Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165640 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Дърдорилня
« Отговор #7300 -: Ноември 01, 2010, 07:27:38 pm »
Абе, последният конкурс за красота у нас не беше ли пак по ретро венера, само че в Овен? Май вече се оформя тенденция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #7301 -: Ноември 01, 2010, 07:43:11 pm »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7302 -: Ноември 02, 2010, 12:42:43 am »
Много се закучкихме и не си честитихме празника - Ден на народните будители е! Да сте будни и да се вдига духа ни, не само други работи. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7303 -: Ноември 02, 2010, 12:49:25 am »
Много се закучкихме и не си честитихме празника - Ден на народните будители е! Да сте будни и да се вдига духа ни, не само други работи. ;D

Честит и на теб!
Да се вдига всичко , казвам аз... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7304 -: Ноември 02, 2010, 12:51:35 am »
Ако може само без цените.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7305 -: Ноември 02, 2010, 01:13:51 am »
Ако може само без цените.  ;D

И цените , но и заплатите.... ;D Време е за прогрес! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #7306 -: Ноември 02, 2010, 01:20:24 am »

каза стрелецът, сатурн казва почакай до 2015-2016, извън песимизма на набедената за критична точка 2012 ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7307 -: Ноември 02, 2010, 01:55:07 am »

каза стрелецът, сатурн казва почакай до 2015-2016, извън песимизма на набедената за критична точка 2012 ;D

;D ;D Sтрелям си Аброд..., какво да се прави? Ако го мисля Сатурна.....алелуя... ;D

*

holanda

« Отговор #7308 -: Ноември 02, 2010, 08:04:06 am »
mrrrrr..

*

holanda

« Отговор #7309 -: Ноември 02, 2010, 08:09:35 am »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7310 -: Ноември 02, 2010, 06:30:39 pm »
От два дни ми е много скапано :(дали не е от смяната на времето,есента.....но съм като в депресия отново.Нямам желание за борба...
от август насам съм качила 4 кг :(
вие чувствате ли се така?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7311 -: Ноември 02, 2010, 06:38:26 pm »
От два дни ми е много скапано :(дали не е от смяната на времето,есента.....но съм като в депресия отново.Нямам желание за борба...
от август насам съм качила 4 кг :(
вие чувствате ли се така?

Есенната депресия е в пъти по-коварна от пролетната...
Не случайно статистиката посочва най-голям брой самоубийства през есента....
Но наред с това , есента е красив сезон , през който можем да открием много повече стойностни неща...
За мен най-трудния месец е октомври - прехода от един сезон в друг...
Сигурна съм , че ще отшуми..., просто не е нужно да се бориш с/у желанието на организма...Вероятно имаш необходимост от почивка...Наред с това , скорпиона е най-дълбокия знак , сега е мига да се обърнеш към себе си и да разтвориш най-скрития потенциал....
А килограмите не са болка , защита на организма , който има своята памет! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7312 -: Ноември 02, 2010, 06:43:51 pm »
Мерси Марая,че ме успокояваш.
Аз знам горе долу кое ми отнема от силите.....детето :-[Беше болен и го гледах така да се каже вкъщи,извеждах го по разходки.....но толкова е труден че борбата с него е ожесточена.Днес не го изведох...нямам сили да се боря с него.Утре дано вече е доста добре и ще го пращам на детска,че не издържам...жалкото е че го взимам в 12ч и 3 часа за нищо не ми стигат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7313 -: Ноември 02, 2010, 06:49:56 pm »
Сексът носи полза след 30-та минута http://analitika.at.ua/news/uchenye_vyjasnili_skolko_dlitsja_idealnyj_seks/2010-06-27-28868
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7314 -: Ноември 02, 2010, 06:50:15 pm »
Мерси Марая,че ме успокояваш.
Аз знам горе долу кое ми отнема от силите.....детето :-[Беше болен и го гледах така да се каже вкъщи,извеждах го по разходки.....но толкова е труден че борбата с него е ожесточена.Днес не го изведох...нямам сили да се боря с него.Утре дано вече е доста добре и ще го пращам на детска,че не издържам...жалкото е че го взимам в 12ч и 3 часа за нищо не ми стигат.
Милки , ами ние с гайдите какво да кажем? А?

Какво значи - отнема ми силите?! :rolleyes: Не го разбирам....
Проблема е друг и той изглежда е доста сериозен.... :unsure: , свързвам го с монотонното ежедневие с липсата на емоционална среда , с липсата на споделяне .....
Когато сме в хармония със себе си имаме неподозирани възможности и сили...
Я се стегни в кръста , ако нещо си е отищло не прави компромиси...., просто не прави! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7315 -: Ноември 02, 2010, 07:15:15 pm »
Милки, ай стига го ползва това дете като алиби вече.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #7316 -: Ноември 02, 2010, 07:30:09 pm »

*

nerealna

« Отговор #7317 -: Ноември 02, 2010, 08:15:05 pm »
милки, ти имаш ли някакви цели?
някакво хоби ?
някакви интереси ?
ако не- намери си.

какво обичаш да правиш? с какво ти е приятно да се занимаваш?

започни да учиш нещо. запиши се на някакви курсове, спортувай, чети книги, гледай филми

умът ти винаги трябва да е зает с нещо. развивай се. изучавай се

не ми казвай че хич ама хич нямаш време ...защото точно това е проблема- имаш прекалено мн време, което не използваш както трябва.

п.с.само не разбрах какво толкова се бориш с детето  :-\
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 08:22:47 pm от nerealna »

*

holanda

« Отговор #7318 -: Ноември 02, 2010, 08:58:06 pm »
Що ти мърдъ
Ленко у пазу
Па ми мърдъ кърпица.
Пущи, Ленко, кърпицу,
Дъ ти турим туртицу.
Айде, Ленко, у сокак
Дъ изъдемо туртицу

(видинско)

;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7319 -: Ноември 02, 2010, 08:59:38 pm »
Милки, ай стига го ползва това дете като алиби вече.
Това изречение не го разбрах.Ако те дрзня с нещо-не ми отговаряй ;)

Нереална мерси.
Ами той не говори,и понеже не може да каже,почва да крещи и да вика.
Не озъптим е ,иска да ходи на места на които не трябва да ходи,аз го дърпам в друга,той крещи,влачи се по земята.Аз го дърпам и ще му откъсна ръката...не мога да го нося защото ужасно тежи.
После стигаме до някъде,пак иска да ходи в друга посока,аз пак започвам да го дърпам,той да крещи,да се влачи по земята.Физическите ми сили не стигат за тези борби.Това е всеки ден,въпреки това което му говоря през цялото време"ще ходим там и там ".Качи ли се на трамвая,после не иска да слезе,аз го дърпам,влача,той крещи.Не иска да влиза във входа,пак крещи....и т.н и т.н ...всеки Божи ден.