При мен новолунието беше в 7-ми дом - едно старо гадже / рак / си преосмислил живота и решил отново да ми се обясни в любов .. а аз съм омъжена от 2 години! ей, тия раци не спират да ме изумяват.. танцувалните стъпки са: две напред, три назад, една встрани .. Да не се обиждат раците, ама си е така ..
Цитат на: Таис в Юни 13, 2010, 09:27:24 pmТова Новолуние е в тригон към прогресивния съвпад на Венера Марс в 22.50,може ли да се изяви като тригер и да отключи събитие?да. :blink:
Това Новолуние е в тригон към прогресивния съвпад на Венера Марс в 22.50,може ли да се изяви като тригер и да отключи събитие?
Ама те в натала не ти ли бяха в съвпад Венера и Марс? Виж в момента те какви аспекти правят към планета в натала, има ли такива въобще. Иначе може да е някаква активност по дома, където ти се пада евентуално.
Милкиуей, сега отворих картата, онзи ден нали я пуска...в съвпад са. :rolleyes: По-широк, но все пак.
.. и марса , ако е там.....малииии , Хич не го мисли
Цитат на: Марая в Юни 14, 2010, 05:18:15 pm.. и марса , ако е там.....малииии , Хич не го мисли аай, Марайче .. ама ти веднага го разконспирира човечеца .. - новолунието при него е било точно върху наталния му съвпад марс/луна, които са съуправители на 8-ми дом омф .. гледай ти, отде идвали импулсите ..
Виж, зависи, ако питаш някой друг може да не смята така, но за мен си е съвпад. Другото, което е, мисълта ми беше, че те е нормално да се движат общо взето заедно и да не е нещо извънредно сега да очакваш по тях. Виж какви аспекти правят към планета в натала в момента. С Плутон тригона отминал ли е вече? Следва Уран...