все пак успях да го направя..който иска, да го гледа, за 18+ е, обаче, казвам, за да няма изненадани лошо!!ще бъде на ТОЗИ адрес един ден и на него се вижда как празнуват осми март жените в Сърбия..
Цитат на: Vision в Юни 15, 2010, 04:57:15 pmвсе пак успях да го направя..който иска, да го гледа, за 18+ е, обаче, казвам, за да няма изненадани лошо!!ще бъде на ТОЗИ адрес един ден и на него се вижда как празнуват осми март жените в Сърбия.. Коя от вас би искала да е на мястото на тези жени?
ех ... хело, хело.. да се смее ли, да плаче ли човек..
Цитат на: Hi в Юни 15, 2010, 07:22:55 pmЦитат на: Vision в Юни 15, 2010, 04:57:15 pmвсе пак успях да го направя..който иска, да го гледа, за 18+ е, обаче, казвам, за да няма изненадани лошо!!ще бъде на ТОЗИ адрес един ден и на него се вижда как празнуват осми март жените в Сърбия.. Коя от вас би искала да е на мястото на тези жени? на мястото на какво.. банда космати жени в напреднала възраст?
ми да,навлизаме в Ерата на Водолея
Цитат на: жълтолилава в Юни 15, 2010, 09:01:20 pmми да,навлизаме в Ерата на Водолея е и кво не е нужно да се обезобразяваме. и стига с тая ера на водолея - водолея си има и хубави черти, що само лудостите му се толерират от обществото или просто някой някъде иска да оправдае собствените си замисли по въпроса
Вещеее,ние, двенките, си правим пиърсинг на черния дроб
ей,Kабала..как го измисли това Добре е.
Цитат на: kabala в Юни 15, 2010, 09:06:55 pmВещеее,ние, двенките, си правим пиърсинг на черния дроб уууууууууууу любоФ моя, ти се появи ма :88: викам си преди малко, че ми изневеряваш с някоя друга начи... аз не съм ревнива по принцип ама на - загложди ма :57: