколко имат общо с извървян път, постигната цел, някаква заедност, тинтири-минтири, но със сигурност ми е трудно да битувам дълго време в тези състояния.
Филмът, който постна Белика по една от новелите на Ст.Кинг "Особени сезони", ми е напомнял именно по този начин, който тя описва, за онова просто и безметежно щастие на детството.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 06, 2010, 03:19:34 pm »
Вижте, за Овена казват, че е щастлив, когато го оставят да прави каквото си иска.  ;D И е вярно, поне за мен. И понеже сега не мога да правя каквото си поискам, ритам срещу ръжена.  ;D
Иначе не ми е нужно да съм в компанията на любим човек, за да се чувствам щастлива, не се идентифицирам чак толкова с отсрещния. Отправям това пожелание към Вселената, но пък като дойде, ще дойдат и други проблеми с него... То не може всичко да ни е перфектно, важно е как ние усещаме нещата, не е нужно да бъдем съвършени.
Погледнато от астрологична гледна точка мога да кажа, че съм самодостатъчен човек, което вероятно се дължи на Марс в Риби в съвпад с ІС и големия му воден тригон. Самотата не ме прави нещастна, а по-скоро ме изпълва с вътрешно задоволство, защото така никой не нарушава вътрешното ми равновесие. Много мразя да ми мелят на главата за щяло и нещяло, не понасям хора с претенции, вечно недоволни егоисти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Юни 06, 2010, 03:23:23 pm »
Ох Лили! ;DТо май и при мен щастието се дефинира от възможността да правя каквото си поискам и когато си поискам. ;D ;D :(

« Отговор #33 -: Юни 06, 2010, 03:31:33 pm »

аз не се определям като щастлива. Не съм нещастна, здрави са всички, които обичам, заедно сме, имаме достатъчно, е, на моменти не стига, но има. Но не се чувствам щастлива. Адаптивна съм определено, но в никакъв случай не се плъзгам по линията на най-малкото съпротивление.
Единственото, което ми липсва, е семейно щастие. Но с тази Луна в Овен в 7ми... а и 9ти ми е интерсептиран, Рак...

*

abroad

« Отговор #34 -: Юни 06, 2010, 03:31:55 pm »
Познавате ли хора, които се определят като щастливи? 

Познавам  :rolleyes: Той е със съвпад Юпитер/Венера/Слънце в Лъв...

Към щастливите  ;D - а смятате ли, че в очите на другите сте щастливи?

;D Много уместен въпрос
Аз не съм сред тях. Както Uran вече спомена пълнолунието не е най-доброто, което може да ти се случи...
Но поне се опитвам да се науча на баланс и спокойствие, да не си го слагам, където не трябва ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Юни 06, 2010, 03:37:19 pm »
ама БАШ МЕ БРИГА ,дали в очите на другите съм щастлива! :blink:
важно е мойто усещане ,което се отразява на вселената. колкото по-щастливи хора,толкова повече чистота в акашовите записи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #36 -: Юни 06, 2010, 03:47:02 pm »
ама БАШ МЕ БРИГА ,дали в очите на другите съм щастлива! :blink:
важно е мойто усещане ,което се отразява на вселената. колкото по-щастливи хора,толкова повече чистота в акашовите записи....

мдааа, е на тва му викат приказка. и аз така мисля, ама засега спирам само до "важно е мойто усещане"   ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #37 -: Юни 06, 2010, 03:56:25 pm »
Цитат
Към щастливите  Grin - а смятате ли, че в очите на другите сте щастливи?
Предполагам, че не съм.
Това какво общо има с мен?

*

kaily

• 5145
« Отговор #38 -: Юни 06, 2010, 03:57:38 pm »
На изток му се вика ананда - блаженство.
Това е вътрешно състояние, независещо от външни причини.
Който е нещастен в палатка, ще бъде нещастен и в палат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Юни 06, 2010, 03:58:46 pm »
На изток му се вика ананда - блаженство.
Това е вътрешно състояние, независещо от външни причини.
Който е нещастен в палатка, ще бъде нещастен и в палат.

точно така! ;D ;)