Здравей Гост

Новолуние в близнаци

• 49 Отговора
  • 8940 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Новолуние в близнаци
« Отговор #20 -: Юни 12, 2010, 01:46:54 pm »
Аз все си мисля,че щом съвпада с тази моя прогресия,ще трябва да е свързано с някаква льобов :rolleyes:
Дали се лъжа?? :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 12, 2010, 02:00:26 pm »
А Любовта как ще дойде? Излизаш ли някъде?
То и аз чакам да ми позвъни на вратата, ама няма...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Юни 12, 2010, 02:44:57 pm »
Е,излизам,рядко.Често пъти въпреки,че излизам,прекарвам тъпо :lol:

« Отговор #23 -: Юни 12, 2010, 02:50:28 pm »
Имам приятелки, които обикалят всякакви "кръжоци" ;D, спортни студия, арт-кафета, заведения, екскурзии в чужбина и пак не са сращнали някого. То както си е писано май  ;)

Вчера чух за една история на сервитьорка от известна верига заведения, която я харесал един англичанин. Като си заминал в Англия изпратил писмо на офисът им там, което било препратено тука до нея  ;D. А тя, защото не говори английски го дала за превод на нейна приятелка. Момичето така или иначе не си спомня за англичанина, но това не й пречило за замине при него  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #24 -: Юни 12, 2010, 04:03:35 pm »
А Любовта как ще дойде? Излизаш ли някъде?
То и аз чакам да ми позвъни на вратата, ама няма...  :-[
И това се случва.
Абе има неща които ти се случват по-лесно, други -трудно, трети- направо си те подминават.
Любовта/връзките при едни се случват спонтанно, без да са полагали услия в тази посока, но пък са ощетени в други житейски сфери.
Та тези, които плачат за любов и внимание да се вгледат, кое точно компенсира тази липса.

*

tanina80

« Отговор #25 -: Юни 12, 2010, 04:18:35 pm »
Относно любовта ...  ;D ... като бях млада ... търсих, търсих и все нещо не се получаваше и накрая една вечер без въобще да съм настоявала така да стане ... един приятел ... и сега съм женена с дете. Ама си излизах де, не са дошли да ме искат от вкъщи  ;)
Моя съвет -ако нещо не върви както трябва, почни нещо друго, то първото от самосебе си ще се оправи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Юни 12, 2010, 05:05:59 pm »
Така е Танина,
и аз съм чела по дебелите книги,че когато човек иска нещо силно,да го остави,да забрави за него.И в едн момент,когато съвсем си  го забравил,защото се занимаваш с нещо друго,пак полезно за духовното ти развитие например,се появява това което си желал.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #27 -: Юни 12, 2010, 05:25:51 pm »
сега се сетих....като използвам равнодомна система новолунието ми е в точна опозиция на куспидата на 12-ти дом...което май може да обясни ненормалните ми сънища.... :unsure: :lol: :lol:

« Отговор #28 -: Юни 13, 2010, 09:11:10 am »
това Новолуние е на градус и малко върху СЛВ,в 10 дом, активиращо Нодалната ос ;)
а тр.Юлв влезе в 10 и ме очаква обрат на Възлите
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #29 -: Юни 13, 2010, 01:39:55 pm »
При мен е в 8ми и е в квадрат с натален Меркурий в 5ти
Тази нощ сънувах един сладур от офиса. Толкова беше реален сънят, че имам чувството, че се е случило...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #30 -: Юни 13, 2010, 04:39:44 pm »
При мен съвпада с Венера (точно на ръба между 8 и 9 дом), опозиционира Нептун (2 дом) и прави тригон с Плутон (на АЦ откъм 12 дом). При Близнашко новолуние родих големия си син.

Колкото до любовта преди години си пожелах някой да се влюби в мен безпаметно, а когато се случи вече нямах нужда от това, тази любов буквално ме задушаваше. Така че хората правилно са казали - внимавай какво си пожелаваш.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Юни 13, 2010, 08:35:46 pm »
при мен е в съвпад с пр. юпитер в 7-ми натален дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #32 -: Юни 13, 2010, 09:16:33 pm »

значи то ще отключи прогр.тригон
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юни 13, 2010, 09:21:00 pm »

значи то ще отключи прогр.тригон

да , не се бях замислила :-\. именно то , ще е тригер на тригона пр. марс/пр.юпитер.
новолунието е на 21:24 , а пр. марс е на 21:38 във водолей. юпи е на 22:25 в близнаци и е ретро... :-\.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #34 -: Юни 13, 2010, 09:27:24 pm »
Това Новолуние е в тригон към прогресивния съвпад на Венера Марс в 22.50,може ли да се изяви като тригер и да отключи събитие?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Юни 13, 2010, 09:30:41 pm »
Това Новолуние е в тригон към прогресивния съвпад на Венера Марс в 22.50,може ли да се изяви като тригер и да отключи събитие?

да. :blink:

*

Divna

« Отговор #36 -: Юни 13, 2010, 09:32:50 pm »
Марая, ти си тук  :blink:
Какво става с теб? Загуби се нещо ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Юни 13, 2010, 09:34:38 pm »

ей ме на! :blink:
пътувам много , работя и съчетавам полезното с приятното..... :blink:

*

Divna

« Отговор #38 -: Юни 13, 2010, 09:37:59 pm »

ей ме на! :blink:
пътувам много , работя и съчетавам полезното с приятното..... :blink:

Доволна съм за теб и се радвам, че всичко е ОК!

*

tool

« Отговор #39 -: Юни 14, 2010, 04:46:28 pm »
При мен новолунието беше в 7-ми дом - едно старо гадже / рак / си преосмислил живота и решил отново да ми се обясни в любов ..  :o  а аз съм омъжена от 2 години!  ей, тия раци не спират да ме изумяват.. танцувалните стъпки са: две напред, три назад, една встрани .. ;D    Да не се обиждат раците, ама си е така ..  :-[