Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169399 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #2440 -: Юли 09, 2010, 02:27:56 am »
дядо и е бил от племето чероки

аз съм потомък на партизанско семейство.Хайде да основем четата!!!Ти,Крис,какво си ?/освен бъдещ изнасилен от мен/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2441 -: Юли 09, 2010, 02:28:29 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:24:40 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #2442 -: Юли 09, 2010, 02:32:47 am »
Ами той си е спортис човека  ;D. Не се шегувам. Занимава се със спорт (национален арбитър по скуаш е).
Иначе за спортист са доста аспектите (зависи какъв спорт се упражнява). Но за секса не знам кои важат. Тук нещата би трябвало да са доста комплексни.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2443 -: Юли 09, 2010, 02:40:13 am »
тцъ тцъ тцъ... еееееееееей кво ми става не е истина. вечер ми се доспива в 22 часа. лягам си и заспивам и спя до 1 часа и се пръквам. ей го на колко е часа вече и още не ми се е доспало, ама аре ако си бия два шамара може и да заспя до половин час. сутрин ставам към 7-8 часа - няма значение в колко съм си легнала.... и следобед спа около 2 часа...  

то верно се събират около 8 часа сън ама бива ли толкоз разпокъсано бе  :o  едно време прогресивната Луна като ми беше в съвпад с Урана /миналата година пролетта/ ме гонеше безсъние, ма ся уж нищо ми няма...  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #2444 -: Юли 09, 2010, 02:40:18 am »
Тук нещата би трябвало да са доста комплексни.

:P къде отиде астрологическата ти сигурност..

за приятеля ти много се радвам.чудесно е.Респектират ме хора,които правят нещо.За мен спорта винаги е бил важен.След 100 години,като си родя 3 деца-ще ги мотивирам да спортуват нещо от малки.Няма да ги пришпорвам,първо ще погледна как стоят нещата в радикса и ще ги набутам където им е мястото ;D.

*

holanda

« Отговор #2445 -: Юли 09, 2010, 02:42:38 am »
тцъ тцъ тцъ... еееееееееей кво ми става не е истина. вечер ми се доспива в 22 часа. лягам си и заспивам и спя до 1 часа и се пръквам. ей го на колко е часа вече и още не ми се е доспало, ама аре ако си бия два шамара може и да заспя до половин час. сутрин ставам към 7-8 часа - няма значение в колко съм си легнала.... и следобед спа около 2 часа... 

то верно се събират около 8 часа сън ама бива ли толкоз разпокъсано бе  :o  едно време прогресивната Луна като ми беше в съвпад с Урана /миналата година пролетта/ ме гонеше безсъние, ма ся нищо ми няма...  :(

пушка си,няма да се притесняваш ;D.Съня лишава човека от събития.А..виж,в твоя случай може и да не е баш така  ;D ;D

*

Divna

« Отговор #2446 -: Юли 09, 2010, 02:43:09 am »
Според Барбара Х.К. е хубаво да имаш ретрограден Хирон (моя е такъв). Хирон в такъв случай действа като "алхимик" в радикса. Хората с ретрограден Хирон живеят в миналото, настоящето и бъдещето ...
Не знам на мен ми харесва как обяснява нещата. Толкова много информация, за която и хабер си нямах.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2447 -: Юли 09, 2010, 02:44:32 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:14:36 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #2448 -: Юли 09, 2010, 02:44:40 am »

то верно се събират около 8 часа сън ама бива ли толкоз разпокъсано бе  :o  едно време прогресивната Луна като ми беше в съвпад с Урана /миналата година пролетта/ ме гонеше безсъние, ма ся уж нищо ми няма...  :(

Вещичка, тъкмо щях да те питам къде ти е тр.Уран?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2449 -: Юли 09, 2010, 02:45:33 am »

то верно се събират около 8 часа сън ама бива ли толкоз разпокъсано бе  :o  едно време прогресивната Луна като ми беше в съвпад с Урана /миналата година пролетта/ ме гонеше безсъние, ма ся нищо ми няма...  :(

пушка си,няма да се притесняваш ;D.Съня лишава човека от събития.А..виж,в твоя случай може и да не е баш така  ;D ;D

ма терсене ми е, щото сега всички спят и няма с кого два лафа да обелиш, а и ми свършиха цигарите... и докато съм спяла лапетата са ми изчоплили и семките  :-\

*

holanda

« Отговор #2450 -: Юли 09, 2010, 02:46:29 am »
Според Барбара Х.К. е хубаво да имаш ретрограден Хирон (моя е такъв). Хирон в такъв случай действа като "алхимик" в радикса. Хората с ретрограден Хирон живеят в миналото, настоящето и бъдещето ...
Не знам на мен ми харесва как обяснява нещата. Толкова много информация, за която и хабер си нямах.

аз и разгледах сайта,но там няма много.Ти лекциите и ли гледаш? Сега много не ми се задълбочава в четене или слушане,но утре ще потърся повече материал.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2451 -: Юли 09, 2010, 02:48:10 am »

ми още е в 1 дом накрая - то нали 1я ми дом има 3 знака  ;D  транзитния Уран е на квадрат от наталната ми Луна, сходящ секстил от наталния Марс, куинконс от собствената си натална позиция ама е доста разходящ вече...

*

holanda

« Отговор #2452 -: Юли 09, 2010, 02:58:37 am »
това обяснява много неща  ;D ;D

аз много много назад във времето би трябвало да имам някаква келтска кръв понеже малка част от тях преди не знам си колко стотин или хиляди години се преселват в врачанския планински район ..(това е от човек който се занимава с генофонда)

да,обяснява ..

като каза келти се сетих нещо-от малка мечтаех да съм друидка.По-скоро друидска вещица.Откъде намерих един роман на баба ми,не знам,но го прочетох и до днес помня съдържанието..историята се въртеше около друидска девица с магически способности,която цяло село уважавало,пазело и почитало като смъртна богиня.Поверието гласяло,че ако се съеши с някои,дарбата и ще изчезне.Само мъж-вълк,които ще я обича с най-силната любов на света и тя него,може да я оплоди без притеснения за евентуални природни катаклизми.Та..появи се някакъв,завладя им селото и стана новия цар.В началото тя много се страхуваше от него,но постепенно го заобича.

То няма как иначе да стане,след като трябва да се мисли и за купуваемостта на книгата.Ама все тая,де..много любима ми стана тази история.
ще ме извинявате за саркастичните нотки,но не съм на вълна ''романтика''

*

Divna

« Отговор #2453 -: Юли 09, 2010, 02:59:13 am »

ми още е в 1 дом накрая - то нали 1я ми дом има 3 знака  ;D  транзитния Уран е на квадрат от наталната ми Луна, сходящ секстил от наталния Марс, куинконс от собствената си натална позиция ама е доста разходящ вече...

При мен зимата, когато Сатурн (ретрограден) ми беше над Слънце сън не ме хващаше, а сега когато е отново над Слънце си спя като бебе  :blink:.
Да не би да е Сатъра виновен?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2454 -: Юли 09, 2010, 03:04:14 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:24:18 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2455 -: Юли 09, 2010, 03:12:55 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:14:30 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2456 -: Юли 09, 2010, 03:15:18 am »
а на каква вълна си ;D

ела и ще ти покажа   :mellow:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2457 -: Юли 09, 2010, 08:38:18 am »

ох, и аз съм така от седмица насам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2458 -: Юли 09, 2010, 09:54:32 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 05:55:36 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #2459 -: Юли 09, 2010, 09:59:07 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 05:55:27 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..