обожавам котки,кученца..всякакви животни..но не обичам да ги докосвам,резервирана съм.. :mellow:
преди време сестра ми си беше взела сиамско коте,Томи.Много го обичаше,горката,а той беше голям тъпанар,оня...

много необ6тителен,егоцентрик,не можеш да го барнеш..
веднъж реших да поиграя с него,нямаше какво друго да правя..Той май не беше кой знае колко ентусиазиран от намеренията ми и тръгна да се крие под дивана..ядосах се,защото не обичам да ми се дърпат,и се амбицирах да го хвана,каквото и да ми коства това.Така се беше наврял,че едва го изкарах..а и ми съдра ръцете.Подивях.Вече нямах никакво желание да си играя с него,а да му дам урок.Хванах една ножица и започнах да го подстригвам.Заприлича на истинско недоразумение,особено когато го намазах с паста за зъби.

сестра ми като го видя такъв,прокажен,много се ядоса.Навика ми се,а с него незнам какво направи.Оттогава не обичам сиамски котки.Но всякакви други-обожавам,вече дори ги докосвам и галя по собствена инциатива.Няколко години след случая с този котарак,намерих друг пред блока,в които живеех.Беше малко,сладко котенце,тигрово едно..взех го вкъщи и не го оставих-все го хранех,занимавах го,играех си..много се привързах.Това ми беше първото привързване в живота.Наложи се обаче да го махнем,незнам какви бяха причините,май нямаше кой да го гледа през деня или нещо такова..Една сутрин,майка ме хвана за ръчичка,защото ще 'разкарваме котето в парка''..естествено,там и остана,а аз не и говорих дълго време