малиии ама много съм възмутена

ся да ви разкажа какво се случи: значи за дъртия ми таралясник става въпрос отново. както знаете шибнах колата в задния рог на една заспала уфтса дето си угаси колата на влизане в аспарухов мост - това беше октомври 2008г. оставих я в двора на механика ми, щото в нашия двор няма място. някъде 2009 февруари-март вече не помня кога му дадохме всичките пари, които поиска за ремонта - десен фар, броня, калник и боядисване. не ми пукаше много кога ще я направи, защото като я направи аз ще я подкарам, а за да караш кола се искат някакви пари все пак - бензин, застраховки, винетки и прочее, а аз като един човек без никакви доходи няма как да поддържам такъв стандарт... та така... ноември месец онва дърво каза, че ще я купи то за новата си жена на две вноски - декември и януари... факта, че нищо не направи по въпроса е ясен. че е дърт мошеник го знам от години, но пък добре ми поддържаше колата иначе. взима пари от мен за моята кола, а прави нечия друга и така всеки път, а аз си чакам... преди се ядосвах много, ама сега дори и не се ядосвам - каквото трябва да стане то си става и без моя намеса...
та да ви обясня сегашната ситуация. оказва се, че гаджето на дъщерята на сегашната му жена е върл фен на моята кола и иска да я купи. преди месец говорих с него. прати аванс от 400лв за да е сигурен, че ще я дам само на него. обаче младежът го пратил на името на механика, щото само него познава, а оня го е уверил, че веднага ще ми даде парите. 1 месец механика ме мота с тези пари и когато преди 2 седмици ми даде последните 100лв /явно ги е издухал предварително/ всъщност ми даде 50лв, защото му се бил пукнал радиатора на неговата кола и той без да ме пита се обслужил с парите... аз направо заглъхнах от възмущение, но отново не се ядосах - викам му добре, кога ще ми ги дадеш, а оня обеща след 3 дни... дръжки - минаха 2 седмици и аз реших /щото при него става само с подбутване/ да се обадя и да го питам какво става, а онзи ми се скара защо го безпокоя

директно му затворих телефона без да обеля и една дума - толкова бях възмутена...
свързах се с купувача да разбера кога смята да ми даде остатъка и момчето най-чинно заяви, че до края на август /на две вноски/ ми изплаща напълно колата - пуснало документи за кредит, че искало и апартамента да си оправи, но не му дали и сега бачка и понеже му плащат на седмица ще ми превежда на 2 седмици веднъж и така на два пъти смята да се издължи. сериозно е много. обаче не знам какво ме ръчна да го питам дали иска да я вземе малко по-рано колата без пълните документи, а като я изплати да му я прехвърля. не знам, но не ми се ще колата да седи повече в онзи двор, след като момчето я купува. и младежът заяви, че трябва да събере и пари за ремонта и, при което аз съвсем се опулих - реално не съм я виждала от катастрофата.... значи момчето си мисли, че купува катастрофирала кола, а аз си мисля, че продавам здрава кола :angry: казах му на младежа, че ремонта е платен още преди година и онзи тъпак да вземе да я оправи, защото аз продавам здрава кола!
та това е де... чудя се как може да има толкова нагли хора, които все реват за пари и това си е направо кражба според мен... може ли пък такава наглост да има... не знам, не мога да се ядосвам за такова нещо, но пък съм възмутена до дъното на душата си...