Belika, на мен също са ми абсолютно нелогични и странни...Аз не съм имам кой знае какъв опит с тях, но скоро се запознах с един такъв и по същият начин- тръпката беше безумна, атой невероятен и изведнъж просто изчезна. Аз още не разбирам какво стана...А мъж Рак за шеф?

??/ Това е вече смешно
) 
Мъжете Раци, които съм срещала, без изключение, имат изключително галантно, кавалерско и уважително отношение към жените. Чувствителни са, откликват на настроението и посредством дребни жестове превръщат бързо жената в своеобразен център на съответната минивселена. Проблемът е в това, че много често жените отсреща приемат това поведение като ухажване, като флирт, а то се дължи просто на добро възпитание и дълбоко вкоренено от маминка уважение към жените.

. Пък когато дамата повярва, че Ракът сериозно ги сваля и започне на свой ред да отговаря на сигналите му, той, съвсем кавалерски, може да им откликне, пък даже и да я "забремени" от едното добро възпитание

и за да не я обиди.
И ей така тръгват слуховете, че Раците са коцкари.
Шефовете Раци са едни от най-милите същества на света. Много лесно се работи с тях, след като те приемат като част от семейството.