Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57749 Прегледи
*

Feia

Утре ще има семинар по холотропно дишане в София.

Еднодневен семинар по Холотропно дишане

Saturday, February 19 · 10:00am - 6:30pm

София кв. Бояна Дъбова гора № 5а

Цел на семинара: вътрешна работа, вътрешна работа, вътрешна работа...

Водещи:

...Николай Димитров - Никус

сертифицирани специалисти по програмата ГрофТрансперсонал Тренинг

и Тея Стоянова - психолог

Цена за участие в семинара - 40лв.

Моля да си носите някаква завивка - спален чувал или одеало. По желание, може да си носите вода и превръзка за очите. Дрехите да са свободни, за да не влияят на вашия процес и за да ви бъде комфортно. Не закусвайте обилно!

Елате по-рано, за да ни намерите и да чуете нужната информация.

Желателно е да потвърдите желанието си за участие по електронна поща на адрес holotropno@abv.bg
както и на телефон 0887 245 286

*

Lillie

• 30532
Моля да си носите някаква завивка - спален чувал или одеало. По желание, може да си носите вода и превръзка за очите. Дрехите да са свободни, за да не влияят на вашия процес и за да ви бъде комфортно. Не закусвайте обилно!

Ще се спи ли на семинара?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Ще се спи ли на семинара?  :blink:

Едва ли! Аз няма да ходя, защото се притеснявам това дишане да не ми навреди.

Но се надявах някой да отиде и после да разкаже.  ;D

*

gal

• *
  • 351
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Lillie

• 30532
Цитат

21 Март - Международен ден на астрологията

Mеждународният ден на астрологията ще бъде отбелязан от Българска астрологична асоциация с лекция и прожекция на филм в 37 зала на Община Варна на 21.03 от 18.00 часа

Тайнствен астрологичен трактат на арабски приписван на легендарния създател на астрологията Хермес попада в ръцете на дворцовия астролог на турския султан Мустафа III.Но след време ръкописът изчезва мистериозно. След повече от 100 години по същия мистериозен начин ръкописът се появява в едно от хранилищата на голяма европейска библиотека. Тайните които разкрива този загадъчен и никога досега непубликуван и непревеждан ръкопис ще бъдат разкрити за пръв път в лекцията:

"ТАЙНСТВЕНИЯТ РЪКОПИС НА ХЕРМЕС"
Лектор: Димитър Кожухаров 

След лекцията ще бъде прожектиран филм на БиБиСи за астрологията.

ВХОД СВОБОДЕН

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
ПСИХОЛОГИЧЕСКИ АСТРОДРАМА СЕМИНАР "ОВЕН - СИЛАТА НА ИМПУЛСА"

Астродрамата - един по-различен начин за:

– разчитане, изживяване на личната астрологична карта;
– възможност за освобождаване от заложените кармични модели;
– терапия и превенция на бъдещи събития;
– развиване на интуицията;
– пробуждане на креативност;
– осъзнаване моделите на взаимоотношения;
– обучение;
– развиване на собствена връзка с астросимволите;

Основни теми :

1. Астроанализ на eлементa „Огън”
2. Знакът Овен – мястото му в нашия хороскоп. Смелостта и импулсивността., енергията и изгарянето.
3. Медитации.
4. Митологична астрология – Архитипите в сферата на Овен и как можем да ги докоснем. Характеристики на Овен с които сме в съзвучие, или имаме дефицити.
5. Разглеждане на личен Марс в Рождена карта. Взаимодействия с останалите планети. Възможността
6. Възможни решения или компенсации, силни и слаби страни, страхове и надежди, хиперочаквания и пасивност, мотивация и варианти за изпозването на качествата му.
7. Разглеждане първи дом посредством ролеви игри.
8. Групови дискусии и анализ на случващото се.

С предварително записване!

Водещи: А. Стойчев и С. Джеджева
Цена: 30 лв.
Време: 10.00 ч. – 17.00 ч
Място на провеждане: Варна Ул. Дебър 27 (до езотеричния магазин)
За записвания: Снежана Георгиева тел. 0897 887 667
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

vanilla

• **
  • 1578
Стела, а тази астродрама за коя дата е?

*

vanilla

• **
  • 1578
Чудя се дали да отида, вие ходили ли сте на астродрами?
и какви впечетления имате ако сте?

*

Stella

• 7765
Чудя се дали да отида, вие ходили ли сте на астродрами?
и какви впечетления имате ако сте?

Уф!

на 09.04.2011 г.

Много е вълнуващ и забавен самият метод на въздействие. Аз съм участвала в психодрами, но на друга тематика. Бих искала да отида, заради усещането, не че нещо по-различно ще науча като знания, но там се работи с други способи - с емоциите, с усещанията, със съпреживявянето и с вживяването в роли. Все още не съм се записала, но нещо ме бута да отида.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

vanilla

• **
  • 1578
Re:xxx
« Отговор #250 -: Юли 18, 2011, 02:38:36 am »
Гал Сасон ще идва във Варна, програмата:

Темите този път са :
- Астрология на кармата - лекция
- ТАРО - практически семинар
- Минали прераждания и регресия - уъркшоп
- Алхимия на взаимоотношенията - уъркшоп

http://www.zvezdite.net/program.pdf

аз смятам да отида на 22-ри и на 25 евентуално, ако някой от вас ще ходи може да се срещнем и запознаем там....
ако ви харесва идеята пишете ми  :blink:

И аз бих искала да отида, но престой във Варна за толкова дни е скъпо мероприятие.. жалко. Някой ,който е ходил на лекции на Сасон ще каже ли как протичат, интересни ли са, има ли много хора?

Аз също обмислям за 25 ти. Звучи интересно.

*

Lillie

• 30532
Цитат

06 август 2011 г. • 13:30 - 16:30
Място: Център "Същина" - гр. Варна, ул. "Райко Жинзифов" 40
Създадено от Трифон Николов

Допълнителна информация:
Духовните пътеки в живота според лунния зодиак на Индия

Водещ: Трифон Николов

Двудневен семинар на основата на индийската астрология, описващ основните насоки в живота ни, заложени като негов смисъл и основа. Участниците ще могат да погледнат темата през призмата на собствените си астрологични карти с помощта на лектора.

Дати: 6 и 7 август

Продължителност: от 13:00 до 20:00 часа

Място на провеждане: Център "Същина" - гр. Варна,
ул. "Райко Жинзифов" 40

Цена (за двата дни): 60 лв.
Телефон за контакт и записвания: 0885 959 463

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

СЕМИНАРИ ПО АСТРОЛОГИЯ

Начало - 8 и 10 септември, София

   Астрологията като път към себе си
   Астрологията като шанс да познаете себе си и другите
    Астрологията като средство да си простим „грешките” и „слабостите”
   Астрологията, която минава пред интуицията и ни свързва с едно по-висше познание

   Един напълно нов начин на преподаване
   Теорията е сведена до най-необходимото и е облечена в игрови модели и медитации
   Семинарите са подходящи както за начинаещи, така и за изучавали астрология, но желаещи да се докоснат до нейната по-интуитивна, игрова и практично приложима страна

Необходимо е предварително записване

Обучението се осъществява в 2 ВАРИАНТА –
    една цяла събота на месец – НАЧАЛО 10 СЕПТЕМВРИ
   всяка седмица (ЧЕТВЪРТЪК) по 2 часа вечер – НАЧАЛО 8 СЕПТЕМВРИ

Водещи:

Ваня Каменова – практикуващ астролог от повече от 15 години. Занимава се с психологическа астрология. Член е на Международната академия по астрология. Рейки мастер-учител

Деница Каменова – доктор на философските науки, университетски преподавател. Изследва психологическите и митологични аспекти на астрологията от 10 години. Член на Британския Съвет по хипнотерапевтични стандарти, сертифициран учител по медитация

За контакти, записвания и повече информация:
Ваня Каменова – 0888 234 233 / vania.kamenova@gmail.com
Деница Каменова – 0888 530 082 / denitza_kamenova@yahoo.co.uk

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
СЕМИНАРИ ПО АСТРОЛОГИЯ

Начало - 8 и 10 септември, София

   Астрологията като път към себе си
   Астрологията като шанс да познаете себе си и другите
    Астрологията като средство да си простим „грешките” и „слабостите”
   Астрологията, която минава пред интуицията и ни свързва с едно по-висше познание

   Един напълно нов начин на преподаване
   Теорията е сведена до най-необходимото и е облечена в игрови модели и медитации
   Семинарите са подходящи както за начинаещи, така и за изучавали астрология, но желаещи да се докоснат до нейната по-интуитивна, игрова и практично приложима страна

Необходимо е предварително записване

Обучението се осъществява в 2 ВАРИАНТА –
    една цяла събота на месец – НАЧАЛО 10 СЕПТЕМВРИ
   всяка седмица (ЧЕТВЪРТЪК) по 2 часа вечер – НАЧАЛО 8 СЕПТЕМВРИ

Водещи:

Ваня Каменова – практикуващ астролог от повече от 15 години. Занимава се с психологическа астрология. Член е на Международната академия по астрология. Рейки мастер-учител

Деница Каменова – доктор на философските науки, университетски преподавател. Изследва психологическите и митологични аспекти на астрологията от 10 години. Член на Британския Съвет по хипнотерапевтични стандарти, сертифициран учител по медитация

За контакти, записвания и повече информация:
Ваня Каменова – 0888 234 233 / vania.kamenova@gmail.com
Деница Каменова – 0888 530 082 / denitza_kamenova@yahoo.co.uk

Skarlet...,o]e kolko nika ]e naprawi[ w toq forum? ;D ;D ;D

CENI....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Cenite sa  - 80 leva za celodnevnia mesechen seminar; 20 leva za vsiako sedmichno zaniatie, ako se platyat chetirite v nachaloto na meseca; ako se plashta za vsiaka sedmica pootdelno - togava po 30 lv.
Blagodarya za interesa!

*

virgo

• *
  • 456
Аз се интересувам за седмичния - кога ще бъде имам предвид от колко до колко и къде?

ot 18.30 d0 20.30 vseki chetvartak v zala do baseina "Spartak". Ako iskate obadete se na Vania Kamenova na 0888 234 233 - tia organizira neshtata i shte moje da Vi dade podrobna informacia