Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163599 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 3
« Отговор #3780 -: Август 02, 2010, 12:11:47 am »
Сладки сънища Дейзи  :wub:
, а Марая да ходи да си прави ритуалите,че я разсейваме тука само ;D

*

Divna

« Отговор #3781 -: Август 02, 2010, 12:15:18 am »
Ами най-големия майтап е, че според някой източници е по Нептун  ;D. Аз вече тотално се обърках и спирам.

Лека нощ, Дейзи!

*

Divna

« Отговор #3782 -: Август 02, 2010, 12:19:40 am »
отивам да правя ритуал!
после ще споделя впечатления! ;D

Какъв ритуал ще правиш?

на луната!
отивам до брега и правя разни нещица! призовавам архангели и ангели и стават чудеса! :blink:
с ритуали се занимавам от януари тази година! благодарение на Синухе ,той пръв ми показа как! :blink: но много напреднах ,защото явно някой неща се дават отгоре , а и много книги изчетох!
днес Синухе ми рече:
Марая ти направи нова библиотека....,постоянно чета и купувам книги! така се отработва квадратура меркурий/сатурн!

Браво на теб!

Ритуала задължително ли трябва да се прави на морския бряг? Става ли и до голяма река (живея на остров, заобиколен от голямата реката Сент Лоран. Реката е точно на 10 мин от дома ми)?

« Отговор #3783 -: Август 02, 2010, 12:32:18 am »
Много моля, Синухе и Марая, ако имат желание да отворят нова тема, в коята да споделят повече за ритуалите. Звучи много вълнуващо и интересно  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3784 -: Август 02, 2010, 01:02:07 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:25:07 am от kris »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3785 -: Август 02, 2010, 02:35:03 am »
току-що се прибирам!
Бях с всички деца! беше много красиво!
запалихме огън и призовахме АРХАНГЕЛ ГАБРИЕЛ!
Тя дойде много бързо! горяха три свещи! аз казах на глас  , ако АРХАНГЕЛА е тук сребърната свещт да започне силмо горене и да не изгасва по време на ритуала!
кое беше най-интересното :o ,тя пламна с висок огън. останалите две свещи-бели на цвят ,от които едната в чаша загаснаха! ;D
Най-малкото кристалче ,каза , че АРХАНГЕЛА ще ни прати птича песен на тръгване , ако е чул молитвите ни....така се случи! ;D
Вселената е с нас и ние сме с нея! велик творец е и винаги ни дава шансове и знаци!
Който трябва ще види,който трябва ще чуе! :blink:

Дивна, ритуал се прави навсякъде и по всяко време! аз го правя всеки понеделник от 00:30 часа до 03: 30. зависи от времето и настроението. при нас това вече е традиция ,децата ми силно вярват . най-малкото ми е доказан кристал , имам и едно индиго. но другите три вярват , на тях им беше нужно..и бързат за ритуали! а този за който ти говоря е наистина силен магически ритуал и е свързан с водните басейни ,които са под опекунството на АРХАНГЕЛ ГАБРИЕЛ!
при нас всичко е много комплексно...минерали , астрология ,номерология в която най-малката е изключително добра, фънг-шуией.... :blink: зависи от много неща и зависи какво искаш , правиш ритуали...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3786 -: Август 02, 2010, 02:42:03 am »
Сладки сънища Дейзи  :wub:
, а Марая да ходи да си прави ритуалите,че я разсейваме тука само ;D

утре ще ти разказвам за *чудесАта* :blink: :blink:
Беше страхотно!
а за орхидеята мисля , че е цвете на Венера -заради това ,че е цвете и е красиво! На плутон ,защото е афродизиак и е някак си тежкарско цвете! на нептун ,защото някак си го свързвам с чистата и невинна ,безгранична и безусловна любов!
обичам всички цветя , абе кво ги обичам -направо ги обожавам :blink: , но за лотос и орхидея.....просто и ......давам! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3787 -: Август 02, 2010, 03:38:54 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:24:08 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3788 -: Август 02, 2010, 06:12:12 am »
   Аз не съм фен на футбола, ама утре има да бъзикам един върл Цесекар  ;D. През седмицата ме избъзика, вика сестро я виж тия звезди ко казват за мача, кой ще бие. И аз отварям зетката точно на момента и гледам....и с моите елементарни познания по хорарните въпроси - отсичам, няма да се радваш.... ;D ;D ;D. Сега нон-стоп ще почне да ме пита - малиии, вкарах се пак във филм  :rolf:

аз пък залагам винаги на по- добрия отбор- т.е. Левски и мноого по- често познавам, отколкото да не познавам.. :72:

истински фен съм, и да паднем и да бием, пак съм си от наш'те.. :88:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3789 -: Август 02, 2010, 06:34:24 am »
Здравейте :blink:
Върнахме  се живи и здрави от морето след 20 дневен престой :blink:
Радвам се,че сме си вкъщи и съм си на моя компютър и отново ще съм с вас ежедневно :kissd:
Тревожех се заради лошите транзити които имам,но с Божията помощ всичко е наред.
Приятен ден на всички,имам толкова много да преглеждам от форума...цяла нощ не съм спала,пътувахме през нощта,но като се освежа почвам ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3790 -: Август 02, 2010, 07:39:39 am »
Марая, много се радвам за теб и твоите нови придобивки.
 Да си жива и здрава да се радваш  и да имаш сили да се грижиш за всички  покрай теб.

В отглеждането на орхидеи в дома вече имам 3 годишен оптит. Първата орхидея ми я подариха колежките, червена е, но с по-малки цветове.   Цъфти зимата. Много лесно се отглеждат , не са претенциозни. Хубаво е да  не я пренасяш в друга саксия поне две години.  Поливам умерено, веднъж в седмицата, оставям да има 5-10 мин. вода в чинийката, после я изливам.
 Тази година в началото на май си купих втората орхидея, цветът и стои вече трети месец.    Сега в момента е останала само с две цветчета, но пак е красива.  Като прецъфти  си почива, ще засичам, да видя кога ще е втория цъфтеж.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3791 -: Август 02, 2010, 07:53:47 am »
малиии ама много съм възмутена  :o :o :o

ся да ви разкажа какво се случи: значи за дъртия ми таралясник става въпрос отново. както знаете шибнах колата в задния рог на една заспала уфтса дето си угаси колата на влизане в аспарухов мост - това беше октомври 2008г. оставих я в двора на механика ми, щото в нашия двор няма място. някъде 2009 февруари-март вече не помня кога му дадохме всичките пари, които поиска за ремонта - десен фар, броня, калник и боядисване. не ми пукаше много кога ще я направи, защото като я направи аз ще я подкарам, а за да караш кола се искат някакви пари все пак - бензин, застраховки, винетки и прочее, а аз като един човек без никакви доходи няма как да поддържам такъв стандарт... та така... ноември месец онва дърво каза, че ще я купи то за новата си жена на две вноски - декември и януари...  факта, че нищо не направи по въпроса е ясен. че е дърт мошеник го знам от години, но пък добре ми поддържаше колата иначе. взима пари от мен за моята кола, а прави нечия друга и така всеки път, а аз си чакам... преди се ядосвах много, ама сега дори и не се ядосвам - каквото трябва да стане то си става и без моя намеса...

та да ви обясня сегашната ситуация. оказва се, че гаджето на дъщерята на сегашната му жена е върл фен на моята кола и иска да я купи. преди месец говорих с него. прати аванс от 400лв за да е сигурен, че ще я дам само на него. обаче младежът го пратил на името на механика, щото само него познава, а оня го е уверил, че веднага ще ми даде парите. 1 месец механика ме мота с тези пари и когато преди 2 седмици ми даде последните 100лв /явно ги е издухал предварително/ всъщност ми даде 50лв, защото му се бил пукнал радиатора на неговата кола и той без да ме пита се обслужил с парите... аз направо заглъхнах от възмущение, но отново не се ядосах - викам му добре, кога ще ми ги дадеш, а оня обеща след 3 дни... дръжки - минаха 2 седмици и аз реших /щото при него става само с подбутване/ да се обадя и да го питам какво става, а онзи ми се скара защо го безпокоя  :o :o :o  директно му затворих телефона без да обеля и една дума - толкова бях възмутена...

свързах се с купувача да разбера кога смята да ми даде остатъка и момчето най-чинно заяви, че до края на август /на две вноски/ ми изплаща напълно колата - пуснало документи за кредит, че искало и апартамента да си оправи, но не му дали и сега бачка и понеже му плащат на седмица ще ми превежда на 2 седмици веднъж и така на два пъти смята да се издължи. сериозно е много. обаче не знам какво ме ръчна да го питам дали иска да я вземе малко по-рано колата без пълните документи, а като я изплати да му я прехвърля. не знам, но не ми се ще колата да седи повече в онзи двор, след като момчето я купува. и младежът заяви, че трябва да събере и пари за ремонта и, при което аз съвсем се опулих - реално не съм я виждала от катастрофата.... значи момчето си мисли, че купува катастрофирала кола, а аз си мисля, че продавам здрава кола  :angry:  казах му на младежа, че ремонта е платен още преди година и онзи тъпак да вземе да я оправи, защото аз продавам здрава кола!

та това е де... чудя се как може да има толкова нагли хора, които все реват за пари и това си е направо кражба според мен... може ли пък такава наглост да има... не знам, не мога да се ядосвам за такова нещо, но пък съм възмутена до дъното на душата си...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3792 -: Август 02, 2010, 08:03:43 am »
относно орхидеите: преди около 6 години, когато за сефте ги внесоха в Бг и бяха майка си и баща си, си взех първата орхидея за 80 кинта от разсадник на един арменец тук във Варна /сега му забравих името на човека, но много готин чичко беше/. орхидеята беше с цвят като на снимката на Марая само че беше бяла на розови точки... та така чичкото от разсадника ми обясняваше с часове как се гледа и като дойде ред за пресяване и т.н. ми каза да я занеса в разсадника той да я оправи, че аз да не я заносам... ми месеци подред имах невероятно красива цъфтящо цвете у дома и около година след това окончателно го уморих  :unsure:  капризни са много... иначе ги обожавам орхидеите, и ако ми паднат пак някакви излишни пари отново бих прахосала една сума за орхидеи  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3793 -: Август 02, 2010, 08:49:01 am »
Ама, че измамник, как да не се ядосваш, то ако ги оставяме такива да си развяват коня докъде ще стигнем. Отивай и се разправяй с него, не се примирявай със ситуацията. Кажи му, че да не стане известен примерно.  ;D Нагли хора се навъдиха, но и ти не е трябвало да си оставяш колата толкова време при него.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3794 -: Август 02, 2010, 09:09:26 am »
Ама, че измамник, как да не се ядосваш, то ако ги оставяме такива да си развяват коня докъде ще стигнем. Отивай и се разправяй с него, не се примирявай със ситуацията. Кажи му, че да не стане известен примерно.  ;D Нагли хора се навъдиха, но и ти не е трябвало да си оставяш колата толкова време при него.  

не бе Слънце, изобщо не се ядосвам - нещата ще станат тогава, когато трябва. просто се възмутих на човешката наглост - това е...
аз с него проблеми нямам вече - колата ще ми я плати неговият уж зет и ще я вземе. докато не ми изплати всички пари които искам, няма да я прехвърля. зетя е сериозен, но онзи тъпак не е. но зетя да му мисли, защото тези проблеми се прехвърлят на него... от момчето нищо не съм скрила, напротив обясних му ситуацията и моята работа е свършена... просто ми е съвестно за младежа и заради него се възмущавам толкова...

то иначе ако е за заплахи само едно телефонче на бившия звъня и смятай работата за оправена. или пък 50 кинта на двама мангала и работата пак ще е на 6  ;D ;D ;D  обаче не съм такъв човек и все гледам с доброто...

а колата я оставих първо щото няма къде да я държа и второ щото ще я подкарам, а нямам финанси за такива глезотии в момента, па марса в близнаци не трае като има кола насреща нъл знаш...  :57:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3795 -: Август 02, 2010, 09:12:29 am »
То ясно, никой не е казал с лошо, но и да му дадеш да разбере, че няма да оставиш нещата така да те мота и лъже тоз и оня. Щом обаче са се уредили, значи няма проблем, пък да, то си е за него, дето го прави.  

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3796 -: Август 02, 2010, 09:17:47 am »
То ясно, никой не е казал с лошо, но и да му дадеш да разбере, че няма да оставиш нещата така да те мота и лъже тоз и оня. Щом обаче са се уредили, значи няма проблем, пък да, то си е за него, дето го прави.  

ми за него си е. тоя човек е толкова нещастен в личният си живот, че просто не е истина. жени при него не се задържат изобщо и той пие и реве и все търси вината в тях, а в себе си не поглежда. познавах последните му 2 жени - обичаха го и бяха съвестни и си гледаха семейството, но той продължаваше да кръшка и да мами... ми то не стават така нещата... за него знам само, че е абсолютно безотговорна дева  :-X :-X :-X

« Отговор #3797 -: Август 02, 2010, 09:18:27 am »
http://phd-center.bvu-bg.eu/otmora/35.pps Ето тук има хубави южноазиатски орхидеи, с музика за медитация и мъдри слова !

« Отговор #3798 -: Август 02, 2010, 09:28:17 am »
   Обещах на Марая, а и всички дето искат да имат орхидеи - тази е много непретенциозна, но аромата й е страхотен...Това е от миризливите орхидеи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3799 -: Август 02, 2010, 09:30:20 am »
той продължаваше да кръшка и да мами... ми то не стават така нещата...

Що бе на това в днешно време му викат свобода.  ;D Много ми е забавно как всяка изневяра се прави опит да бъде маскирана като голямата и кармична любов, та да се оправдаят пред себе си. Няма принципи и морал, семейството нищо не означава за никой, възприема се за нормален този модел, че майстора-измамник ли няма да е такъв...

и той пие и реве и все търси вината в тях, а в себе си не поглежда

Вероятно осъзнава какъв е, но като стане късно и затова плаче, защото умее само да съсипва всичко. Жалко, дано да намери верния път за себе си, да е щастлив, тъжно ми е като слушам.