Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52499 Прегледи
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #140 -: Юни 07, 2010, 09:52:06 pm »
Държа да отбележа, че няма друга жена, няма странични фактори, няма външна намеса, просто му е паднала керемида на главата и не е същия... правиха планове до миналата година за брак, съжителство и т.н., но ... какво се случи, не знам, няма обяснение.

Плутон прави опозиция на Слънце, Меркурий, знаем другия , който прави квадрат....може и магия да му е направена, ако накой от обкръжението им не желае да са заедно на цената на каквото и да било  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #141 -: Юни 07, 2010, 09:57:05 pm »
Виж, за телци оплаквания от сорта 'Остави си дето", "Заряза я бременна" не можеш да чуеш.

абе вярно, но първо трябва да може да ти направи дете ;D ;D :lol:

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #142 -: Юни 07, 2010, 10:02:26 pm »
Aiiia, разбира се че нямам нищо против!!!
 :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #143 -: Юни 07, 2010, 10:03:00 pm »
Колко загрижен да е тоя Рак...щом става дума за партньорства - той е доста свободолюбив и неангажиращ. Не мисля, че въобще е способен на трайни и продължителни отношения.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Юни 07, 2010, 10:12:24 pm »
Крис, не е смешно, защото тук явно имаме някакъв психологически проблем при него...

И на мен ми хрумна като му гледам картата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #145 -: Юни 07, 2010, 10:14:11 pm »
Крис, не е смешно, защото тук явно имаме някакъв психологически проблем при него... Не е нормално да изгониш бременна жена , а след това да оставиш пеленаче и да не се интерсуваш от него. Дъщеричка е, БОНБОНКА! Думи нямам за това дете. Трябва да си наистина пълен изрод , идиот , за да го направиш... Опитва се също така да вмени вина на приятелката ми, че тя е виновна, че тя това е причината и т.н... момичето е скромно, гледа си детето, беше малко по-избухлива преди раждането, но то е разбираемо, при всички бременни е така. Тази нейна избухливост очевидно разклати ''спокойствието му'' знам ли вече ... и постави ултиматум...
Приятелката ми се грижи за болната си майка, и гледа дете САМА! На 33 години е...

Добре де, твоята приятелка, като е знаела, какво е направил този човек с първата си жена, не се ли е замислила за него??? Направиш ли нещо веднъж, задължително повтаряш....А за него...не знам...все тр да има някаква причина....поне малко логична. Аз не мога да повярвам, че той е толкова безчувствен...

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #146 -: Юни 07, 2010, 10:23:10 pm »
Крис, не е смешно, защото тук явно имаме някакъв психологически проблем при него... Не е нормално да изгониш бременна жена , а след това да оставиш пеленаче и да не се интерсуваш от него. Дъщеричка е, БОНБОНКА! Думи нямам за това дете. Трябва да си наистина пълен изрод , идиот , за да го направиш... Опитва се също така да вмени вина на приятелката ми, че тя е виновна, че тя това е причината и т.н... момичето е скромно, гледа си детето, беше малко по-избухлива преди раждането, но то е разбираемо, при всички бременни е така. Тази нейна избухливост очевидно разклати ''спокойствието му'' знам ли вече ... и постави ултиматум...
Приятелката ми се грижи за болната си майка, и гледа дете САМА! На 33 години е...

Добре де, твоята приятелка, като е знаела, какво е направил този човек с първата си жена, не се ли е замислила за него??? Направиш ли нещо веднъж, задължително повтаряш....А за него...не знам...все тр да има някаква причина....поне малко логична. Аз не мога да повярвам, че той е толкова безчувствен...

Gaiiia, не съм съгласна с теб... не е грешно да се разделиш с първи съпруг/а. Дали е било грешка или не, това зависи от кой ъгъл го погледнеш... Ние българите обаче сме спецове по това да съдим, кой е прав , кой е крив... нещо се случва, хора се разделят, хора се събират, винаги е било така и така ще бъде - не  трябва да търсим драма в това..
Лошото е, когато човек не се отнесе коректно с човека до себе си... Много по-достойно е да кажеш ''жена, така така така така бяхме до тук така така , нали, да има логично обяснение'' а тя дори не знае какво става... Не ми казвай, че тя е трябвало да го отблъсне само защото е бил разведен.... всеки 3-и мъж е разведен или има бивша приятелка/любовница или там връзка от миналото. Това означава ли, че трябва да отхвърляме такива мъже... Не знам, помогнете ни, да открием причината за това негово неадекватно поведение...
Не пие, не пуши, не употребява някакви забранени вещества, не ходи по барове и бардаци. Абе нормален тип е, стабиляга уж...

Почти съм сигурна, че поведението му е временно! За раците никога не можеш да знаеш какво става, но те мн изживяват нещата! Според мен поведението му е се промени, но все пак хороскопа му може да каже мн повече от мен...
За себе си обаче знам- мъже Раци НИКОГА!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Юни 07, 2010, 10:24:36 pm »
Да не е изпаднал и той в следродилна депресия?  :lol: Наистина не е нормално така да се държи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #148 -: Юни 07, 2010, 10:25:30 pm »
Цитат
Това означава ли, че трябва да отхвърляме такива мъже... Не знам, помогнете ни, да открием причината за това негово неадекватно поведение...
Не,но трябва да имаме едно наум,после да не се чудим от де ни е дошло.Но общо мнението ми за раците е ,че са малко егоисти-поне тези,които познавам са такива

*

Diyana

• 2705
« Отговор #149 -: Юни 07, 2010, 10:27:53 pm »
Не знам, помогнете ни, да открием причината за това негово неадекватно поведение...
Не пие, не пуши, не употребява някакви забранени вещества, не ходи по барове и бардаци. Абе нормален тип е, стабиляга уж...

Ами, неговата гледна точка чувала ли си я? Имам предвид - той е виновен по дефолт. Защото е другата страна. И защото приятелката е жертвата сама с детето. Всяка връзка си има собствен живот и собствен дневен ред и собствена сценография. Не сме им били под чаршафите и от негова гледна точка може приятелката ти да е станала изведнъж непозната, неразгадаема и чужда. Мисълта ми е, че за взаимоотншения не можем да съдим само по картата на единия от партньорите. Ако целта е да заковем на стълба на позора твоя познат, за да изведем от него някаква тенденция за лошите раци, не е много продуктивно, или?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #150 -: Юни 07, 2010, 10:29:57 pm »
Дияна,и аз си го помислих,че и тя може да има вина.И сигурно има,а и с този стелиум в първи дом-няма да е лесна  ;)Но ако има някой наистина прецакан в случая това е тя.На него му дреме на ...с извинение

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #151 -: Юни 07, 2010, 10:30:46 pm »

За Раците мъже нищо лошо не мога да кажа... поне за тези, които познавам.
Но мъжете с Луна в Рак са доста трудни партньори, особено ако Луната има негативни аспекти. Дори да са отговорни във връзките си, в същината си винаги остават инфантилни, момченцата на мама. На който не му се гледат деца, да си вземе мъж с Луна в Рак.  ;D

Хахаха, колко вярно!
Аз си взех такъв, че и 2 деца му родих.
Много време ми трябваше да го накарам да осъзнае, че е вече голям мъж и щом ме иска ще трябва да ме гледа и да ми помага, и това като се има впредвид, че е 9 г. по-голям от мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Юни 07, 2010, 10:37:20 pm »
Имам аналогичен случай с една моя приятелка, за чиято драма неведнъж съм ви споделяла тук.
И тъй като имам контакт само с нея, познавам само едната страна на медала. Като я слушам нея, стигам до извода, че той е "лошият", той е "изродът". Не съм им била в къщата, не съм се наместила и под завивките им. Наскоро се чух с майката на момичето и версията там е малко по-различна.
Искам да кажа, че в една връзка винаги има двама. Ако другият се държи неадекватно, трябва да се запитаме на какво аджеба може да се дължи странното му поведение. Тук разбира се не включвам хората с психични отклонения, при тях обяснение няма. Всяка връзка (брак) има две страни и често едната остава невидима за околните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #153 -: Юни 07, 2010, 10:39:46 pm »

нали раците бяха най-грижовните бащи...  

кой го е казал това?

казват ,че жените Рак са грижовни майки :blink:..но това в никакъв случай не може да се каже и за мъжете Рак/дам,не стават за майки.. ;)/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #154 -: Юни 07, 2010, 10:46:54 pm »
Дияна,и аз си го помислих,че и тя може да има вина.И сигурно има,а и с този стелиум в първи дом-няма да е лесна  ;)Но ако има някой наистина прецакан в случая това е тя.На него му дреме на ...с извинение
Кой има стелиум в първи дом. В картата, която е публикувана, няма такъв. Освен това, нали тук си преподаваме първо урока, че всеки получава точно това, което му е нужно, точно на неговия натал, в точно този момент. Необходимо, не е равно на хубаво, лесно и т.н.  Дали пък тя няма нужда да изживее майчинството си без този мъж или въобще без никакъв мъж до себе си. Възможно ли е да е искала да го отблъсне и разкара от живота си, без да иска да си го признае сега.

*

missKapriz

« Отговор #155 -: Юни 07, 2010, 10:48:36 pm »
И слънцето е част от стелиума в 1 дом :o,меркурий на Асц в съвпад с Плутон...не е лесна тази мацка,малко субективна ми се струва,критична,недоволна и напориста-не търпи чуждо мнение,налага се.Силна жена-лесно се пали.Рак не е за нея,тц

*

Diyana

• 2705
« Отговор #156 -: Юни 07, 2010, 10:49:35 pm »
А, ето го и стелиума  ;). Хайде сега я погледнете тази карта и пак кажете, че това момиче може някога да влезе в ролята на "жертва на обстоятелствата".

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #157 -: Юни 07, 2010, 10:55:09 pm »
А от първото си дете интересува ли се?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Юни 07, 2010, 10:56:59 pm »
Може наистина в случая тя да е жертвата, не го отричам.
Но съвпадът на Меркурий и Плутон във Везни на АС дава едно голямо предимство - умение да въздейства чрез думи, внушение /по много префинен начин/ и да представи всички факти и аргументи в своя полза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #159 -: Юни 07, 2010, 11:02:33 pm »
извинявай за отклонението, но би ли ми казала съвпада на Марс и Плутон на Ац - Везни, какви предимства дава? :blink: