Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52597 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Re: Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #300 -: Май 08, 2012, 09:32:40 am »
29.06.1983

...

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #301 -: Май 08, 2012, 09:36:35 am »
9.25 am, Балчик

« Отговор #302 -: Май 08, 2012, 03:05:56 pm »
Ти си давала вече карта. Просто сложи линк към нея. Ето така:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757

Не ти се учи много-много астрология май, а?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #303 -: Май 08, 2012, 03:20:20 pm »
Мерси за линка :)

Напротив, но ми е трудно да тълкувам, а и все повече се убеждавам, че не толкова знанията, а опита са решаващи за една правилно претълкуване. А и можете да се упражнявате на мен, аз със сигурност много бих оценила помощта ви :)

Предимно ме интересуват тенденции за развитие в личен план, и има ли възможност да се възстановят малко поувехнали отношения с определен човек (моля да ме извините ако този въпрос е неуместен....)

Давайте да изанализираме тази карта и да си влизам в пътя.. :)))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #304 -: Юни 10, 2012, 04:30:10 pm »

Здравейте, имам нужда от съвет. Усилено си търся работа. Проблемът е, че не ме свърта на настоящата. Иначе, тя сама по себе си е много добра.
Но Уран в 6ти ме юрка невероятно. Качил се е върху пр.Меркурий (У 9 и 11), пр. ми Луна в 9ти има нужда от нови хоризонти, а тр.Сатурн вече го усещам директен  :blink: .Тр. Нептун ще опозира съуправителя си, дир. и пр. Венера бяха засегнати от последните затъмнения май и юни месец. Соларния ми 10ти дом изглежда добре (въпреки факта, че натално Юпитер опозира диспозитора си и той него и са ретроградни), а и пр. Слънце сменя знака и вече е в земния и имащ нужда от стабилност и семейство Телец.
Мислите ли, че има смяна на местоживеенето? Аз лично не забелязвам, но ми се иска.
Мислите ли, че има свяна и на работата? Имам нужда от това след 7г на едно и също място...

Мерси  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #305 -: Юни 10, 2012, 06:57:51 pm »
Цитат
Мислите ли, че има смяна на местоживеенето?

За смяна на местожителство гледам У4-транзити към него и къде той самият транзитира.В твоя радикс това е Уран,който транзитира в 6дом.Но не забелязвам активност по транзити. :(

Цитат
Мислите ли, че има свяна и на работата?

За развитие в професионален план-У10 Слънце;предстои тр.Сатурн куинконс Слънце,но не знам как би се проявил този транзитен аспект. :-[ Куинконса се свързва с освобождаване и това може донесе промяна в решенията,касаещи кариерата.
Отново погледнах и солара ти  ;):сол.МЦ попада в нат.7дом-има вероятност да е свързано с професионални предложения.Слънцето в 8сол.-ще имаш подкрепата и помощта на другите,но Луната в 6сол. ще създава променливост и несигурност в ежедневието.Сол.Уран на К9 си мисля,че може внезапно да ти донесе пътуване/преместване(У4нат.) :thinking:

Това са моите разсъждения. :rolleyes:
Yaya,желая ти много,много успех. :kissd:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #306 -: Юни 10, 2012, 07:43:23 pm »

Мерси, миличка, имам нужда от късмет  :-[ Аз също не виждам раздвижване по 4ти дом. А и затъмненията ми бяха по оста 2/8, да не би да се подлъжа с Нептун в 5ти и да остана без доходи в един момент - несигурни времена, знаеш как е. Проблемът ми е, че съм глава на семейство и от мен зависят доста хора. С фиксиран МЦ това ми е едва 2ра работа за целия стаж, не съм свикнала да сменям местата.
А и една промяна на града си е сериозна крачка. Не може напред-назад само, ще трябва да е за постоянно. А аспектите не показват подобни събития...
Виждате ли нещо, което аз пропускам?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #307 -: Юни 10, 2012, 10:19:13 pm »
Мейфлауър, съвсем точно казано.....
И аз съм забелязала, че имаме точни аспекти и домификация, но не помня - ти май беше с Луна в Близнаци или Слънце?
Относно Сатурн - не ми донесе пътуване, но не го донесе, защото аз от 8год само пътувам между 2 града.  ;D Затова и не го забелязвам. Луната в 9ти, при ингрес, ми донесе задгранично пътуване - за удоволствие. Уча език в момента, самостоятелно, но поне това е по Луната сега. Постоянните си пътувания не ги приемам по 9 дом, защото все пак, не са толкова далечни, а и не са с чужбина, само по магистралата....

Но, корените ме теглят.

Аз за 1 град се чудя толкова, а ти за цяла държава....  ;D смешно е отстрани погледнато, нали? Нищо де, човек е толкова голям, колкото са мечтите му  ;) Проблемът ми е, че ми писна този номадизъм и искам да се установя на място, където да съм щастлива, а не само доволна от заплатата.  :-\

А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
« Отговор #308 -: Юни 11, 2012, 12:25:16 pm »
Яя, имаш ли предложения за работа или нещо предвид ? Може и да намериш нещо, което ще те заинтересува в рамките на този месец.
Асцендентът на картата построена съобразно времето, в което си пуснала въпроса във форума, попада на изгорения път. Към момента вероятно не може да се даде адекватен отговор. Иначе картата показва моментните ти въпроси и отношение във връзка с работата. 

*

Yaya

• 2265
« Отговор #309 -: Юни 11, 2012, 01:06:20 pm »
Яя, имаш ли предложения за работа или нещо предвид ? Може и да намериш нещо, което ще те заинтересува в рамките на този месец.

Днес бях на първо интервю, оказа се, че са слели и първо, и второ в едно  :blink: мина доста добре, дано е и за хубаво. Гледах си солара за 2013, имам Слънзце съвпад Венера, Луна и Юпитер в 8ми и съвпад на осите с наталните. Натоварени 5 и 6 соларни и съвпад на Уран с у:7.... Дано е за хубаво....

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #310 -: Юни 26, 2012, 09:49:48 pm »

Здравейте! Рапортувам по зададените въпроси - отговорът на фирмата е отрицателен. Следователно, не се налага смяна на града. За мое огромно съжаление. Няма да крия, че съм доста разочарована - не защото не успях да сменя работата, а защото не успях да сменя града. Усещам се като в Сатурнова дупка  :-X
Сякаш търся в астрологията отговор на въпросите си - поразмятах си картата чак до затъмнението на 13 ноември. Тогава ми се активира Урана, а на сина ми - съвсем точен съвпад с Луната му в 4ти. Предполагам тогава би имало движение. Ще продължвам да се надявам  :blink:

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #311 -: Юни 26, 2012, 10:19:09 pm »
Яя, виж плс кога тр слв ще ти дойде на уран

*

Yaya

• 2265
« Отговор #312 -: Юни 27, 2012, 07:15:23 am »
Passion-desire, няма възможност, втори път на тази врата не мога да чукам  ;D такова е моето мнение.

Рару, активира се Урана точно на 13 ноември и след това, тогава ми съвпада. Но с Уран имам квадрат с У6 и 7. Не е тригон... или секстил. Затова нямам надежди особено.

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #313 -: Юни 27, 2012, 08:35:05 am »
Яя, не бой се от транзитите с нат квадрат, понякога са събитие, което тласка напред-много по-успешно от хармоничния тригон

Например аз имам точен кв уран-слънце. Какво мислиш, че стана при тр уран в съвпад слънце? Разделих се с гаджето-за добро, хванах си ново, и изкарах пари.

Така че-по това време, което си писала, очаквам събитие при теб :)