Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52785 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #180 -: Юни 08, 2010, 10:27:41 am »
Aiiia, миличка ако имаш време можеш ли да погледнеш и моята карта? Хареса ми начина, по който си отговорила на Каприз, браво на теб....

Вчера Lillie и другите ми казаха доста неща, но ми е интересно да чуя и друго мнение. Не знам на къде да поемам напоследък....макар че, като гледам хората какви други проблеми имат, аз просто нямам право да се оплаквам....

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #181 -: Юни 08, 2010, 10:39:12 am »
Tvoq do kraq na godinata, moqt do 20.06 ...  :'(

« Отговор #182 -: Юни 08, 2010, 03:32:40 pm »
И какво попълваш там тедо пише " тайм зон" или "латитюд"?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #183 -: Юни 08, 2010, 04:23:24 pm »
Според мен, след това което прочетох, ми се струва, че той ще подходи към второто си дете, както подхожда към първото- редки визити....
Все си мисля, че поведението му си има логично обяснение...Ако все пак много искаш да откриеш причината поинтересувай се дали в семейството му има хора с психични проблеми, и изобщо какво е било семейството му (това не е шега)!
Но все пак, след всичките му недостойни и жалки постъпки си мисля, че няма смисъл. Човек само избира битките си, и сам избира кое е важно и кое не...дори и да се оправят с приятелката ти и той да започне да се грижи за детето си повече от сега, не тр да се забравя, че ще дойде един момент и пак ще зачезне .... и всичко наново...има ли смисъл?
Мн е тъжно всичко...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Юни 08, 2010, 07:32:54 pm »
Корекция +3h GMT за лятно часово време (въвежда се след 1979 г.) и +2h GMT за зимно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Юни 08, 2010, 07:41:58 pm »
Известно ми е.
Обикновено първите две седмици след преминаване към лятно време ходя като гръмната.  ;D Толкова трудна ставам сутрин по принцип, а ако трябва и един час по-рано...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #186 -: Юни 08, 2010, 08:06:14 pm »

Обикновено първите две седмици след преминаване към лятно време ходя като гръмната.  
много точно ме описа  ;D
повече го отдавам на смяната на сезоните

ти на това фото в първата седмица ли си? :P :P

/нищо лично,хубаво момче си,но не можах да си възпра мисълта :-[/

*

holanda

« Отговор #187 -: Юни 08, 2010, 08:17:07 pm »
Верно тази Жълтолилава била невъздържана

/нищо лично, просто не се сдържах' :))

това ми поведение е от пакета '100 тао-квадрати в натала'' :P :-X :-X

*

missKapriz

« Отговор #188 -: Юни 08, 2010, 08:19:47 pm »
Капризен не мой те разбере-той си няма ни един квадрат,а за екстри като тао-квадрати даже не е мечтал ;D ;D

*

holanda

« Отговор #189 -: Юни 08, 2010, 08:30:22 pm »

ей как позна обаче  :rolleyes: .. това го отдавам на слънце везна и асц везна ;D [шегувам се,но познавам такова момиче - голяма късметлийка, СЛВ обаче също е везна]
за снимката.. да наистина е долу-горе първата седмица снимана.. края на март

[/quote]

хах,с късмета имаме много нередовни отношения,дори в сънищата си съм каpък/навръх Нова година сънувах как попълвам фиш с печелившите числа...но като го пускам/в съня си/ се оказва,че са печелившите числа за миналия ден ;D ;D/

а какво остава наяве ;) ;)

*

holanda

« Отговор #190 -: Юни 08, 2010, 10:04:25 pm »
ооо,не знам в каква фаза на Луната съм родена/винаgи съм искала да знам,btw/,но сънищата ми не са кой знае колко значими...
а на снимката не съм аз,много прилича на мен,но не съм аз.Иначе ти можеш ли да провериш в каква Лунна фаза съм родена?/като свършиш с останалите ,де,дотогава сама ще се ''оправям'' ;D/

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #191 -: Юни 08, 2010, 10:06:10 pm »
Ейй това с фазите на луната е мн интересно и аз искам да знам...Как мога да разбера?  :-\  :lol:

*

holanda

« Отговор #192 -: Юни 08, 2010, 11:41:14 pm »
опасен си,мен едва ме навиват да си дам телефонния номер :rolleyes:...иначе...имаш поща :blink:

*

holanda

« Отговор #193 -: Юни 08, 2010, 11:59:52 pm »

имах в предвид когато сънуваш и луната е в рак това предвещава пророчески сънища, а в зависимост от лунното денонощие има зависимост дали да го приемаш на сериозно или не

[/quote]

изглежда не съм те разбрала..и все пак бих искала да рабера в какъв ден на Луната съм родена,ако не ти се занимава-недей :blink:.От линка,които си дал не ми става ясно как да установя сама фазата на луната при раждането ми

*

holanda

« Отговор #194 -: Юни 09, 2010, 12:11:09 am »
ти сваляш ли мА? :P хахах,сега сериозно-нз дали е така,но май съм родена на намаляваща луна.Не съм брояла никакви дни,просто си вписах данните и разгледах положението на луната през септември 89-а :-\

*

Helo

« Отговор #195 -: Юни 09, 2010, 12:27:05 am »
И какво означава да си роден при намаляваща Луна?

Аз съм май родена малко след пълнолуние при намаляваща Луна.

*

holanda

« Отговор #196 -: Юни 09, 2010, 12:52:23 am »
оо,Крис,искрено благодаря.Намерих учудващо много сходства.Остава само да намеря човек,роден в четвърта четвърт  :-[

*

holanda

« Отговор #197 -: Юни 09, 2010, 12:56:16 am »
оо,Крис,искрено благодаря.Намерих учудващо много сходства.Остава само да намеря човек,роден в четвърта четвърт  :-[

сори аз съм в трета :P haha

ееее,в 3та си ми беше по-добре..хахахха,иначе...аааа,щом ти си в 3та,а аз в 4та-значи сме се намерили ;D

*

holanda

« Отговор #198 -: Юни 09, 2010, 01:04:25 am »
Могат да създадат добро семейство с Новата Луна

земай мистър каприз  ;)

P.S. - да не си прочела за 3та четвърт случайно ? без да исках обърках по инерция копирах за мен :Д но 3та и чта са горе-долу сходни

прочетох първо за 3та,после видях,че си се пообъркал и прочетох за 4та,която май е по-blizo до истината.Само това с дисциплината не отговаря кой знае колко за мен ;)

*

holanda

« Отговор #199 -: Юни 09, 2010, 01:11:18 am »
хайде,Капризен,извърши геройството като си вземеш кравичката :P.../която днес те игнорира,но това е само за поддържане на интереса :rolleyes:/