Значи на Вещичка вече ще и викаме Ошовица,както на някои поп-фолк звезди Коковици
Цитат на: Вещичка в Юни 18, 2010, 06:47:32 pmКрис, то и на мен ми е заложено по натал, а и като цел в този живот, но вече май взех да вдигам ръце от всички, щото то да е *уй да им го набиеш, ма то акъл... Напомняш ми на този човек.. Родил се е в Кучвада, Индия през 1931 на 11 декември и е умрял на 19 януари 1990. Самият той е поискал да се знае, че нито се е раждал, нито е умирал. Известен е още като Бхагван Шри Раджниш. Получава просветление на 21-годишна възраст. Завършва философия и става преподавател в университета в Джабалпур. Но скоро след това изгаря всичките си дипломи в двора на дома си и решава да започне другия живот - на съществуването без установеност. Започва да обикаля Индия, да изнася своите възгледи и да участва в публични спорове. В България са издадени около 60 негови книги. Всъщност той не е написал и ред. Говорел е само. Книгите представляват лекциите, които той е изнасял пред многохилядната публика. В началото тя е била огромна, после, разбирайки, че се проваля в опитите си да променя масата хора, запазва две годишен обет за мълчание. След него говори само пред избрани.
Крис, то и на мен ми е заложено по натал, а и като цел в този живот, но вече май взех да вдигам ръце от всички, щото то да е *уй да им го набиеш, ма то акъл...
На Ошо сме му гледали картата май и с час на раждане беше,в темата за старите и младите души Иначе пак забегвам,тоя път по планините ,като едно примерно козленце :blink: :blink:
И ние, с Вещата ще забегваме натам, ама по-късно...Що не ни изчака-)))
Ша Я отваряме с кирките и лопатите
хахаххаааааааааааааааааааааа,то, тя е задължителна ...Тогаз направо ми се отварят и 7 и 8 чакра