Здравей Гост

Сънували ли сте Ванга?

• 12 Отговора
  • 4039 Прегледи
Сънували ли сте Ванга?
« -: Юни 08, 2010, 10:10:50 pm »
Прочетох тук нейде името на Ванга и си спомних. Преди години, към месец след смъртта й я сънувах. Потупа ме леко по рамото и ми предсказа нещо много лично. Не мога да го споделя тук. Важното е, че се случи и беше голяма изненада.

Някъде бях чела, че много хора са я сънували наскоро след смъртта и. На вас случвало ли ви се е?
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 09:49:44 pm от Ropotamo »

*

priya

• **
  • 1263
Re:Сънували ли сте Ванга?
« Отговор #1 -: Юни 08, 2010, 10:25:34 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:46:30 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tool

« Отговор #2 -: Юни 09, 2010, 08:01:08 am »

Някъде бях чела, че много хора са я сънували наскоро след смъртта и. На вас случвало ли ви се е?

интересно, и аз я сънувах около смъртта й, но за съжаление по това време не обръщах много внимание на сънищата си .. помня само, че ми говореше нещо за Михаил Горбачов ..  :rolleyes: то и затова реших, че тоя сън си е някакъв мой мозъчен каламбур и хич не си направих труда да го запомня ..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3 -: Юни 09, 2010, 04:49:14 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 06:56:49 pm от kris »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4 -: Юни 10, 2010, 09:12:25 am »

На мен - не. Аз и въобще не помня какво сънувам (сега Вещурата и Синухе ще ме нахокат, че нямам никаква барем връзчица  с висшите и нисшите си азове  :-[, ама тъй пък нА - срам-не срам, Н-Е-С-Ъ-Н-У-В-А-М :P).

Но партньорът ми от време на време я вижда насън. Мисля, че е от негласно чувство на вина, защото още не е посетил Рупите след смъртта й - църквичката, гроба й. Все го отлага, а тя му е кръстница и му е гузно, вероятно. Лични предсказания - не знам, той има мъгляв спомен дори за тези, които му е правила при срещите им приживе. Бил е толкова сащисан и вцепенен, че му е останало само смътно усещане за емоцията от тогава, не за фактите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5 -: Юни 10, 2010, 09:15:06 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:02:23 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6 -: Юни 10, 2010, 09:18:50 am »

(сега Вещурата и Синухе ще ме нахокат, че нямам никаква барем връзчица  с висшите и нисшите си азове  :-[, ама тъй пък нА - срам-не срам, Н-Е-С-Ъ-Н-У-В-А-М :P).

ма ади ма, ко са правиш на ощипана девица  :tongue2:  то си е твоят избор дали да се свържеш с Висшия си Аз или не. аз не съдя никого - всеки си има път за вървене и той си е само негов  :-[

па за несънуването - просто не помниш и това е  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7 -: Юни 10, 2010, 09:19:52 am »
винаги сънуваш, просто не помниш,ама това пък никога да не помниш .. ;D

Явно като подуша възглавницата, се трупясвам директно във фаза на дълбок сън. И къде ходи и ко прави духът ми тогава, си е негова работа и няма що да я обсъждаме на трезво.  ;D. Но това създава проблем на хомеопатката ми, щото като ме диагностицира, много иска да й разказвам сънищата си.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8 -: Юни 10, 2010, 09:21:55 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:02:07 pm от kris »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #9 -: Юни 10, 2010, 09:25:04 am »
Но това създава проблем на хомеопатката ми, щото като ме диагностицира, много иска да й разказвам сънищата си.
Добре бе хахахаха

Е, справяме се някак. Като няма сънища, минаваме на рисунки и въобразяване, пък аз нямам проблем с говоренето и го откарваме на към два-три часа поетични размисли.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #10 -: Юни 10, 2010, 03:11:51 pm »
Здравейте!

Аз бях сънувала Ванга преди доста време, но това което ми каза беше по-скоро предупреждение да не правя нещо, а не толкова предсказание.

*

tool

« Отговор #11 -: Юни 10, 2010, 06:14:03 pm »
.. сънувал Майкъл Джексън .. Целия бил изподран, в окови и се влачел но не му бил видял лицето.

точно така съм сънувала хора, които са умрели от насилствена смърт ..   :unsure:  :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Юни 10, 2010, 10:48:15 pm »
Преди много години сънувах,че гледам снимката й.
А преди 5 години ходих сама на почивка в Сандански и реших да отида до Рупите.  Помолих се в църквичката да срещна човек с който да имам семейство и дете.
Имам ги.
Беше много мистично място за мен.Беше горещ майски ден,над 30 гр.Аз бях сама и самотна.Оттам си купих една иконка на Ванга и св. Петка.