Сатурн в индийската нито е сигнификатор на майката, нито на бащата.
Сатурн е сигнификатор на аскетите, бедните, крадците, мизерията, разложението...
възрастните хора, старите хора, родителите, но не майката, нито пък бащата.. за бащата знам че се гледа слънцето
Откакто транзитният Сатурн ми навлезе в 11-ти дом за първи път срещнах в Интернет (но нямам предвид този форум) хора, които са почти два пъти по-възрастни от мен и с които имаме общи интереси. Тях ги чувствам особено близки, а и някои от тях също ме чувстват особено близка. И разликата във възрастта хич даже не ни пречи.
Преди това се бях отчаяла, че хората са прости в една или друга степен или че ги интересува само ежедневното и никой няма интереси като моите, че няма с кого да си поприказваме както трябва за смислени неща, а не само обичайните банални ежедневни неща.
Тези приятелства са особено ценни, не само заради емоционалната връзка с тези хора, но и заради многото знания, които си обменяме на интересуващите ни теми.
Като че ли за пръв път срещнах хора, които ме разбират, а аз също ги разбирам добре!!!
Но пак повтарям - нямам предвид хората от този форум. От този форум повечето не ме разбират, но сега няма да изтъквам причините.
Как мислиш Крис, на какво се дължи това, че имам приятелство с над 40-годишни хора? Между другото, аз си падам и по над 40-годишни мъже, но това да си остане само между нас.