Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52563 Прегледи
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #120 -: Юни 07, 2010, 09:01:22 pm »
Gaiia питам се доколко си сигурна в часа си на раждане, имам предвид минутите. Ако си родена пет минути по-рано,  т. е. в 9,20 ч Венера ще ти е в първи дом, а не в дванадесети.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #121 -: Юни 07, 2010, 09:03:53 pm »
И какво би означавало това? Имам пред вид ако Венера ми е в първи дом

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #122 -: Юни 07, 2010, 09:06:51 pm »
Ааааааааааааа Lillie, аз от София ходя до приморско! Въобще не се оплаквай  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Юни 07, 2010, 09:08:28 pm »
Ааааааааааааа Lillie, аз от София ходя до приморско! Въобще не се оплаквай  :P

Сигурно защото ви е по-близо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #124 -: Юни 07, 2010, 09:14:36 pm »
Ами тя и в първи и в дванадесети е много близо до асцендента, което ще рече дава хубост и чар и дарбата да те харесват лесно околните, но в дванадесети дава например и тайни връзки, понякога затруднения да се изказват чувствата, дано не греша. Венера в първи и то в Лъв е чар, късмет, добър вкус, добро здраве, късмет , поне това се сещам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Юни 07, 2010, 09:16:05 pm »
Пет градуса под и над Асцендента се броят за съвпад, доколкото знам.
Но независимо къде математически попада Венера - в съвпад с АС откъм 12ти или 1ви дом, в картата има изразен нептунов акцент.
Gaiiia, някаква форма на изкуство привлича ли те, с какво се занимаваш? Реклама, връзки с обществеността, медии, филмова индустрия... Би трябвало бързо да усвояваш и чужди езици, струва ми се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Юни 07, 2010, 09:17:12 pm »
..голям бюст като се има в предвид колко е щедра венера  ;D

Не съм забелязала връзка между позицията на Венера и големината на бюста. Но вие, мъжете, може и да сте по-наблюдателни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #127 -: Юни 07, 2010, 09:22:15 pm »
Това за бюста си го запазвам за себе си... :)

Колкото до иксуството дааа- завършила съм музикално училище, и изкуство.(в момента не се занимавам с това)
Права си Lillie, адски лесно уча езици
Винаги ми е било трудно да изказвам чувствата си, и това винаги ми е пречело...

ще подпитам мама пак за часа :)

« Отговор #128 -: Юни 07, 2010, 09:23:24 pm »
Глупости. Венера дава хармонични форми. Ще рече пропорционален бюст и всичко останало в пропорция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Юни 07, 2010, 09:23:54 pm »
Имаш предвид Венера в първи дом или силна есенциално Венера?
Венера във Везни не съм забелязала да дава кой знае какъв бюст. Виж, при Венера в Телец природата може да е по-щедра. При Венера във Везни, ако има и други лични планети в този знак, съм забелязвала по-голям бюст, дължащ се на повечко мастни натрупвания. Обикновено обичат да си угаждат такива жени, похапват сладичко. Впрочем същото важи и за Венера в Телец, угаждат си много.
При Венера в друг знак на АС не съм забелязвала кой знае колко пищни форми.
Имах позната с Венера в Лъв в първи дом и АС Лъв, абсолютно плоска. Генетичното наследство си каза думата, не е само от планетите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #130 -: Юни 07, 2010, 09:29:10 pm »
съм музикално училище, и изкуство.(в момента не се занимавам с това)
Права си Lillie, адски лесно уча езици
Винаги ми е било трудно да изказвам чувствата си, и това винаги ми е пречело...

ще подпитам мама пак за часа :)

В такъв случай часът трябва да е верен. Обаче трудностите при изказването на чувствата вероятно си идват от природата на Рака. Той си е потаен и срамежлив. Не се открива и не се доверява лесно.

*

holanda

« Отговор #131 -: Юни 07, 2010, 09:29:25 pm »
незнам доколко е вярно,но Луна в Рак или Венера в Рак давали изразен бюст...или съвсем липсващ...

иначе като заговорихте за Венери и се сетих да подпитам-какви характеристики взема дадена планета,когато це намира на куспидата на даден дом.Защото моята Венера е управител на слънчевия знак и асцендента и е  на К2 дом в съвпад с Плутон/това се clyчва в Скорпион/,които пък е съуправител на 1 дом.Та..мисълта ми е как се проявява това във външния вид евентуално...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Юни 07, 2010, 09:29:38 pm »
Глупости. Венера дава хармонични форми. Ще рече пропорционален бюст и всичко останало в пропорция.

Сестрата на бившия е със Слънце и Луна във Везни и Венера в Скорпион на АС. Не е красива, но има самочувствие.
Не бих казала, че има пропорционални форми, нито кой знае колко изразен чар. Висока е сигурно 1.80-1.83, с едра структура. Не е пълна, но в никакъв случай не бих я нарекла фина. Няма хармонични форми.
Има млечнобяла кожа, много блед тен и червени устни. Няма трапчинки. Мрачно излъчване. Има и Сатурн в първи дом, но е далеч от АС. АС е Скорпион, Сатурн е в Стрелец. Но според мен при нея има смесено влияние и от двете планети в първи дом - Венера и Сатурн, понякога сатурновото преобладава като че ли.
Брат й е с три планети в Телец, АС в Близнаци и Венера в първи дом в Близнаци. Той е по-красивият и чаровен вариант, има и трапчинки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #133 -: Юни 07, 2010, 09:33:00 pm »
..комплексност
A? :unsure: ;D

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #134 -: Юни 07, 2010, 09:36:13 pm »
Хораа, мн трудно мога да повярвам, че позициите на планетите определят външният вид!! Това си чиста генетика и тя няма нищо общо с астрологията...
By the way тези, които са ми видели хороскопа могат ли да кажат дали имам перспектива за брак и евентуално деца и ако да-кога? Интересно ми е, тъй като до сега въобще не се е задавало подобно събитие в живота ми и започвам да си мисля, че няма и да се случи...  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Юни 07, 2010, 09:41:21 pm »
Венера в първи дом при всички положения дава чар, въздействие върху околните, но далеч не винаги дарява с красота. Мисля, че това за Венера в първи дом и красотата е някакъв астрологичен стереотип. За АС Везни пък да не говорим, поне половината от тях /без планети в първи дом/ не притежават приписваните им външни характеристики.
Има много красиви жени без нито една планета на Асцендента или в първи дом.
Венера в първи дом често дава фотогеничност, а също и вродено умение да се позира. А ако има съвпад или тригон с Нептун, за такива хора се казва, че камерата ги обича.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #136 -: Юни 07, 2010, 09:46:52 pm »
OMG!! просто оставам без думи!
Aiia, това просто още веднъж подкрепя моето мнение...знаеш ли дали е юнски или юлски рак?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Юни 07, 2010, 09:47:00 pm »
Да добавя, че красотата е в хармонията, симетрията, но без харизма, без чар тя е мъртва, студена красота.
При нито една Венера в първи дом от тези, които познавам, не съм видяла правилни, симетрични пропорции, за сметка на това умеят да въздействат чрез усмивката и чара си. Виждала съм и много красиви лица, с правилни черти, кукленски, но са някак безизразни, като празна опаковка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Юни 07, 2010, 09:49:05 pm »
Aiia, това просто още веднъж подкрепя моето мнение...знаеш ли дали е юнски или юлски рак?

Юнски, то се вижда... независимо, че градусите са затрити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Юни 07, 2010, 09:51:35 pm »
Странен тип наистина.  :-\