сега да споделя до какво прозрение стигнах относно зачестилите аварии с дясната страна на тялото ми..порязване на показалец, забиване на скалпел в дланта, изгаряне на китката и десен долен мъдрец..
реших, че е заради ониксите..пред два месеца някъде си взех гривна и колие с оникси, да подхождат на обиците, които нося постоянно- оникси в сребро..обаче колието рядко го слагам, защото не съм свикнала, а и трябва да съм с подходящи дрехи, но гривната я сложих на дясната ръка и не я свалих повече, много ми харесват черните камъни на бяла кожа..

обаче сега ми хрумна, че май много съм засилила Сатурн така, нали енергията влиза през лявата ръка и излиза през дясната /така съм чувала/, може би с тази гривна съм стопирала излизането на тази енергия, което е хубаво от една страна, защото съм толкова сериозна, отговорна и постоянна, че се кефя на себе си, но от друга страна, май ми е дошло малко в повече..затова свалих гривната вчера, като ми хрумна тази идея и през ноща мястото на изваденият зъб не ме боля, а преди това ме боля цяла седмица..сигурно е внушение, важното е, че подейства.. :blink:
имам и една друга гривна- с по- малки ониксчета и сега се чудя дали да не я сложа на лявата ръка да видя дали ще стана непостоянна и вятърничава /ако следвам логиката, на лявата ръка би трябвало да стопира енергията да влиза/..а обиците с оникси ги нося вече сигурно над 10 години, рядко ги свалям..ако има някаква закономерност, май ще трябва да ги сваля и тях..или не, те да си останат, ама да не слагам други оникси, за да не се ''предозирам'' със сатурнова енергия..

:blink: