Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168713 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #620 -: Юни 24, 2010, 06:43:06 am »
какъв кошмар  :29:
я разкажи
otdavna ve4e pisah za nego v suotvetnata tema  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #621 -: Юни 24, 2010, 07:33:40 am »
мойта пък майка явно е по МЦ, защото  У на 10-ти ми е в съвпад с Луната ми ...пък и тя си я властна...и много доминираща със силен характер.....активна...
а баща ми е по ИЦ.....където ми е Венерата...малко по-пасивен е и по-чувствителен(има съвпад Луна/Нептун, Венера в Рак освен това има и grand cross в натала си) по принцип.....а иначе Венерата на баща ми е в съвпад с мойто Слънце....
 :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #622 -: Юни 24, 2010, 09:05:18 am »
Лили, от вчера си мисля за твоята приятелка. Днес е 24-ти , трябва вече да ражда.  :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #623 -: Юни 24, 2010, 10:48:11 am »
Еми не се знае, тази дата не знам защо ми беше изплула в съзнанието. То от бебето зависи, негово е решението кога да тръгне.  :blink: Хем вече не го свърта вътре, рита, блъска и постоянно се обръща, хем не ще и да излиза... Чакаше Слънцето да влезе в Рак, сега чака да се намести Луната.  ;D Да не се окаже преносено, както предположи Скарлет. Ще видим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #624 -: Юни 24, 2010, 10:52:45 am »
Дамм, то бебо си знае работата.  :blink:
 Аз съм изхвърчала 15 дни по-рано.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #625 -: Юни 24, 2010, 10:59:49 am »
... Чакаше Слънцето да влезе в Рак, сега чака да се намести Луната.  ;D

Може да иска да е пълнолунно и затъмнено.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #626 -: Юни 24, 2010, 11:00:32 am »
А аз преди да вляза в деветия.
Планирана съм била за априлско Теле според лекарите, майка ми обаче искала да съм Рибка като нея. Напук на всички се родих мартенски Овен и то със стелиум там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #627 -: Юни 24, 2010, 11:01:53 am »
... Чакаше Слънцето да влезе в Рак, сега чака да се намести Луната.  ;D

Може да иска да е пълнолунно и затъмнено.  :blink:

Бащата е роден по пълнолуние, светилата му са близо до възлите. Слънце в първия градус на Водолей и Луна в последния градус на Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #628 -: Юни 24, 2010, 11:03:45 am »
А аз преди да вляза в деветия.

Мен редовно ме питат дали съм седмаче, но съм си нормално. Само привидно.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #629 -: Юни 24, 2010, 11:07:21 am »
Да ви кажа наскоро се замислих, може ли някой да ми каже сигнафикатори за хапане от всякакви гадини..
Замисляли ли сте се от астрологична гледна точка какво може да предпоставя някои, хора да ги хапят примерно комарите повече от други, или всякакви други гадини които се сетите кърлежи и т.н.
Аз си мисля, че Марс и Плутон трябва да отговарят за този дял инсекти  ;D

Имаше някакъв такъв показател при съвпадите с някои неподвижни звезди, но те са рядко срещани в човешката популация.

*

Nebesna

« Отговор #630 -: Юни 24, 2010, 11:08:52 am »
Ами затова, можем да разглеждаме Луната като баща... тоест не е закон Луната да е майка!  ;D
Е не мога да се съглася.. това е според случая не го отричам.. аз говоря какво символизира и това е МАЙКАТА  :41:
Това е закона за които говоря ..

Сладур! Ай стига се пали де, майтап си правим, не виждаш ли, това е бърборилня все пак...  ;D   :88: Ясно е че Луната е класически сигнификатор на майката... ако ще майката и ''мъжки полов орган'' да има, тя пак ще е по Луната...  ;D

В индийската мисля, че беше, майката е по Сатурн.
В арабската - майката е по Сатурн и по 10-ти дом, а бащата - по Луната и по 4-ти.

*

Nebesna

« Отговор #631 -: Юни 24, 2010, 11:13:59 am »
Еми не се знае, тази дата не знам защо ми беше изплула в съзнанието. То от бебето зависи, негово е решението кога да тръгне.  :blink: Хем вече не го свърта вътре, рита, блъска и постоянно се обръща, хем не ще и да излиза... Чакаше Слънцето да влезе в Рак, сега чака да се намести Луната.  ;D Да не се окаже преносено, както предположи Скарлет. Ще видим.

Майка ми са я мъчили, защото терминът и бил далеч, пък аз съм напирала да излизам и накрая съм се родила цялата синя.
И, според лекарите излиза, че съм родена в първия ден от 9-ия месец, т.е. съм кръгъл осмак.

