Здравей Гост

Работа и работодател

• 17 Отговора
  • 3228 Прегледи
*

tanina80

Работа и работодател
« -: Юни 11, 2010, 02:05:10 pm »
Незнам дали е била обсъждана тази тема, но в личен план за мен е важна ...

Сегашната си работа започнах при този транзит на Сатурн - съвпад с наталния Сатурн Дева в осми дом. Според зет - нова фаза в живота, но също така и неефективност, депресия ...
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19170595.big
Това е синастрията ми с шефа:
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19170588.big

На мен ми се струва показателна, особено :
1.Съвпад на моя северен възел в седми дом (дома на партньорите) с неговия марс в Лъв
2.Тау квадрат Телец - Скорпион -Лъв - неподвижен- планетите негов Сатурн в опозиция с мой Уран в 11дом, правят квадрати със северния ми възел и неговия марс.
3.Неговия УРАН във Везни в съвпад с моя ЛИЛИТ  :(

Ако някой може да коментира, специално за Лилит-Уран отношения...

Отначало бях на косъм да се откажа дори да проведа разговор с този човек, но в последствие малко по малко, той ми даде възможност да покажа какво знам и да добия увереност в една напълно нова за мен работна сфера - от чиновник зад бюро - предното ми работно място, в един момент се сбъсках с нова работа - клиенти, разговори с хора, изготвяне на проекти ... и в момента имам чувството, че едва ли не върша всичко, от което донякъде се чувствам горда, способна..., но пък имам чувството, че шефът ми ме експлоатира, че не е хубав човек ... незнам, ще се радвам на някакви коментари по тези карти. Иначе като цяло май съм доволна от партньорството ни, ако даваше и повече парички ...  ;) Какво е вашето мнение - губя ли или печеля от това партньорство и колко дълго ще продължи то? (имам чувството, че вечно  :unsure:)

*

tanina80

Re:Работа и работодател
« Отговор #1 -: Юни 11, 2010, 02:26:03 pm »
А това е моята и картата на един човек, който иска да правим "общ бизнес"  ;), но незнам дали да му се доверя...
Съвпад на неговия северен възел с моя Сатурн - който е и управител на хороскопа (Асцендента ми е Козирог, а на този приятел Слънцето е Козирог, отделно имаме и съвпад Плутон-Плутон в средата на горния полукръг от хороскопа.
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19171122.big

Притесняват ме тези квадратури на Сатурн-Северен възел с наталния ми съвпад Луна-Нептун (определено това го чувствам като склонност да се самозаблуждавам и да бъда лъгана)

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Юни 11, 2010, 06:11:14 pm »
Незнам дали е била обсъждана тази тема, но в личен план за мен е важна ...

Сегашната си работа започнах при този транзит на Сатурн - съвпад с наталния Сатурн Дева в осми дом. Според зет - нова фаза в живота, но също така и неефективност, депресия ...
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19170595.big
Това е синастрията ми с шефа:
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19170588.big

На мен ми се струва показателна, особено :
1.Съвпад на моя северен възел в седми дом (дома на партньорите) с неговия марс в Лъв
2.Тау квадрат Телец - Скорпион -Лъв - неподвижен- планетите негов Сатурн в опозиция с мой Уран в 11дом, правят квадрати със северния ми възел и неговия марс.
3.Неговия УРАН във Везни в съвпад с моя ЛИЛИТ  :(

Ако някой може да коментира, специално за Лилит-Уран отношения...

Съвпадът на Юпитер със Слънце е много печеливш - материален просперитет и за двамата в това партньорство. Това е най-късметлийския аспект в синастрията ви.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юни 11, 2010, 06:17:34 pm »
А това е моята и картата на един човек, който иска да правим "общ бизнес"  ;), но незнам дали да му се доверя...
Съвпад на неговия северен възел с моя Сатурн - който е и управител на хороскопа (Асцендента ми е Козирог, а на този приятел Слънцето е Козирог, отделно имаме и съвпад Плутон-Плутон в средата на горния полукръг от хороскопа.
http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19171122.big

Притесняват ме тези квадратури на Сатурн-Северен възел с наталния ми съвпад Луна-Нептун (определено това го чувствам като склонност да се самозаблуждавам и да бъда лъгана)

Негов Сатурн в съвпад с твой Марс - не е хубав апкет - ще бъдеш ограничавана. Негов Юпитер в твоя седми дом дава големи очаквания относно партньорството, но Юпитер е в квадрат с Луната му - може да дава големи обещания, повече отколкото може да изпълни.

Ако първият ти беше предложил съвместен бизнес, щях да се подпиша с две ръце, че партньорството ще бъде успешно, но уви....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Юни 11, 2010, 06:37:03 pm »
Като споменахте за синастричния съвпад между Марс и Сатурн, се сетих за един мой колега навремето, с който имахме такъв съвпад - неговият Марс в Лъв в точен съвпад с моя Сатурн. Работехме бюро срещу бюро. Не съм го ограничавала, много се разбирахме, но забелязвах, че много се пали в мое присъствие понякога. Искаше да се съгласявам с всичко, вбесяваше се, ако тръгна да противореча... Беше със Слънце в Козирог, АС Водолей и Луна в Скорпион, в точен съвпад с Асцендента ми. Иначе много бързо намерихме общ език.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Юни 11, 2010, 06:39:22 pm »
И аз съм имала колежка, на която си сложих Сатурн върху Марс-а. Мисля, че не й действах добре. Случаят беше такъв, че до някъде трябваше да я ръководя, а виждах, че тя се подтиска от това и много внимавах, но въпреки това после се оказа, че няма ненаказано добро... :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юни 11, 2010, 06:44:35 pm »
А историята с колегата, чийто Марс беше в съвпад със Сатурна ми, има и продължение, спестих ви го.  ;D
Мина една година, тогава работех вече в друга фирма... и изведнъж почна да води странни разговори с мен в Icq-то и да отправя неприлични предложения.  ;D И тогава разбрах защо така се е палил в мое присътвие...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Юни 11, 2010, 06:56:21 pm »
 От моите колеги пък 70 % са Деви, 25 % Телци - направо откачам със забавените им реакции, каквато съм си припряна. Всички са тооолкооооова спокойни и така лежерно я карат, че на моменти ми иде да им фрасна един десен. Добре че нямам постоянен контакт с тях.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Юни 11, 2010, 07:04:47 pm »
Аз също съм заобградена основно от Телета, но ми е много добре с тях. Това са хора, на които може да се разчита. Освен това са бавни, но пък вършат работата си без странични глупости за разлика от други, дето само се чудят каква интрига да забъркат.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #9 -: Юни 11, 2010, 07:05:33 pm »
Край мен са все води-))),така че си плууууувам-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #10 -: Юни 12, 2010, 06:07:07 am »
Съвпадът на Юпитер със Слънце е много печеливш - материален просперитет и за двамата в това партньорство. Това е най-късметлийския аспект в синастрията ви.

както и на Юпитер на работодателя,в съвпад с твоя У2

винаги си имам едно наум ако шефското Слънце/квадратирано в натала му/ попада в моя 12 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tanina80

« Отговор #11 -: Юни 12, 2010, 09:24:03 am »
Благодаря на всички за отговорите по темата. Повече хора, повече неща се виждат май. Не бях забелязала, че и двамата - настоящия шеф№1 и кандидат шефа№2  ;) имат съвпад слънце-марс. Започвам да си мисля, че това е нещо характерно за шефовете  ;D

както и на Юпитер на работодателя,в съвпад с твоя У2
винаги си имам едно наум ако шефското Слънце/квадратирано в натала му/ попада в моя 12 дом
Тук имам въпроси:
-Съвпада Юпитер-Слънце не е точен (няма точка на картата) и даже не го бях забелязала.
-Какво е У2?
-Правиш май някаква грешка за квадратираното в натала слънце, което попада в моя 12-ти дом. Кандидат шефа има слънце и марс - Козирог, които са ми в 12-ти дом, но не са квадратирани. А сегашния ми шеф има квадратирано слънце в Лъв, което е в съвпад с Юпитера ми, но в моя осми дом, и в опозиция на неговия северен възел...

Друго искам да попитам. Съвпад Лилит-Слънце-Марс, които са квадратирани и от Сатурн, Нептун... опозиция на Северен възел ... На мен направо тази карта ми изглежда "ала Хитлер" пък незнам. Лилит - слънце съвпад... май е мошенник тоя мой шеф  :rolleyes:
Ето я картата му (часът на раждане не е точен) - http://richon.snimka.bg/other/astro.508928.19182561.big
Малко се отклонявам от темата, но просто ми стана интересно, защото с моя северен възел в седми дом, който съвпада с неговия марс, задействам една квадратура(марс-сатурн) и един съвпад-стелиум в неговата карта.

« Отговор #12 -: Юни 12, 2010, 09:33:13 pm »

-Какво е У2?
-Правиш май някаква грешка за квадратираното в натала слънце, което попада в моя 12-ти дом.

У2- управител на 2 дом

говорих за мой случай, че имам едно наум, за чуждо Слънце в моя 12 дом ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #13 -: Юни 12, 2010, 09:41:25 pm »
...при мен на шефа Сатурна му е върху Марса ми.....малко се здразня от него защото какво като е шеф не означава, че всички трябва да се съгласяват с него само заради това...плюс това се спичам по някакъв начин по край него...преди по се подчинявах...ама сега вече ми е много трудно и мисля, че ми личи....
друг аспект  е съвпада на мойта Луна с неговия Уран....в началото по едно време ми се струваше доста секси....друго интересно е, че винаги когато ми звъни по тел-а знам, че е той...някак начина по който прозвънява телефона ...в момента в, който се звънне вече знам, че е той...

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Юни 12, 2010, 09:42:44 pm »

-Съвпада Юпитер-Слънце не е точен (няма точка на картата) и даже не го бях забелязала.

Да, сега виждам. Картата е ужасна.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #15 -: Юни 12, 2010, 09:53:31 pm »
...иначе от моите колеги има много въздушни Везни, Близнаци...малко огън Стрелци....шефа ми има много Водолейски планети....
1 телец, 2 козирога и ние с еднат колежка сме с рачешки слънца...ние сме единствените водни....

*

tanina80

« Отговор #16 -: Юни 12, 2010, 10:29:39 pm »
Защо гледате само знака на слънцето, има толкова други планети и аспекти. Аз пък не мога да кажа - с близнаците се/не се разбирам или пък с девите примерно.

В този сайт - астро.кафеастролоджи има много интересна интерпретация на хороскопа. Сега даже тръгнах там да чета.

Интересното, което намерих и което е по тази тема - втори дом ми е с връх в риби, и пише, че изкуството може да ми бъде като начин на припечелване на пари. И наистина - от две години, по собствено желание се занимавам с един вид изкуство - визуализации на 3Д студио макс, интериорни проекти, избор на цветове, комбинации...производство на мебели. Ако можех и да взимам толкова лесно, толкова парички колкото взимат в София за това ... пей сърце.
"Шефката" ми е със Слънце Риби и досега не го бях отчитала като факт.
Другото за професията ми е аспектирания Уран  и Меркурий - от там май ми идва тая мания за различни компютърни програми, какво ли не съм разучила - Макс, аутокад, визио ... и все сама, без никой да ми обяснява. Това е интересно, само дето не помня вече къде прочетох за Уран, меркурий и връзката с компютрите - точно от кой съвпад или опозиция беше породено това.

*

tanina80

« Отговор #17 -: Юни 12, 2010, 10:54:51 pm »
Окс. То и аз по принцип на работа не задълбавам с картите, но в момента стана така, че работата ми заема много голяма част от животеца и реших да задълбая и там с картите.