Цитат на: Lillie в Юни 18, 2010, 11:53:05 pmБърка, дори се вижда как бълбука врящата течност. Еми при мен не бърка. Като припарирана е. Представяте ли си ако се смееше, какъв купон щеще да настъпи...
Бърка, дори се вижда как бълбука врящата течност.
...на мястото на подписа. Освен ако си изключила подписите на потребителите и затова да не я виждаш.
Цитат на: жълтолилава в Юни 19, 2010, 12:50:47 amбрех,не знаех,че имаме и графиk-master-и у форума.. чак пък мастер, ай ся... Не прочете ли, че Асол сама помоли за предложения относно подписа й.
брех,не знаех,че имаме и графиk-master-и у форума..
Абе кака, какво скорпионско имаше в твоята карта?!От аватарите ти само такова лъха, или надупени моми или силно гримирани пури пушат. Виж Хелото с нейното конче вихрогонче, а ти...
Цитат на: kris в Юни 19, 2010, 01:08:37 amЦитат на: Divna в Юни 19, 2010, 12:44:09 amЦитат на: kris в Юни 19, 2010, 12:40:29 amБлазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми хахаама.. няма го тоя късмет А защо не в интернет пространството?това ми е неизвестно като цяло, но ми се е случвало веднъж.. и то хах абе .. знаеш ли това колко интересно ми стана като се замислих, защото веднъж бях погледна синастрия и нищо не видях, беше много странна, само помня общата Луна в Скорпион дивна.. това момиче за което ти казах винаги съм се чудел защо има толкова голямо привличане към мен.. било то само на снимка и се оказа че луната и каца на Асцендентът ми на 1 градус разлика Смятай толкова ме е била харесала, че е издирила данните ми от сестра си .... което ме озадачаваше защо, какво толкова е видяла.. а то какво било, гледал съм ама нищо не съм гледал .. все пак беше отдавна..
Цитат на: Divna в Юни 19, 2010, 12:44:09 amЦитат на: kris в Юни 19, 2010, 12:40:29 amБлазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми хахаама.. няма го тоя късмет А защо не в интернет пространството?това ми е неизвестно като цяло, но ми се е случвало веднъж.. и то хах абе .. знаеш ли това колко интересно ми стана като се замислих, защото веднъж бях погледна синастрия и нищо не видях, беше много странна, само помня общата Луна в Скорпион
Цитат на: kris в Юни 19, 2010, 12:40:29 amБлазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми хахаама.. няма го тоя късмет А защо не в интернет пространството?
Блазя ви, при мен е голяма скука.. без планети и управителя на 7-и дом се намира в 3-ти, би трябвало да срещна венчилото измежду приятелките на сестра ми хахаама.. няма го тоя късмет