И сега с това трудно раждане и аз да си глези. Но дошла добрата Фея (акушерката от следващата смяна) и веднага ме изродила,
защото видите ли Господ ми я пратил, за да ме спаси.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #632 -: Юни 24, 2010, 11:41:17 am »

Майка ми са я мъчили, защото терминът и бил далеч, пък аз съм напирала да излизам и накрая съм се родила цялата синя.
И, според лекарите излиза, че съм родена в първия ден от 9-ия месец, т.е. съм кръгъл осмак.

И сега с това трудно раждане и аз да си глези. Но дошла добрата Фея (акушерката от следващата смяна) и веднага ме изродила,
защото видите ли Господ ми я пратил, за да ме спаси.

a Небесна по твоя натал по кои аспекти можеш да го видиш това....че са мъчили майка ти де...? :blink:
защото примерно аз съм се родила бързо, даже майка ми е трябвало да задържа, защото съм тръгнала с дясната ръка напред.....и са мен върнали да го оправят това и после много бързо съм излязла.....
и предполагам, че това е показано от квадрата към съвпада ми Луна/Плутон от Меркурий...ама може да се заблуждавам нещо.... :-[ :blink:

*

abroad

« Отговор #633 -: Юни 24, 2010, 11:46:40 am »
В индийската бащата е по Слънцето и девети дом.
Lillie, мисля го написа на някоя от предните страници.
Сатурн не е ли по западному :-\

нещо интересно:

Музиката на Слънцето

*

abroad

« Отговор #634 -: Юни 24, 2010, 11:51:21 am »
Сатурн близо до АС или СЛВ в първи в знака на АС говори за трудно раждане. В първия случай може да става дума застрашен живот при бебето, във втория казват, че душата в този живот си е избрала труден път и не бърза да се ражда ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #635 -: Юни 24, 2010, 12:01:36 pm »
Сатурн в индийската нито е сигнификатор на майката, нито на бащата.
Сатурн е сигнификатор на аскетите, бедните, крадците, мизерията, разложението...
Освен ако не е индивидуален сигнификатор, които се определят според зодиакалната дължина на планетите.
При мен Сатурн е матрикарака, т.е. индивидуален сигнификатор на майката, намира се в 10 дом в джйотиш картата, в знака на Луната /Рак/ и аспектира 4 дом /майка/. Но естествен сигнификатор на майката е Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #636 -: Юни 24, 2010, 12:18:59 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:19:47 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #637 -: Юни 24, 2010, 12:21:18 pm »
a Lillie ти беше написала, че 9-ти дом е сигнификатор на бащата в индийската астрология...ако не се бъркам де...
Сатурна ми в (как се казва картата май Rasi).....9-ти дом ...значи е сигнификатор на баща ми...?

Девети дом и Слънцето.
А планета в 9 дом също може да покаже какви са отношенията с бащата, така както планета в 4 дом /или аспектираща го/ показва атмосферата в дома каква е и какви са отношенията с майката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #638 -: Юни 24, 2010, 12:44:54 pm »
a Lillie ти беше написала, че 9-ти дом е сигнификатор на бащата в индийската астрология...ако не се бъркам де...
Сатурна ми в (как се казва картата май Rasi).....9-ти дом ...значи е сигнификатор на баща ми...?

Девети дом и Слънцето.
А планета в 9 дом също може да покаже какви са отношенията с бащата, така както планета в 4 дом /или аспектираща го/ показва атмосферата в дома каква е и какви са отношенията с майката.

аз съм се объркала....9-ти дом ми е Лъв...Слънцето ми е в Близнаци.....
в на баща ми картата Rasi Венера е в Близнаци и му управлява Слънцето, Меркурий и Кету....
такива връзки .... :-\ може ли да си правя или по-скоро не... :-[ ;D
а съвпадът на Слънце с Марс в 7-ми моята карта дали може да показва това, че те много често се карат...?
или това само за западната може да се каже....?
Слънцето и Марс прители ли са? в индийската или нещата не се разглеждат точно така....?

:-\ :-\ :unsure: :unsure:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #639 -: Юни 24, 2010, 01:02:19 pm »
Lillie, ..... :blink:

Gandanta - the karmic knot
Main article: Gandanta

Gandanta (Sanskrit: gandanta, from gand, 'knot', and anta, 'end'.) Gandanta is a spiritual or karmic knot in Jyotisha. Gandanta describes the junction points in the natal chart where the solar and lunar zodiacs meet, and are directly associated with times of soul growth.[22]

това лунните възли ли са...? :unsure: