Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167133 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #3640 -: Юли 29, 2010, 12:49:43 am »
Абе Кинг Конг не е ли Хелото?  :unsure:

мсъщата  ;D и си пада по банани със или без пижами/това си е нейн проблем/  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3641 -: Юли 29, 2010, 12:50:18 am »
тук май малко изотзадзе е станала работата.. ;D

Тихомълком и без да се усети :97: - "Врагът в моето легло". :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3642 -: Юли 29, 2010, 12:58:07 am »
Кой знае на кой плаж е сега с някой бананчо  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3643 -: Юли 29, 2010, 01:03:28 am »
Вижте какво е сладурско  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3644 -: Юли 29, 2010, 01:08:37 am »
Много е сладко. С тая мъничка муцунка ... Аз обичам котенца, но си нямам.

*

Divna

« Отговор #3645 -: Юли 29, 2010, 01:18:18 am »
Много съм се смяла на тия две снимки  ;D.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3646 -: Юли 29, 2010, 03:16:38 am »
напазарувах днес едни страхотни цветя и покрай тях много красиви саксий...., сега се кефя и разбирам ,че в сряда ,просто без да искам съм уважила мерка с неговия цвят ,като има и леко участие на слънцето! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3647 -: Юли 29, 2010, 05:00:37 am »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3648 -: Юли 29, 2010, 05:11:22 am »

« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:37:01 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3649 -: Юли 29, 2010, 05:40:39 am »
Крис, ако ти е слаба холандската, пробвай тази:

Ще те пръсне, гарантирам  ;D

оо, пила съм я, пила съм я- с мед и люти чушки, като светли тръбички вътре, три на брой и като пийнеш, лютото остава като идея накрая и меда се усеща, много е добре!!!  ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3650 -: Юли 29, 2010, 05:48:08 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:45:48 am от kris »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3651 -: Юли 29, 2010, 09:22:20 am »
Пияниците по улиците не ги ли прибира полицията там?

Дивнааа, май си забравила как е в Бг. Пияници да искаш и наркомани по улиците... ;D Помня как навремето едни приятели ги засилиха обратно у нас, след като се разхождаха невинно с бири в ръка в Америка и чак не можеха да повярват.  :blink:

Сангриятаааа, еееххх, тази сангрия, направо си умирам за нея.  :wub: Благодаря ти за сушито, почвам да търся, имам една идея къде може да има продуктите и ще се включа отново в темата, за да се пробвам.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3652 -: Юли 29, 2010, 09:24:08 am »
а нашенска 65 градусова ракия, която беше направена като зубровка обаче с много люти чушки..  ;D

Баща ми си прави такава ракия, вътре слага и чесънче и всякакви подправки, става ароматна. Страшноо... ;D Наистина е лек, особено за настинка, грип, едно малко като удариш и всичко ти минава, на мен много ми е огин, като се има предвид, че обичам люто, не е да не си падам. 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3653 -: Юли 29, 2010, 09:32:04 am »
Български астрономи кръстиха астероид на Ботев

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=498365

Д-р В. Ангелов: С алчност, завист, омраза и страх сме обречени

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=498373

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3654 -: Юли 29, 2010, 11:12:32 am »
Дивнааа, май си забравила как е в Бг. Пияници да искаш и наркомани по улиците... ;D

:72: Сетих се за една забавна гледка, която завинаги остана в съзнането ми.
Град Севастопол в тогавашния Съюз (всъщност вече се беше разпаднал, по времето на Горбачов). Годината е 1992.
Разхождаме се с една приятелка и виждаме как посред бял ден от един бар излиза клатушкащ се младеж и две девойки го държат да не падне, водят го. Горкия така се беше натряскал посред бял ден, направо не знаеше къде се намира, две жени трябваше да го влачат като чувал с картофи.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3655 -: Юли 29, 2010, 12:31:57 pm »
начесаха ми малко егото, погладиха лъва по гривата.. ;D
ама аз си харесвам новата работа и ще си седя там  :blink:
е, ако се обадят и от тази фирма, където им вързах тенекия, бая ще се замисля, защото работата е много сладка и ще вися по цял ден в нета.. ;D  :-[

Ами ти пък що не им напишеш едно любезно писмо, за да им се извиниш, че не си отишла миналия път, като им обясниш ясно и подробно защо точно не си успяла. Сериозните фирми уважават такова отношение и винаги откликват положително на него. Пък, каквото стане.
Покрай отдавнашния ви спор с Кайли за работата, търсенето, българските работодатели и унижаването и т.н., осъзнах нещо в професионалния ми опит до сега. Аз не мога да преговарям за по-голяма заплата или повече придобивки. Не мога, бе. За подчинените си мога, за увеличаване на бюджета за някой проект - и още как мога. За мене си - не. Глупаво и непрофесионално е, но е факт. Никога не съм питала за заплатата си, преди да почна някъде. Имало е и моменти, в които съм я разбирала след първия си фиш. Заплащането не е било никога причина да почна някъде работа. Не знам на какво точно се дължи това, защото имам всички предпоставки да не си оставям магарето в калта по натал. Мъжът ми примерно, който е Телец с Луна там, винаги си мери оценката за професионалните изяви през материалните стимули. Ако работи добре, значи трябва да получава адекватно за труда си възнаграждение. При мен не е така. Забелязах, че и при теб не е, та се зачудих от що ли е.

« Последна редакция: Юли 29, 2010, 12:37:22 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3656 -: Юли 29, 2010, 12:42:04 pm »
Момичета, в спора ви за косми и аромати от предните страници няма да влизам, ама за килимите по стената ще вметна, че не сте никак справедливи. Това си е една изключително древна традиция от Египет и прочее още. Сега, верно е, че по днешните селца се прави, за да не се цапа варосаната стена и най-вече, за да е топло. Ама едновремешните ръчнотъкани килими са си били произведения на изкуството. Как да стъпваш по тях.

А от гобленчетата по стените, че и в рамки, никой днес не се шокира, нали? А гоблени първоначално се е викало именно на ръчно тъканите (а не бродирани) килими за стена :P.
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 02:30:09 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #3657 -: Юли 29, 2010, 12:46:14 pm »
За подчинените си мога, за увеличаване на бюджета за някой проект - и още как мога. За мене си - не. Глупаво и непрофесионално е, но е факт.

аз имах същия проблем :lol:
по натал съм си отявлен материалист ;D
обикновено се накланяш по тази плоскост, ако в даден момент се окаже, че разчиташ само и единствено на себе си, независимо по волята на обстоятелствата или по собствена

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3658 -: Юли 29, 2010, 12:48:26 pm »
И мен ме бройте в списъка на тия, дето се правят на глух лебед и не умеят да се цанят за заплата или да питам, но постепенно се уча да си ценя способностите, щото ми писна от моя пустия идеализъм. Аз мога да работя и просто за кауза, за едната идея, а бг работодателите прекрасно умеят да използват хора като мен, смятам, че не мога да го допускам вече. Ако намерите нещо общо в картите или е от възпитанието...?  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3659 -: Юли 29, 2010, 12:49:28 pm »
ама за килимите по стената ще вметна, че не сте никак справедливи. Това си е една изключително древна традиция от Египет и прочее още.

Наистина ли? Не знаех, че идва чак от Египет...

Цитат
А от гобленчетата по стените, че и в рамки, никой днес не се шокира, нали?

Вкъщи е пълно с гоблени, навсякъде по стените. Щото сме си Ут сЙело.  ;D
Майка ми много обичаше да шие гоблени, докато мен хич ме няма в ръцете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.