Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168734 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #100 -: Юни 15, 2010, 09:58:26 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 08:43:29 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #101 -: Юни 15, 2010, 11:51:03 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 08:50:02 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #102 -: Юни 15, 2010, 11:56:17 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 08:49:59 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юни 16, 2010, 12:23:58 pm »
Колеги, ще ви кажа нещо, обаче не ми се смейте, моля.  :-[
Вчера бях на кафе с бременната ми приятелка /споменавала съм за нея тук/, която всеки момент вече трябва да роди. Терминът по принцип е за края на юни, но вече е в 9ия, и сега правиме залагания дали ще се роди Близнак или Раче... Тя вчера беше рожденичка, дори си мислех, че може да се роди и около рождения й ден, че вече едва го устиска.
Обаче вчера както седяхме и си говорехме, погледнах към корема й и няколко пъти в главата ми някакъв глас повтори една и съща дата - 24 юни. Тогава, между другото, Луната ще е в Стрелец, а майката е Близнаци с МС в Стрелец... Но се чудя дали ще износи бебето дотогава, вече много й тежи... Скептична съм към тези "гласове", но ако вземе се сбъдне, ще се ударя по челото направо.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #104 -: Юни 16, 2010, 12:38:59 pm »
Що да ти се смееме ?
А на нея кога казваш ѝ е термина ? Споменала си само края на Юни без дата.
А бе я сложи картата да видим .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юни 16, 2010, 12:42:09 pm »
Конкретна дата ли се фиксира, когато се определя терминът? Хм, не знаех. Мислех, че казват само ориентировъчно кога ще е. Еми ще видим... Не ми се поства тук карта на бременна жена, която във всеки момент може да роди. Имам си мои съображения по този въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Юни 16, 2010, 12:43:41 pm »
Да, фиксира се, но бебето не винаги я улучва.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #107 -: Юни 16, 2010, 12:51:04 pm »
Конкретна дата ли се фиксира, когато се определя терминът? Хм, не знаех. Мислех, че казват само ориентировъчно кога ще е. Еми ще видим... Не ми се поства тук карта на бременна жена, която във всеки момент може да роди. Имам си мои съображения по този въпрос.

Датата се фиксира въз основа на дата от последен цикъл + 7 дена, след 9 календарни месеца.
Рядко се улучва, но раждането, ако не е провокирано от нещо, обикновено се случва около фиксираната дата.
При мен терминът беше на 24 октомври, а малката дойде на 21 октомври при последен цикъл 17 Януари.
На мама Везничката  :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 12:56:46 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Инти

• 2068
« Отговор #108 -: Юни 16, 2010, 01:02:21 pm »
Скептична съм към тези "гласове", но ако вземе се сбъдне, ще се ударя по челото направо.  :-\

Как така скептично настроена? Това е висшия разум, който ни говори, не всеки умее да чува такива гласове.

Ето ти пример с мен за доказателство:

Онзи ден помолих Синухе на шега или не да ми направи хипноза, просто да се седи и да ми задава въпроси, т.е. да ръководи сеанса.

По време на сеанса той ме попита, кажи една дата, и аз отговорих : 1531 година

Но 1531 година в рамките на световната история е доста обширно понятие, но на мен в главата ми изникна МЕКСИКО, и аз проверявам веднага в гугъл какво може да излезе за тази година. И какво мислите  изскача насреща като информация:

Годината е 1531 година, 9 декември. Петдесет и седем годишният Хуан Диего Куахтхлатоатцин станал рано и както обикновено се отправил по дългия път към селото, за да присъства на сутрешната литургия. Той бил индианец, роден недалеч от Мексико Сити. Заедно със съпругата си приел християнската вяра. При кръщението приел името Хуан Диего, а жена му – Мария-Лучия. Останал рано вдовец и понеже нямал деца, отишъл да живее при чичо си Хуан Бернардино. Къщата му била отдалечена на 10 километра от селото и цьрквата. Набожният Хуан Диего обаче никога не пропускал богослужението, като изминавал разстоянието пеша. В онова студено декемврийско утро индианецът дочул някой да го вика по име – както го наричали в детството му. Затичал се надолу по хълма, откъдето идвал гласът, и замръзнал на място – там стояла Дева Мария. Дрехата й светела ярко като слънце, от сиянието всички камъни наоколо блестели като скъпоценни. Богородица заговорила: „Аз съм Дева Мария, майката на истинския Бог, на този, чрез когото всички имат живот, създателя на човека, твореца на вечното настояще“. Тя се обърнала с молба към Хуан да се построи в нейна чест малък параклис на този хълм. Мъжът веднага отишъл при епископа и предал желанието и, но бил отпратен от него с недоверие. Върнал се отново на хълма и за втори път видял Божията майка. На следващия ден -10 декември, тя отново се появила. Хуан паднал на колене и я помолил да изпрати при епископа някой по-влиятелен човек, за да му повярват. Искам точно ти да му кажеш, казала Богородица. Индианецът пак отишъл при епископа, но той го напъдил. Дева Мария се явила за последен път на Хуан на 12 декември 1531 г. . Качи се на върха на хълма и ми набери голям букет цветя, поръчала му тя. Хуан я погледнал с недоверие – по това време на годината едва ли ще намери едно цвете, та камо ли цял букет. Когато обаче се изкачил на върха на хълма, пред очите му се открила поляна, изпъстрена с най-различни цветя. Индианецът набрал цветя, подпрял го на гърдите си под наметалото и го обгърнал с две ръце. По настояване на Богородица отишъл при владиката да му занесе букета. За трети път прекрачил дома му и от притеснение изпуснал цветята на земята. Епископът бил изумен, но не от букета през зимата, а от изображението, което видял върху вътрешната страна на бялата наметка на Хуан. Това била Божията майка – невероятно красива, с нежна усмивка, с леко наведена надясно глава, покрита с кърпа, стигаща до краката й, покрита по края със звезди. Подпряна от ангел с полуразтворени криле, тя стояла пред слънцето, така че светлината струяла от цялото й тяло. Това парче от юта с лика на Богородица е запазено до днес, като се смята за едно от най-големите религиозни чудеса. Изображението е останало невредимо въпреки произшествията, които са му се случили – било залято с киселина, близо до него избухнала бомба. Учените, които са го изследвали, установили, че не се касае нито за рисунка, нито за щампа и че произходът му не може да бъде обяснен.

Дева Мария се явила и на болния чичо на Хуан, който оздравял напълно. На него Божията майка казала, че иска да бъде почитана като Девата от Гваделупа. След чудодейното изцеление на болния епископът повярвал на разказите на племенника и построил църква в чест на Богородица. Скоро след това започнал и строителство на параклиса на хълма, където била поръчала светата Дева. Индианецът Хуан Диего, когото Богородица избрала за свой посланик, прекарал остатъка от живота си в непрекъсната молитва. Починал на 74 г. Погребан е в първата църква, посветена на Девата от Гваделупа. На 6 май 1990 г. Хуан бил обявен от покойния папа Йоан-Павел II за блажен, а две години по-късно канонизиран за светец. Заръките, които му дала Божията майка, са записани на местния индиански език.

„Марица”

12 декември е датата на която съм родена, и ако това е просто и случайно съвпадание !!!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #109 -: Юни 16, 2010, 01:14:45 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:22:50 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #110 -: Юни 16, 2010, 01:16:10 pm »
Скептична съм към тези "гласове", но ако вземе се сбъдне, ще се ударя по челото направо.  :-\

Как така скептично настроена? Това е висшия разум, който ни говори, не всеки умее да чува такива гласове.

Ето ти пример с мен за доказателство:

Онзи ден помолих Синухе на шега или не да ми направи хипноза, просто да се седи и да ми задава въпроси, т.е. да ръководи сеанса.

По време на сеанса той ме попита, кажи една дата, и аз отговорих : 1531 година

Но 1531 година в рамките на световната история е доста обширно понятие, но на мен в главата ми изникна МЕКСИКО, и аз проверявам веднага в гугъл какво може да излезе за тази година. И какво мислите  изскача насреща като информация:

Годината е 1531 година, 9 декември. Петдесет и седем годишният Хуан Диего Куахтхлатоатцин станал рано и както обикновено се отправил по дългия път към селото, за да присъства на сутрешната литургия. Той бил индианец, роден недалеч от Мексико Сити. Заедно със съпругата си приел християнската вяра. При кръщението приел името Хуан Диего, а жена му – Мария-Лучия. Останал рано вдовец и понеже нямал деца, отишъл да живее при чичо си Хуан Бернардино. Къщата му била отдалечена на 10 километра от селото и цьрквата. Набожният Хуан Диего обаче никога не пропускал богослужението, като изминавал разстоянието пеша. В онова студено декемврийско утро индианецът дочул някой да го вика по име – както го наричали в детството му. Затичал се надолу по хълма, откъдето идвал гласът, и замръзнал на място – там стояла Дева Мария. Дрехата й светела ярко като слънце, от сиянието всички камъни наоколо блестели като скъпоценни. Богородица заговорила: „Аз съм Дева Мария, майката на истинския Бог, на този, чрез когото всички имат живот, създателя на човека, твореца на вечното настояще“. Тя се обърнала с молба към Хуан да се построи в нейна чест малък параклис на този хълм. Мъжът веднага отишъл при епископа и предал желанието и, но бил отпратен от него с недоверие. Върнал се отново на хълма и за втори път видял Божията майка. На следващия ден -10 декември, тя отново се появила. Хуан паднал на колене и я помолил да изпрати при епископа някой по-влиятелен човек, за да му повярват. Искам точно ти да му кажеш, казала Богородица. Индианецът пак отишъл при епископа, но той го напъдил. Дева Мария се явила за последен път на Хуан на 12 декември 1531 г. . Качи се на върха на хълма и ми набери голям букет цветя, поръчала му тя. Хуан я погледнал с недоверие – по това време на годината едва ли ще намери едно цвете, та камо ли цял букет. Когато обаче се изкачил на върха на хълма, пред очите му се открила поляна, изпъстрена с най-различни цветя. Индианецът набрал цветя, подпрял го на гърдите си под наметалото и го обгърнал с две ръце. По настояване на Богородица отишъл при владиката да му занесе букета. За трети път прекрачил дома му и от притеснение изпуснал цветята на земята. Епископът бил изумен, но не от букета през зимата, а от изображението, което видял върху вътрешната страна на бялата наметка на Хуан. Това била Божията майка – невероятно красива, с нежна усмивка, с леко наведена надясно глава, покрита с кърпа, стигаща до краката й, покрита по края със звезди. Подпряна от ангел с полуразтворени криле, тя стояла пред слънцето, така че светлината струяла от цялото й тяло. Това парче от юта с лика на Богородица е запазено до днес, като се смята за едно от най-големите религиозни чудеса. Изображението е останало невредимо въпреки произшествията, които са му се случили – било залято с киселина, близо до него избухнала бомба. Учените, които са го изследвали, установили, че не се касае нито за рисунка, нито за щампа и че произходът му не може да бъде обяснен.

Дева Мария се явила и на болния чичо на Хуан, който оздравял напълно. На него Божията майка казала, че иска да бъде почитана като Девата от Гваделупа. След чудодейното изцеление на болния епископът повярвал на разказите на племенника и построил църква в чест на Богородица. Скоро след това започнал и строителство на параклиса на хълма, където била поръчала светата Дева. Индианецът Хуан Диего, когото Богородица избрала за свой посланик, прекарал остатъка от живота си в непрекъсната молитва. Починал на 74 г. Погребан е в първата църква, посветена на Девата от Гваделупа. На 6 май 1990 г. Хуан бил обявен от покойния папа Йоан-Павел II за блажен, а две години по-късно канонизиран за светец. Заръките, които му дала Божията майка, са записани на местния индиански език.

„Марица”

12 декември е датата на която съм родена, и ако това е просто и случайно съвпадание !!!

Инти, какво усещаш под хипноза.....нещо друго ....може ли по-подробно да разкажеш, опишеш....?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #111 -: Юни 16, 2010, 01:19:44 pm »
Инти имаш ли някой АЦ,МЦ или планета в Стрелец на 3-4 градуса...?

*

Инти

• 2068
« Отговор #112 -: Юни 16, 2010, 01:31:21 pm »
Това беше аматаьорско, дори Синухе се изгаври като съзнателно ме стресна, а това е забранено в такива сеанси. Просто съм успяла да се настроя на по-високи честоти, да мина на алфа вълни, и от там се свързвам със световното информационно поле,астрала и т.н., но е факт, че ми са даде информация, която е от значение за мен, защото се застъпва с датата ми на раждане, и то духовна информация.

Важното е да успокоите ума си, да го сведете до минимум. Аз успявам в редки случаи,дори да го изключа дотолкова, че да не усещам нищо, нито тялото си, нито съзнанието, все едно съзнанието ми е черна дупка.  Ако съм по прилежна, а не мързелива, и по-високи резултати мога да постигна, но се иска усърдие и воля.

Двата най-големи порока на човека са страха и мързела.

Ванила, нямам на 3-4 градус в Стрелец нищо, но си имам цяла плеяда в Стрелец, Уран на 6гр., Слънце на 21 гр., Нептун на 27 гр. в съвпад с галактическия център, и Венера в градус анарета.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #113 -: Юни 16, 2010, 01:45:16 pm »
Това беше аматаьорско, дори Синухе се изгаври като съзнателно ме стресна, а това е забранено в такива сеанси. Просто съм успяла да се настроя на по-високи честоти, да мина на алфа вълни, и от там се свързвам със световното информационно поле,астрала и т.н., но е факт, че ми са даде информация, която е от значение за мен, защото се застъпва с датата ми на раждане, и то духовна информация.

Важното е да успокоите ума си, да го сведете до минимум. Аз успявам в редки случаи,дори да го изключа дотолкова, че да не усещам нищо, нито тялото си, нито съзнанието, все едно съзнанието ми е черна дупка.  Ако съм по прилежна, а не мързелива, и по-високи резултати мога да постигна, но се иска усърдие и воля.

Двата най-големи порока на човека са страха и мързела.

Ванила, нямам на 3-4 градус в Стрелец нищо, но си имам цяла плеяда в Стрелец, Уран на 6гр., Слънце на 21 гр., Нептун на 27 гр. в съвпад с галактическия център, и Венера в градус анарета.

питам заради тази статия...сигурно съм пускала линка и в друга тема, но мисля че е интересна.....

http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/astrology-time-zodiac.php

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #114 -: Юни 16, 2010, 01:47:57 pm »
аз вярвам в тези неща....затова и ми е интересно...

*

Инти

• 2068
« Отговор #115 -: Юни 16, 2010, 01:48:28 pm »
Пълни глупости, как по една таблица, ще кажеш кой кога се е преродил.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #116 -: Юни 16, 2010, 01:58:21 pm »
годините в таблицата сочат важни моменти от миналите прераждания...не раждане ...както и да е....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #117 -: Юни 16, 2010, 02:05:21 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:22:46 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Юни 16, 2010, 05:34:04 pm »
Да питам някой по-разбиращ от мене и най-вече Асол.
Възможно ли е уордът да се развали?
Сканирах за вируси, проблем няма.
От снощи обаче лаптопът започна да прави проблеми при тескстообработка, незавсимо дали пиша в уърд документ или тук във форума... Отказва да маркира, повтарям едно и също действие по няколко пъти, започва да размества буквите в думите. Пробвах със Селект ол от горното меню в уърда - отказва да го прави. Влача с мишката - пак отказва.
Дори в момента, докато пиша тук и в бързината сгреша някоя буква, не мога да се върна назад и да я поправя... започва да се влачи много странно цялото изречение и трябва да го затрия и да го напиша наново, за да коригирам нещо. Не може просто да маркирам с мишката на мястото, където е необходимо да се внесат корекции.
В уиндоуса нали има и вграден калкулатор, той също дапочна да прави проблеми. Преводачите често го ползваме, за да сметнем обема на превода по знаци. И сега като цъкна върху една цифра, се въвеждат по няколко наведнъж.
Същото, между другото, става и във форума - кликам върху една емотиконка и излиза по няколко пъти.Не разбирам какъв точно е проблемът при мен - с мишката, клавиатурата или с уиндоуса?
Общо взето, лаптопът започва да се държи някак странно, а е купен само преди една година, уж стабилен и качествен модел...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #119 -: Юни 16, 2010, 05:34:58 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:59:25 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..