Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163704 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #7700 -: Ноември 20, 2010, 04:00:13 pm »

това е от тран. съвпад на марс/меркурий в стрелец в каре към дева, има ли нещо в 17 градус

преди  пълнолудие утре

най- хубавото е, че остават няколко дни до съвпада на тр. слънце с нат. нептун, а вече започнаха сънищата..не ми се става от леглото.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #7701 -: Ноември 20, 2010, 04:02:48 pm »
да ти я разкажа ли??

Не, не мерси  ;D Свалих я от Арена, но мразя да си развалям коефицента на даунлоуд  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7702 -: Ноември 20, 2010, 04:24:12 pm »

Не, не мерси  ;D Свалих я от Арена, но мразя да си развалям коефицента на даунлоуд  :-[

разбирам те, и аз не обичам да ми разказват.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #7703 -: Ноември 20, 2010, 04:36:23 pm »
сега да споделя до какво прозрение стигнах относно зачестилите аварии с дясната страна на тялото ми..порязване на показалец, забиване на скалпел в дланта, изгаряне на китката и десен долен мъдрец..

реших, че е заради ониксите..пред два месеца някъде си взех гривна и колие с оникси, да подхождат на обиците, които нося постоянно- оникси в сребро..обаче колието рядко го слагам, защото не съм свикнала, а и трябва да съм с подходящи дрехи, но гривната я сложих на дясната ръка и не я свалих повече, много ми харесват черните камъни на бяла кожа.. :-[ обаче сега ми хрумна, че май много съм засилила Сатурн така, нали енергията влиза през лявата ръка и излиза през дясната /така съм чувала/, може би с тази гривна съм стопирала излизането на тази енергия, което е хубаво от една страна, защото съм толкова сериозна, отговорна и постоянна, че се кефя на себе си, но от друга страна, май ми е дошло малко в повече..затова свалих гривната вчера, като ми хрумна тази идея и през ноща мястото на изваденият зъб не ме боля, а преди това ме боля цяла седмица..сигурно е внушение, важното е, че подейства.. :blink: 

имам и една друга гривна- с по- малки ониксчета и сега се чудя дали да не я сложа на лявата ръка да видя дали ще стана непостоянна и вятърничава /ако следвам логиката, на лявата ръка би трябвало да стопира енергията да влиза/..а обиците с оникси ги нося вече сигурно над 10 години, рядко ги свалям..ако има някаква закономерност, май ще трябва да ги сваля и тях..или не, те да си останат, ама да не слагам други оникси, за да не се ''предозирам'' със сатурнова енергия.. :-[ :blink:

« Отговор #7704 -: Ноември 20, 2010, 08:35:58 pm »
ОНИКС - камък на борците и упоритите. Дава възможност "с глава да се пробие стената". Препоръчва се на педантите, хората със скрупули и целеустремените хора

http://www.zoohit.bg/page.php?n=44289&SiteID=538

....в един средновековен арабски текст пише, че в Китай рудокопачите много се страхували от оникса; те незабавно го изнасяли от страната и го продавали. Вероятно оттам идва и вярването, че понякога той предизвиква неприятни преживявания.
Навремето хората окачвали оникс на шията си, за да охладят сексуалните си страсти и да получат духовна сила и вдъхновение. И до днес в Индия и Персия го носат като зашита срещу уроки. На Изток се използва и за противодействие срещу вредните аспекти на Северния възел на Луната.
Според една много древна легенда, вътре в оникса има затворен демон. Това зло същество можело да излиза оттам само в полунощ. Но докато стои заключено там, трябва да изпълнява волята на притежателя на камъка.
В много култури на оникса се гледа като камък на лошия късмет, който предизвиква неуспехи, раздори, спорове между приятели и нощни кошмари. Може би това вярване идва не само от легендата за затворения демон, но и от факта, че не е препоръчително за човек с неблагоприятен Сатурн да носи оникс.
Ониксът понякога се свързва със Сатурн и Земята, както и със зодиакалния знак Лъв.
Който го сънува, го очаква щастлив живот с подходящ партньор.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #7705 -: Ноември 20, 2010, 09:11:52 pm »
ОНИКС - камък на борците и упоритите. Дава възможност "с глава да се пробие стената". Препоръчва се на педантите, хората със скрупули и целеустремените хора

http://www.zoohit.bg/page.php?n=44289&SiteID=538

....в един средновековен арабски текст пише, че в Китай рудокопачите много се страхували от оникса; те незабавно го изнасяли от страната и го продавали. Вероятно оттам идва и вярването, че понякога той предизвиква неприятни преживявания.
Навремето хората окачвали оникс на шията си, за да охладят сексуалните си страсти и да получат духовна сила и вдъхновение. И до днес в Индия и Персия го носат като зашита срещу уроки. На Изток се използва и за противодействие срещу вредните аспекти на Северния възел на Луната.
Според една много древна легенда, вътре в оникса има затворен демон. Това зло същество можело да излиза оттам само в полунощ. Но докато стои заключено там, трябва да изпълнява волята на притежателя на камъка.
В много култури на оникса се гледа като камък на лошия късмет, който предизвиква неуспехи, раздори, спорове между приятели и нощни кошмари. Може би това вярване идва не само от легендата за затворения демон, но и от факта, че не е препоръчително за човек с неблагоприятен Сатурн да носи оникс.
Ониксът понякога се свързва със Сатурн и Земята, както и със зодиакалния знак Лъв.
Който го сънува, го очаква щастлив живот с подходящ партньор.

страхотно, значи е точно за мен..от утре пак ще се окича цялата като готическа коледна елха.. ;D ;D

имам благоприятен сатурн и съм лъв..перфектно, благодаря, че ме насърчи.. :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #7706 -: Ноември 21, 2010, 04:40:49 am »

« Отговор #7707 -: Ноември 21, 2010, 04:48:14 am »
Кучето забалвява бебето, но гледа да не влиза много в съприкосновение с него  ;D

А това с кучето и кошмарите е много интересно  :unsure: Те сънуват ли? И кво сънуват? ;D Пегри Пал? ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7708 -: Ноември 21, 2010, 04:57:56 am »
Кучето забалвява бебето, но гледа да не влиза много в съприкосновение с него  ;D

А това с кучето и кошмарите е много интересно  :unsure: Те сънуват ли? И кво сънуват? ;D Пегри Пал? ;D

сънуват, гледала съм ги как ''тичат'' насън..нашите имат немски овчарки и много котки, а и аз съм гледала котки, ритат насън, даже издават звуци..могат и да те одраскат, ако са заспали в теб.. :blink: мисля, че им се повтарят случки от деня, но може да сънуват и по- сложни сънища, кой знае... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7709 -: Ноември 21, 2010, 07:56:26 pm »
 :41: :33: , луда ме направиха тези  животни днес.... :'(
Бой , ама як , ръмжене , лапите си изпоскубаха , а онова дето е 2 в 1 , само тича след тях ...Столовете се бутат , щори се късат..., летат като финикийци....
Дали не им влияе пълнолунието? :unsure: :rolleyes:
 :41: :33: :33: , аааа ,не замина ми палмата.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7710 -: Ноември 21, 2010, 08:37:46 pm »
Остави балконската врата отворена. Някой може да избере свободата  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7711 -: Ноември 21, 2010, 08:43:31 pm »
Остави балконската врата отворена. Някой може да избере свободата  ;D

Дори още сутринта едната ми дъщеря ме предупреди - цитирам:
*Мамо внимателно , щото е пълнолуние! Луната ще влезе в Близнаци , внимавай с котките!*
Казвам ти си луда има 5 градуса....А тя ми вика - не разчитай -да няма хорари... :96: :72: :57:

No , ме направиха луда..... ;D , какво им стана не знам.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7712 -: Ноември 22, 2010, 01:47:47 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 07:57:12 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
« Отговор #7713 -: Ноември 22, 2010, 06:29:07 am »

Хм,среброто е на Луната и би трябвало да е противопоказно за камъните на Сатурн и от там да идва проблема  :-\

Според определени източници обкова за този камък е добре да бъде от олово или сплав на титан и алуминий.

а бялото злато на кое е?? бял метал- луна или злато- слънце..
странно ми е защо така обичам среброто, по- скоро съм склонна да се разделя с камъните, отколкото с него..
оникс в сребро= сатурн в луна?? и двамата са ми в девети дом, но в различни знаци, свързала съм ги без да искам..не могат ли по никакъв начин да намерят общ език..символно..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7714 -: Ноември 22, 2010, 02:43:28 pm »
сатурн беше желязо ( ако помня добре)
проблемът при носене на метал са аспектите
ако луна е кофти аспектирана, то среброто е провежда нужните положителни енергии, а напротив; същото за слънце- злато
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7715 -: Ноември 22, 2010, 03:39:14 pm »
Японците са измислили нов начин да уважат енергиите на повече планети и той се нарича Macume Gane. Това е начин за изработване на сплав от метали, някои от които при други обстоятелства не могат да се смесят. Например взимат се злато, сребро, мед и др. и се загряват до най-ниската температура на топене на един от металите, после се огъват в различни посоки и се получавт много инресни шарки, които наподобяват рисунък на дървесина.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #7716 -: Ноември 22, 2010, 06:09:33 pm »
По БТв снощи са давали репортаж за Биляна .

http://www.btv.bg/story/1939470400-V_podkrepa_na_5godishnata_Bibi.html

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7717 -: Ноември 22, 2010, 07:21:44 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 07:49:33 am от Синухе »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7718 -: Ноември 22, 2010, 11:05:22 pm »
*Lina*
пожелавам да се орпави детенцето :wub:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #7719 -: Ноември 22, 2010, 11:29:55 pm »
Цитат на Jinom:
Цитат
Моля всички да приведат подписите си до нормален, човешки размер.

Ще ни стигнат ли екраните за картинки с такава големина ?  ;D
Надявам се, админът да прояви чувство за хумор.  :-[ :rolleyes: :P
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 11:34:23 pm от Asol »