Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167731 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Дърдорилня
« Отговор #7320 -: Ноември 02, 2010, 09:01:07 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:25:28 pm от kris »

*

nerealna

« Отговор #7321 -: Ноември 02, 2010, 09:12:09 pm »
Милки, ай стига го ползва това дете като алиби вече.
Това изречение не го разбрах.Ако те дрзня с нещо-не ми отговаряй ;)

Нереална мерси.
Ами той не говори,и понеже не може да каже,почва да крещи и да вика.
Не озъптим е ,иска да ходи на места на които не трябва да ходи,аз го дърпам в друга,той крещи,влачи се по земята.Аз го дърпам и ще му откъсна ръката...не мога да го нося защото ужасно тежи.
После стигаме до някъде,пак иска да ходи в друга посока,аз пак започвам да го дърпам,той да крещи,да се влачи по земята.Физическите ми сили не стигат за тези борби.Това е всеки ден,въпреки това което му говоря през цялото време"ще ходим там и там ".Качи ли се на трамвая,после не иска да слезе,аз го дърпам,влача,той крещи.Не иска да влиза във входа,пак крещи....и т.н и т.н ...всеки Божи ден.

завдеди го при специалист да го види.личната лекарка да те насочи. нищо няма да изгубиш. ако има проблем ще ти помогнат, ако няма- поне ще се успокоиш. и недей да отлагаш. колкото по-рано, толкова по-добре.

п.с. и не се сърди за съвета , но ето ти цел - можеш да се посветиш изцяло на детето си, да му помогнеш да се оправи вместо да хленчиш, че ти отнемало силите. чети книги по тая тема, разговаряй със специалисти ...това е мн важно сега да се направи. няма да се оправи от самосебе си , да знаеш...ти му трябваш. и когато той е нервен, ти трябва да бъдеш мн спокойна ..каквото и да ти ковства това.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 09:28:44 pm от nerealna »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7322 -: Ноември 02, 2010, 09:50:37 pm »
Милки, ай стига го ползва това дете като алиби вече.
Това изречение не го разбрах.Ако те дрзня с нещо-не ми отговаряй ;)

Мога да го допълня. ... за да не работиш, за да не следваш мечтите си, за да останеш с баща му, за да се задоволяваш с връзка, в която не изпитваш любов, нямаш емоционално и сексуално удовлетворение и т.н., и т.н.

Да, дразниш ме. А днес направо страшно ме ядоса. Основно с това, че чрез избраната от теб роля на изтощена от грижи всеотдайна майка, която жертва всичко за детето си, всъщност именно на детето си вредиш. И всеки опит да ти се каже нещо напреки по темата посрещаш с пасивно-агресивна, жалостива, но твърда съпротива.
Детето ти има проблем и той далеч не е само в това, че не говори. Всеки съвет, който тук според своите бегли познания се опитаме да ти дадем за решаването на този проблем, ти посрещаш с позата "Аз съм много добра майка и се грижа много добре за детето си и чакам да се оправи, когато еди-какво си".

Отново те питам същите въпроси, които обикновено избягваш. Детето ти има ли проблем с говорните органи? Детето ти има ли проблем със слуха? Детето ти аутист ли е? Детето ти посещава ли логопед и психолог? Имам предвид не да си го завела веднъж в кварталната поликлиника, а да ходи редовно на занимания с професионални терапевти? Всеки път, като ти поставя тези въпроси, "оглушаваш", до следващия път, когато се оплачеш от него.

Когато някой има проблем, съм устроена да търся решения. Не виждам много полза в това да го галя по главата и да го утешавам, че го разбирам колко страда  и колко е велик в страданието си. Хеле пък като е замесено дете. Ако твоята нужда е различна от тази, си напълно права, че нямам никакво място в темата ти, но не смятам да ти се извинявам за мнението си.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 10:06:24 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7323 -: Ноември 02, 2010, 09:54:28 pm »
Не е аутист.Чува и вижда много добре.Няма дефекти в устата.

Аз самата не искам да продължавам темата.
Благодаря че се включихте.

*

holanda

« Отговор #7324 -: Ноември 02, 2010, 10:02:37 pm »
Оьо, златна Злато, Злато мори,
Златна треперушке,
Сребрена верушке,
Сърмено обетче,
Прилепско симидче,
Оридско белвиче,
Солунско грозице,
Тетовско йаболче,
Грудка шекерова,
Йадка ореова,
Гранка маслинова,
Турунч мемелийа,
Айван гюбеклия,
Йагне сугаренце,
Овчко пресно млекце,
Горска еребица,
Ясна месечина.
Бегай кай бегаш,
Куртулия немаш.
…………………..
Люба да те имам -
Век да си поминем.
 ;D

*

holanda

« Отговор #7325 -: Ноември 02, 2010, 10:09:27 pm »
Кален, яден дойде Кьорчо, яден и уморен,
тамън се изсуши – дремка го одреме,
нема да ме пипне, нема да ме стисне,
работа не върши – сърце ми разкърши
 ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7326 -: Ноември 03, 2010, 12:59:57 am »
Няма да Ви кажа как ми върви днес на покер....

http://www.youtube.com/watch?v=-FR0hsW21OY&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7327 -: Ноември 03, 2010, 03:18:08 pm »
ето още нещо, което може да ви е от полза...

http://www.astrologyzone.com/forecasts/

*

holanda

« Отговор #7328 -: Ноември 03, 2010, 03:51:44 pm »
не мога да повярвам какво се случва-днес станах,направих си хубава здравословна закуска (принципно закусвам 3-4 часа след събуjдане,не за друго..а ме мързи и не функционирам добре ;D) ,почистих си,тананиках  цяла сутрин някакви нejни парчета..чувствам такава хармония отвътре и ми е тооолкова леко на душата ...едно..като усещане за мир,няма го вътрешното противоречие,с което съм свикнала. Понякога ми се случва да имам такива дни,но не съм засичала транзити.
Сега погледнах-транзитна луна е в съвпад с natalni Слънце и Марс и квадратира останалите планети.Което е странно и неприемливо-дефакто застава на върха на Тао ,а на мен ми е щастливо. Когато Марс беше на тази точка,също се чувствах добре. Когато Луната ми попадне в точката,опозиционна на Тао-то,пак ми е добре и правя нещо,по-активна съм,по-щастлива..

много странно ми работи радикса  :unsure:
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 04:01:48 pm от жълтолилава »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7329 -: Ноември 03, 2010, 03:56:55 pm »
Когато Луната ми попадне в точката,опозиционна на Тао-то,пак ми е добре и правя нещо,по-активна съм,по-щастлива..

Ами сигурно там ти е някой "щастлив" натален лунен мидпойнт.

*

holanda

« Отговор #7330 -: Ноември 03, 2010, 04:08:07 pm »
Когато Луната ми попадне в точката,опозиционна на Тао-то,пак ми е добре и правя нещо,по-активна съм,по-щастлива..

Ами сигурно там ти е някой "щастлив" натален лунен мидпойнт.

ще трябва да потърся тема за мидпойнтите,защото не знам абсолютно нищо ,и да проверя нещата.Въпреки,че Лунен мидпойнт едва ли би могло да е,нат.Луна прави полусекстил със Слънцето :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #7331 -: Ноември 03, 2010, 04:08:36 pm »
Какво ще рече "щастлив" натален лунен мидпойнт ?  :-\

*

holanda

« Отговор #7332 -: Ноември 03, 2010, 04:14:14 pm »
ми аз предполагам,че е мидпойнта на натална Луна с някоя друга планета или точка,която евентуално се пада срещу върха на Тао-то ми. Но не мисля,че имам такава.

*

Asol

• 4140
« Отговор #7333 -: Ноември 03, 2010, 04:28:20 pm »
Слънцето ти по натал е на  :sun: / :mar: , Марс на  :jup: / :ura: Към двете в момента има транзитни аспекти. Транзитната Луна е на  :mer:/ :mar:.  Про :moo: е на  :ven:/ :nep: Обаче Ерос ти е в аспект със Слънцето  ;D, но и транзитната нодална ос го квадратира, то не че е само тя де ...

*

holanda

« Отговор #7334 -: Ноември 03, 2010, 05:09:11 pm »
Слънцето ти по натал е на  :sun: / :mar: , Марс на  :jup: / :ura: Към двете в момента има транзитни аспекти. Транзитната Луна е на  :mer:/ :mar:.  Про :moo: е на  :ven:/ :nep: Обаче Ерос ти е в аспект със Слънцето  ;D, но и транзитната нодална ос го квадратира, то не че е само тя де ...

благодаря,Асол  :wub:
не е лесна и мойта  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7335 -: Ноември 03, 2010, 07:22:34 pm »
Какво ще рече "щастлив" натален лунен мидпойнт ?  :-\

Например Слънце/Луна - хармония между съзнание и емоционалност, виталност и чувства, вътрешно равновесие  умиротвореност;
Луна/Венера - нежно, емоционално, влюбено светоусещане;
Луна/Юпитер - чувство за безконечно щастие и добрина, която изпълва сърцето, оптимизъм, благородство;
Луна/Нептун - изтънченост на чувствата, сензитивност, емпатичност, силно влияние от околните или от "времето" навън;
Луна/МС - дълбочина и богатство на чувствата и настроенията, богати вътрешни преживявания и просветление за най-важните ни житейски цели.

Вероятно е в натала някой такъв мидпойнт да е в градуса на върха на т-квадрата, независимо в кой знак, след като Лилавка е забелязала идентично проявление и там, и отсреща и независимо от аспектиращата планета.

Слънце не може да е на мидпойнт между себе си и друга планета. Просто Марс и Слънце са в съвпад.

*

Asol

• 4140
« Отговор #7336 -: Ноември 03, 2010, 07:51:15 pm »
Е, да, но като гледам няма такива включени мидпойнти от транзити. Слънцето и Марс, като фокусна точка, не лежат на подобен мидпойнт от описаните. Тао-то откъм Слънце и Марс, така или иначе е включено в момента и то от по-високи нива. И това не е всичко - Жълтолилавка получава и транзитен Марс и Ерос, които го подбутват допълнително. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7337 -: Ноември 04, 2010, 01:39:42 am »
Лелеее , умряха ми рибите ... :'( , онзи ден ми ги донесоха....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7338 -: Ноември 04, 2010, 02:06:58 am »

нищо, поне Кендзо е жив.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7339 -: Ноември 04, 2010, 02:22:20 am »

нищо, поне Кендзо е жив.  ;D

Нема да ти казвам какво значи КЕНЗО....
Мислех дали да споделям или не , ама ще си кажа.... :rolleyes: ;D ;D
Сънувах много хубав сън , бях тръгнала за някъде...Обаче в просъница чувам , че нещо скимти....Ставам ...оглеждам се ...в спалнята ми празно.... :rolleyes:Отварям вратата и понеже имам стълби и огромно помещение с/у мен виждам яке , което се движи....Търкам очи , обаче якето продължава да се движи....В еди момент се сещам , че съм полугола...Връщам се в спалнята , намъкнах дънки излизам...онова пак се движи...ни звук ни стон....
Докато се светна , че е кучето в якето на вдно от децата ми , сърцето ми беше ту в петите -ту в главата.... :rolf: :rolf: