Здравей Гост

ЕЗОТЕРИЧЕН СЪНОВНИК

• 49 Отговора
  • 21305 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:ЕЗОТЕРИЧЕН СЪНОВНИК
« Отговор #40 -: Юни 19, 2010, 01:20:08 pm »

Мисля, че трябва да се насочиш към четенето и диагностицирането на чакрите, за да си наясно с този конкретен проблем

Добре, кажи според учението за чакрите кой вътрешен проблем причинява невъзможността да се отслабне?
Че той не е само един,бе Хело.

Добре, изброй кои са вътрешните порблеми на хората, които им пречат да отслабнат?  :rolleyes:
Алооооо,който търси знания, не ги намира на готово,ами си сяда на д...то и чете. Не провеждам курсове за причини и следствия на проблеми и влияние, както и енергийно лечение на чакри.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #41 -: Юни 19, 2010, 01:27:52 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:54:51 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #42 -: Юни 19, 2010, 09:55:28 pm »

Който лапа - той се оцапа.

:85: това е много добро...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #43 -: Юни 19, 2010, 10:18:32 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:58:00 pm от kris »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #44 -: Юни 20, 2010, 07:58:30 am »
Аз ще си направя тема с афоризмите си по съвет на кабала  ;D
Не само тема, ами си ги направи като статийки, напиши си името с ника и ми го дай-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #45 -: Юни 22, 2010, 05:03:46 pm »
    Вещичке, знаеш ли че сънувах нещо подобно....доста омотан сън. Била съм на пътуване с много хора и автобус. В Измир първо, после се намерих и аз на едно високо планинско плато, хората бяха останали в низината, а аз за кратко време трябваше да пробягам билото до едно място  :-\ - нещо е трябвало да свърша там. Бях боса, погледнах краката си и острите камъни и си казах, аз толкова бързо ще търча, че те няма да успеят да ми се набият в краката и хукнах. Билото стана гладко и равно за бягане, затревено - направо го прелетях. Стигнах до мястото - от другия край на планинското било - имаше малка вадичка, която течеше а от двата й края имаше счупени стъкълца. Почнах да ги събирам - жълти и оранжеви на цвят и да се мъча да ги подредя в някаква мозайка. Дядо ми, бащата на моя татко /починал преди 23 години/ се появи отнякъде и ме успокои да не се мъча, че това са били някакви стъклени плочки и имало много от тях, че ще нареди мозайката със здравите, а аз да изчезвам, че ще изтърва групата.  :-\
  Но преди да се окажа в планината, първо бях при бившия си приятел в Измир, затъжняла и тамън щяхме да правим нещо и някой взе да тропа силно по вратата и работата се разсъхна. Скочихме на крака и аз се озовах с няква мисия горе-горе на няква планина, планинско било. Не си направих труда да тълкувам...оставям малко нещата да изкристализират....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #46 -: Юни 22, 2010, 05:32:24 pm »
Дейзи, понякога и аз оставям нещата да се изяснят от самосебе си, но има моменти в които много държа веднага да разбера за какво иде реч. сънищата понякога ни се струват омотани, защото ни говорят със символи, а явно ние не сме подготвени за това  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #47 -: Юни 22, 2010, 05:50:07 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 10:33:03 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #48 -: Юни 22, 2010, 05:54:13 pm »
Крис, не забравяй и факта, че хората които се занимават с езотерика рано или късно достигат до обединяването на съзнание и подсъзнание в едно свръхсъзнание - това е и целта на самата езотерика. в един момент човек пробива бариерите на подсъзнанието и тогава се случва химията  ;)

далеч съм от мисълта, че трябва да се зяпат съновници. всяко съзнание съществува на различно ниво, а един съновник уеднаквява нивата, което е неправилно. един съновник може да ти подскаже нишката, а може и да те обърка още повече. затова всеки си отговаря за себе си  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #49 -: Юни 22, 2010, 06:35:04 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 10:32:31 pm от kris »