Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57516 Прегледи
*

Feia

Мисля, че някой от форума беше ходил при астроложката Антоанета Георгиева, която е завършила астрология в Москва. Обаче май не бяха доволни от нея.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Благодаря, Скарлет! Не съм член на БАА, но семинара звучи интересно и доста приятно организиран, ситуиран по място, и със съвсем достъпна цена... Ако времето ми позволява, и взимат не-членове, на не много различна цена - би било хубаво астро-зимно пътешествие.  :blink:

Аз съм пуснала линк към страницата на БАА. Който има интерес, може да прочете там повече. Приемат се на семинари и нечленове, но за тях цената е по-висока от тази за членовете. Така че, има смисъл човек, който иска да посещава семинарите и конферециите, да стане член, за да ползва намалението. За конкретния семинар не знам каква е цената за нечленовете, но можете да се свържете с Румяна Тончева - "За информация и записване за участие в семинара и записване за групово пътуване с нает микробус от София до Троян-отиване и връщанеТел. 983-41-47 / 0888-42-06-43, Тончева, e-mail: bulastro@abv.bg. Та ще ви даде информация за всичко.  :blink:

*

Lillie

• 30532
Трябва да плащам, за да изнасям доклад на тези семинари? Правилно ли разбирам? Мислех, че на лекторите се плаща, а не обратното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз мисля, че за слушането на лекциите и хотела се заплаща само. Но де да знам. За участие в научните семинари, където аз участвам (не са астрологични), се плаща такса правоучастие плюс ако искаш и за публикация.
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 11:12:31 pm от Mirabella »

*

Moonlady

• **
  • 1112
Хммм....то си е написано колко струва :

" Пакетна цена на семинара:

140 лв/ 130 лв за членуващи в БАА"
-----------------------------------------------

130 лева за Членове и 140 лева за Не-Членове  ;D

Лили, кажи, ако ще изнсяш лекция на този семинар
да додИме да ти плЯскаме    ;)    ;D
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
Аз мисля, че за слушането на лекциите и хотела се заплаща само. Но де да знам. За участие в научните семинари, където аз участвам (не са астрологични), се плаща такса правоучастие плюс ако искаш и за публикация.

На всички престижни семинари лекторите плащат такса участие, включително и за публикация в престижно списание се заплаща такса. Така е и в ИМАБ - Международната медицинска асоциация. Нормално е хора, които не са се занимавали с научни симпозиуми да не знаят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Не, нямах намерение, просто ми беше интересно дали лекторите плащат за участие.
То е ясно, че престоят и нощувките трябва да се плащат, не в това е въпросът.
От ръкопляскане нужда нямам, други трябва да са акцентите в хороскопа за това.  ;)

На всички престижни семинари лекторите плащат такса участие, включително и за публикация в престижно списание се заплаща такса.

Права си. За да ти вземат интервю и да го публикуват в някое популярно списание, също се плаща... от теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Хммм....то си е написано колко струва :

" Пакетна цена на семинара:

140 лв/ 130 лв за членуващи в БАА"
-----------------------------------------------

130 лева за Членове и 140 лева за Не-Членове  ;D

Различака хич нее голяма. Ако отида изнеса лекция и да трябва да си платя, може НЕчленовете да са по-насметка от мен. Шегувкам се, разбира се! ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

Не, нямах намерение, просто ми беше интересно дали лекторите плащат за участие.
То е ясно, че престоят и нощувките трябва да се плащат, не в това е въпросът.
От ръкопляскане нужда нямам, други трябва да са акцентите в хороскопа за това.  ;)

Но така ще придобиеш авторитет и ще го прибавиш към автобиографията си.  ;D

*

Feia

На всички престижни семинари лекторите плащат такса участие, включително и за публикация в престижно списание се заплаща такса. Така е и в ИМАБ - Международната медицинска асоциация. Нормално е хора, които не са се занимавали с научни симпозиуми да не знаят.

Колко плащат лекторите за участие? И колко плащат за публикации в престижни списания?

Любопитно ми е да разбера.

*

Lillie

• 30532

Ако мислиш, че един гол "авторитет" без покритие ти постила пътя с червено килимче.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
Различака хич нее голяма. Ако отида изнеса лекция и да трябва да си платя, може НЕчленовете да са по-насметка от мен.
Шегувкам се, разбира се! ;D ;D ;D

Едва ли този семинар е на нивото на големи научни симпозиуми,
на които лекторите си заплащат участието   :-[

По-вероятно е лекторите да заплатщат само хотела,
а може нощувката даже да е безплатна за тях.....
(и без това астро-лекторите са кЪт )
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
Различака хич нее голяма. Ако отида изнеса лекция и да трябва да си платя, може НЕчленовете да са по-насметка от мен.
Шегувкам се, разбира се! ;D ;D ;D

Не казвам, че е на нивото, а че има такава практика.

*

Stella

• 7765

Ако мислиш, че един гол "авторитет" без покритие ти постила пътя с червено килимче.  ;D

Думите "авторитет" и "без покритие" нещо не ми се връзват.

*

Lillie

• 30532

Това бе целта и на моя въпрос.
Със сигурност асоциацията има интерес да се изнасят доклади, а всички слушатели заплащат такса, ако искат да посетят семинара. Така че не виждам логика лекторите да плащат такса за участие в семинара, все пак лекциите, които те изнасят, се заплащат от посетителите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

А да си видяла кавичките?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765

да, бе, видях ги! Ама Хелоуто не беше го написала в кавички.

А да си видяла кавичките?  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Трябва да плащам, за да изнасям доклад на тези семинари? Правилно ли разбирам? Мислех, че на лекторите се плаща, а не обратното.

Не, лекторите не заплащат, но и не им се заплаща. Който има желание, да се свърже с Румана Тончева, вместо да приказва празни приказки. На предните страници съм пуснала инфо, в което пишеше, че лекторите не плащат.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Не, лекторите не заплащат, но и не им се заплаща. Който има желание, да се свърже с Румана Тончева, вместо да приказва празни приказки. На предните страници съм пуснала инфо, в което пишеше, че лекторите не плащат.

Не исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

Не исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85:

Какъв курсант? Какво е станало?  :rolleyes: