Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57759 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Не исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85:

Какъв курсант? Какво е станало?  :rolleyes:

Човек който плати при Румяна за да посети моя курс по Астрология, вяна около 10 души и само за един не получин парите си.  :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Затова страня от всякакви организации... Не защото съм егоист и искам всичко за себе си. И не вярвам скоро астролозите в България да се обединят, макар че идеята сама по себе си е благородна. Жалко. Една асоциация не може да ги обедини, ако не носят това намерение в сърцето си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Да, но горепосочената дама не е част от форума. И форуми в нета не са най-правилното място за разясняване на финансови и лични кореспонденции... Особено в случаи, когато единият участник не е присъствен...

Аз не искам да разяснавам, казвам го само, защото искам да го кажа, ОК! :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Доби, може би дамата е сметнала, че й се полага комисионно възнаграждение. В България има и такъв подход - клиент срещу процент.
Но най-добре е да си изясните отношенията лично, може пък да е забравила. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Трябва да плащам, за да изнасям доклад на тези семинари? Правилно ли разбирам? Мислех, че на лекторите се плаща, а не обратното.

Не, лекторите не заплащат, но и не им се заплаща. Който има желание, да се свърже с Румана Тончева, вместо да приказва празни приказки. На предните страници съм пуснала инфо, в което пишеше, че лекторите не плащат.

Не исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85:
[/b][/size]

Аз пък не вярвам на нито една твоя дума. Познавам Румяна Тончева. Второ, един уважаващ себе си астролог никога няма да седне да вади личните си отношения и неразбирателства с колега или с друг човек в интернет. Трето, никой не те кани, нито те насилва да станеш член на БАА. Дори с този си пост не смятам, че си достоен.

*

Скарлет

• 2919

Какъв курсант? Какво е станало?  :rolleyes:

Човек който плати при Румяна за да посети моя курс по Астрология, вяна около 10 души и само за един не получин парите си.  :85:

Аз ще я уведомя и жална ти майчица, ако не е вярно.  :angry:

*

Stella

• 7765
Затова страня от всякакви организации... Не защото съм егоист и искам всичко за себе си. И не вярвам скоро астролозите в България да се обединят, макар че идеята сама по себе си е благородна. Жалко. Една асоциация не може да ги обедини, ако не носят това намерение в сърцето си.

Всяко стадо си има мърша, Лили!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

Скарлет,дойде с добри намерения,а виж какво стана-тук от всяка невинна информация може да се заформи интрига!
Ашколсун

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тцццц-Тцццццц...., направо съм изумена! Просто нямам думи.....Гнус ме е! :-X

АСТРОЛОЗИТЕ СА БЕТЕР ФРИЗЬОРИТЕ! ТОВА ИЗЛИЗА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПОСТОВЕ!
НИКОЙ , АМА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА БАА...., ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ Е НУЖНА...
ДРУГ Е ВЪПРОСА , ЧЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ НЯМАТ ВРЕМЕ ДА ПИШАТ ВЪВ ФОРУМИ И ИМАТ ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИ НЕЩА ЗА ВЪРШЕНЕ.....,НО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ОТ ЛЮБОПИТСТВО НЕ ВЛИЗАТ....
СТИГА БЕ НА НОВА ГОДИНА ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА.....ТОВА НАПРАВО Е НЕДОПУСТИМО..... :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Лили, остави списък с некоректните си платци!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
За мен са важни отношенията на астролога с клиентите, не на коя организация е член и дали е член.
В България, както и във всяка друга държава, където има дългогодишна астрологична традиция, има нужда от такава организация, за да излезе астрологията "на чисто", извън графата с врачки и гледачки.
Но за съжаление твърде много лични интереси и конфликти стоят зад някои организации, вкл. и астрологични.

Лили, остави списък с некоректните си платци!  ;D

Нямам такива сред астролозите, Аурорке. С никой нищо не деля и нямам общ бизнес. Да го мислят тия с астро бизнесите. :blink:

Но между другото и в преводаческите сайтове има специални теми за това и стоят закарфичени - "Черен списък на агенциите". И мисля, че е редно да се знае, за да не "изгори" някой колега.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919

НИКОЙ , АМА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА БАА...., ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ Е НУЖНА...

Не си търси поводи за дърляне. Това никъде не го пише. Я се повърни напред и прочети хубаво.  :P

*

Скарлет

• 2919
Идеята и смисъла на текущата тема беше да се събира на едно място в нета на български език - информация за "Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология".

Не е красиво някак другото.

То извира от "чистата душевност" на хората.

*

Mia21

• 2502
Скарлет, би ли дала малко повече информация за тази организация? Колко са членовете й? Има ли познати имена там?

*

Divna

• 2478
Ей, много адвокати тук в тоя форум бе. :57: И само какви закани хвърчат и какво поучаване. И как се държи сметка на кой какво прави и как го прави и защо го прави.  :clap: :clap: :clap:

Къде е Нереална? Цяла дисертация може да напише по повод провокативната психология и как тя действа на масовото население.  ;D

*

Stella

• 7765
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Не си търси поводи за дърляне. Това никъде не го пише. Я се повърни напред и прочети хубаво.  :P

Не търся поводи , а чета.... :blink: И си казах мнението....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765

Тези обобщения никак не ми харесват, понеже има свестни хора. да не стане така, че покрай сухото да изгори и суровото. Исках само да кажа, че от частното не бива да правим изводи за общото.
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 04:39:30 am от Stella »

*

Mia21

• 2502

истинска професионалистка, Мия!  нека да не обобщаваме. Чест ти прави, че я цитираш персонално. Тези обобщения никак не ми харесват, понеже има свестни хора. да не стане така, че покрай сухото да изгори и суровото.

Шегуваш ли се, че е истинска професионалистка, Стела? Аз не се срамувам от думите си, защото това е факт и лично мога да поговоря с нея на тази тема ако ми се отдаде възможност.

Да, разбрах какво искаш да кажеш, просто да не обобщавам. Аз говоря конкретно.Зная, че доста хора са на моето мнение.
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 04:32:18 am от Mia21 »

*

Lillie

• 30532
Вие не разбрахте ли, че професионализмът няма нищо общо с изявите в медиите?  :blink:
Стелла се шегува, предполагам.
Следва да се отчете и фактът, че един и същи астролог може да получи различна оценка от различните клиенти, някои оценки могат да бъдат и диаметрално противоположни, да си противоречат. Качествата и професионализмът на астролога често се оценяват субективно според очакванията на клиента.
Разбира се, срещат се и измамници, и самозванци. Аз лесно и бързо ги разпознавам по "крещенето" им във виртуалното пространство и в медиите, но друг може и да се заблуди. И все пак няколко такива екземпляра не са мерило за нивото на останалите български астролози. Има и професионалисти, наистина добри!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.