Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57630 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Така, че изобщо не виждам къде е проблема.

Проблемът може и да е в това, че е астролог.  :blink:
Колко е хубаво да не си пиеш ракията с никой, тогава лагерите за теб спират да съществуват.

Особено когато не знаеш как да я изпиеш? ;D ;D ;) ;)

Да си дойдем на думата кой каква обича.  ;D

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Крайно време  беше... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Сссссливова.  ;D

Стана късно вече за сериозни разговори (каквито темата предполага), оттеглям се и ви желая лека нощ.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Сссссливова.  ;D

Стана късно вече за сериозни разговори (каквито темата предполага), оттеглям се и ви желая лека нощ.  :blink:

И от мен Лека и спокойна нощ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
А АСТРОЛОГИЯТА СЕ УЧИ ДО ГРОБ...,ТЯ НЕ Е ФИЗИКА ,НЕ Е МАТЕМАТИКА ,НЕ Е ГЕОГРАФИЯ ИЛИ ИСТОРИЯ ,НЕ Е ХИМИЯ!
АСТРОЛОГИЯТА Е ЛЮБОВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ И ТВОРЧЕСТВО....ТЯ Е ИЗКУСТВО И МУЗИКА! :blink:
НЯМА ДОБРА И ЛОША ПЛАНЕТА ,НЯМА ДОБЪР И ЛОШ АСПЕКТ ИМА РАЗБИРАНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ НА ПЪТЯ!
И ДА НЕ ЗАБРАВЯ  ТРИГОНА НАВЕЖДА И ПОДВЕЖДА , ПО-ОПАСЕН Е ОТ ТВЪРДОТО... ;)
ИСТИНАТА Е В ТАОКВАДРАТУРИТЕ!
КВАДРАТУРАТА Е ДЕЙСТВИЕ ,КОЕТО СЛЕД СЕБЕ СИ НОСИ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАНДЖАТА....КАКВОТО СМЕ СЛОЖИЛИ В НЕЯ КАТО ПРОДУКТИ ТОВА ЩЕ ХАПНЕМ.... ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
Съгласна съм за тригоните. Виждала съм триъгълни конфигурации да преобладават в картите на хора, които предпочитат да карат по линията на най-ниското съпротивление или просто да се задоволяват с малко, като целта е да се полагат минимум усилия. В известна степен са си самодостатъчни. Ако няма някоя квадратна структура в хороскопа, която да ги раздвижва, дори могат да изберат паразитен начин на живот. Или просто са галеници на съдбата в един или друг смисъл - могат да се родят в семейство с висок социален и материален статус, да се сдобият с удобен съпруг...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

Все си е добре някой тригон в повече ;)
Вече се изморих да се оправям с квадрати и подобни екстри
искам тригони,секстили и удобен съпруг :25:
Не знам от кой транзит е,ама взе да ми харесва да съм домакиня,не ми се ходи на работа
Въййй,туй последното аз ли го написах :57:

*

Lillie

• 30532
С два големи тригона (воден и огнен) съм цъфнала и вързала.  ;D Но си имам една тау-квадратурка и не каква да е, а на светилата с Плутон. Планетата на върха на Т-квадратурата участва и в голям тригон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
А по въпроса за астрологията и астролозите ще добавя нещо.
Човек става Астролог, когато другите започнат да го назовават така, а не защото се е самотитуловал като такъв или е създал астрологичен сайт, или е написал/превел книга.

Знаете ли кое е интересното?
Често попадам в нета на класации с български астрологични сайтове и портали. До всеки сайт е обявено името на астролога (или група астролози), които стоят зад него, които са го създали.

Астросайт.орг незнайно защо винаги се споменава между другото, в последните редици в обявения списък. И до него липсва име на астролог. На всеки е ясно, че АН е професионален астролог. Не знам в коя организация членува и дали членува, но защо ли не се удря в гърдите, не бие тъпан? Риторичен въпрос.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Биенето на тъпан е основен фактор.  ;)

*

Lillie

• 30532
Ако мислете, че днес спонтанно ме е осенила тази мисъл, покрай затъмнението  ;D, не е така.
Това заключение е направено след няколко години наблюдения, просто днес решавам да го споделя публично.
Доколкото ми е известно, това е първият специализиран астрологичен сайт в България (ако не броим портали като дир.бг и алл.бг). Но винаги гледат да го избутат колкото се може по-надолу в списъците със сайтове и астролози. Не става въпрос за класации, които се създават автоматично.
За всички е факт, че в този сайт е концентрирана една от най-големите бази данни с астрологична информация - статии, практически казуси. Обликът му с течение на времето може и да се е променил, но идеята, стояща в основата на създаването му, не се променя. И това е един от малкото останали некомерсиални астрологични сайтове в България.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Хубаво е, че редовните посетители на сайта не се влияят от подобни класации и не са тук заради тях.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
В бг, и не само, но тук това е голям фактор - човек се приема за *професионалист* не заради реалния му професионален потенциал,и честна оценка получена от хората - пряко работили с него -  а заради връзки, купени скандиращи псевдо-авторитети и други показни "лъскавинки"... Много неща са изкривени...

Изключение не прави и астрологичният бранш, за съжаление.
Но от мен толкоз по темата, защото съвсем скоро ще се превърна в "неудобен" човек. Мълчанието е злато. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Съгласна съм за тригоните. Виждала съм триъгълни конфигурации да преобладават в картите на хора, които предпочитат да карат по линията на най-ниското съпротивление или просто да се задоволяват с малко, като целта е да се полагат минимум усилия. В известна степен са си самодостатъчни. Ако няма някоя квадратна структура в хороскопа, която да ги раздвижва, дори могат да изберат паразитен начин на живот. Или просто са галеници на съдбата в един или друг смисъл - могат да се родят в семейство с висок социален и материален статус, да се сдобият с удобен съпруг...

;D Аз нямам нито една квадратура. Сигурно затова съм по-мързелива.  :P ;D

При други обстоятелства бих се надявала да се сдобия с удобен съпруг, обаче не знам дали изобщо някога ще се омъжа.

Наистина в известна степен съм си самодостатъчна.

Обаче сигурно заради Меркурий в 7-ми дом, за мен комуникацията и умствената стимулация са много важни.

Обаче кво да праиш със Сатурн и Плутон в 1-ви дом и Слънце в 8-ми в съвпад с Хирон?

*

Feia

Аз предлагам, ако някой ще се записва на дистанционен курс по психологическа астрология и ако аз също се запиша на такъв, но при друг преподавател, после да си разменяме лекциите.  ;D :P ;D

Предложението ми е сериозно!

:wink2:

*

Lillie

• 30532

А Марс/Сатурн в първи дом в опозиция със Слънце/Венера малко ли е?  ;D

А що се отнася до предложението ти, не ми се дават пари за скъпоструващи курсове. Същите материали се намират и в нета, ако владееш западни езици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

А Марс/Сатурн в първи дом в опозиция със Слънце/Венера малко ли е?  ;D

Сатурн не ми се води в опозиция със Слънцето.

А що се отнася до предложението ти, не ми се дават пари за скъпоструващи курсове. Същите материали се намират и в нета, ако владееш западни езици.

Не мисля, че в Интернет можеш да намериш материали по психологическа астрология на английски. Или може?

*

Lillie

• 30532
Орбисите на светилата са по-широки, а и дори да е извън "допустимата" орбиса, опозицията по знак е факт. Но няма да споря. Темата все пак е за семинари, курсове и споделен опит от астрологични консултации, не е за лични казуси.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Някой тук познава ли някой, който е ходил на курс по психологическа астрология? Много искам да знам дали е останал доволен?

*

Lillie

• 30532
Не мисля, че в Интернет можеш да намериш материали по психологическа астрология на английски. Или може?

На немски доста съм намирала. Има техники, които не се споделят и по курсове, нищо че си плащаш.
Но предимството на курсовете е, че там информацията се представя в смлян и по-достъпен вид, има разяснения, практически задачи също.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523

1. Висок морал

2. Високо - не просто висше образование

3. Голям професионализъм

4. Гигантско сърце и скромност.

Само за хора, които могат да си ги позволят.

точно така е, и аз до това достигнах..след скромност само бих сложила и незлобливост, защото и това е препъникамък за някои..иначе по тези критерии преценявам хората тук..поне знам, че като премине някой през тази цедка, после мога и живота си да сложа в шепата му да и пак да спя спокойно..не е обич моето, а обожание..а аз обичам да обичам.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..