Леле, пак ли съм пълен ъгловат кретеноподобен недорасляк .... не се ли отварят от адреса долу?
Небесна, чудни снимки, ти ли си ги правила?
Цитат на: Таис в Юни 13, 2010, 03:33:27 pmНебесна, чудни снимки, ти ли си ги правила?Аз съм ги правила. За хубави снимки трябва хубав фотоапарат. Откакто се увлякох по фотографията започнах все повече да обръщам внимание на красотата в града - тук дръвче, там градинка...наслаждавам се на малките неща около мен. А досега забелязвах само боклуците и това ме потискаше.
Цитат на: Небесна в Юни 13, 2010, 03:36:20 pmЦитат на: Таис в Юни 13, 2010, 03:33:27 pmНебесна, чудни снимки, ти ли си ги правила?Аз съм ги правила. За хубави снимки трябва хубав фотоапарат. Откакто се увлякох по фотографията започнах все повече да обръщам внимание на красотата в града - тук дръвче, там градинка...наслаждавам се на малките неща около мен. А досега забелязвах само боклуците и това ме потискаше.Страхотни снимки.Би ли ми препоръчала фотоапарат?Чудя се какъв да си взема.
Цитат на: Lina_re в Юни 13, 2010, 03:39:06 pmЦитат на: Небесна в Юни 13, 2010, 03:36:20 pmЦитат на: Таис в Юни 13, 2010, 03:33:27 pmНебесна, чудни снимки, ти ли си ги правила?Аз съм ги правила. За хубави снимки трябва хубав фотоапарат. Откакто се увлякох по фотографията започнах все повече да обръщам внимание на красотата в града - тук дръвче, там градинка...наслаждавам се на малките неща около мен. А досега забелязвах само боклуците и това ме потискаше.Страхотни снимки.Би ли ми препоръчала фотоапарат?Чудя се какъв да си взема.Ще ти напиша моя. Няма да съжаляваш-избирала съм го сред много други. Най-добрата комбинация между цена и качество: Panasonic Lumix DMC-LZ 10
Ето снимки от Хисарлъка - хълма над Кюстендил: