Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166690 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 3
« Отговор #940 -: Юни 27, 2010, 12:28:46 pm »
Абе ще ми се изсмеете, но снощи сънувах как правим ректификация на Марая и АС излиза в 0 градуса с минутки Стрелец, а на в последния градус на Скорпион. Това е снощният ми луннозатъмнен сън.  ;D Марайке, да не се разпениш сега!  :P Знам, че се възприемаш със скорпионски Асцендент, не го и оспорвам.  ;D

абе да ти кажа , не си първата дето го е изчислила на 0:38* в стрелец.... ;D ;D

Марая, ще прощаваш, ама винаги и все повече съм си мислела, че АС ти е Стрелец :blink:

*

abroad

« Отговор #941 -: Юни 27, 2010, 12:31:04 pm »
Аз също имам сериозен проблем със съня откак Уран стъпи в Овен :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #942 -: Юни 27, 2010, 12:33:31 pm »
Абе ще ми се изсмеете, но снощи сънувах как правим ректификация на Марая и АС излиза в 0 градуса с минутки Стрелец, а на в последния градус на Скорпион. Това е снощният ми луннозатъмнен сън.  ;D Марайке, да не се разпениш сега!  :P Знам, че се възприемаш със скорпионски Асцендент, не го и оспорвам.  ;D

абе да ти кажа , не си първата дето го е изчислила на 0:38* в стрелец.... ;D ;D

Марая, ще прощаваш, ама винаги и все повече съм си мислела, че АС ти е Стрелец :blink:

и ако се обосновеш защо , ще ти бъда благодарна :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #943 -: Юни 27, 2010, 12:36:38 pm »
Вижън,
съжалявам за загубата ти.
И на мен ми минават такива мисли през главата, че които заминават сега, се спасяват от онова, което на нас ни предстои. Но може и друго да е, може те да са по-полезни в работата си от отвъдното. Трябва да се хванем живи и умрели и да издърпаме тая кола от калта, че лошо ни се пише...

А за спането - спя като къпана и повече отпреди. Ма миналата година как не спаааах.  :unsure:

*

Helo

« Отговор #944 -: Юни 27, 2010, 12:42:02 pm »

А за спането - спя като къпана и повече отпреди. Ма миналата година как не спаааах.  :unsure:

:unsure:

Вече не си ли навиваш часовника, за да тропаш на съседите? Или да поставяш телефона в метална купа върху гардероба, за да си звъниш сама?  :rolleyes: :P

*

abroad

« Отговор #945 -: Юни 27, 2010, 12:44:15 pm »

Смятах да се поясня с още едно изречение, ама нейсе ;D
Съждението ми няма нищо общо с рационалната логическа мисъл на астрологията, доколкото има такава ;D
Наблюдения и интуиция.

*

kaily

• 5145
« Отговор #946 -: Юни 27, 2010, 12:45:20 pm »
Пу пу пу, съседите в момента да не чуе дявол са кротки.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #947 -: Юни 27, 2010, 12:51:03 pm »

Смятах да се поясня с още едно изречение, ама нейсе ;D
Съждението ми няма нищо общо с рационалната логическа мисъл на астрологията, доколкото има такава ;D
Наблюдения и интуиция.

един добър астролог ми каза , че Плутон на МС , дава отпечатък в/у личността , а тук е най-видното място.
може би и преднаталните затъмнения в стрелец , както и първодомното слънце в стрелец са причината.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #948 -: Юни 27, 2010, 01:21:00 pm »

И на мен ми минават такива мисли през главата, че които заминават сега, се спасяват от онова, което на нас ни предстои. Но може и друго да е, може те да са по-полезни в работата си от отвъдното. Трябва да се хванем живи и умрели и да издърпаме тая кола от калта, че лошо ни се пише...

Ти, нема, нема, па току изтрещиш.  :P Като че не умират открай време ежедневно хора?!?!?! Не мога да ви разбера размислите напрао.  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #949 -: Юни 27, 2010, 01:57:08 pm »
Цитат
Ти, нема, нема, па току изтрещиш.

Не бе, душата, аз съм си перманентно изтрещела. Само дето нема нема па току се поява туканката, а иначе изтрещяването не ме пуска никогиж.  :P

А останалото е от оная книжка де я четох там за матрицата 5 ли беше. Авторът обясняваше вътре колко е по-добре да се ометем сега преди катаклизкмите, щото не знам си какво било. Може той несъзнателно да ми е повлиял.

*

Helo

« Отговор #950 -: Юни 27, 2010, 02:41:03 pm »
Аз твърдо оставам тук и след фаталната дата 21. 12. 2012!

Освен, ако Висшите Сили не са решили да ме приберат по-рано. Ама аз сама няма да се дам!  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #951 -: Юни 27, 2010, 03:13:04 pm »
на какво се дължи не знам , но направо се изумих от себе си.....
малко преди катастрофата на пистата на Формула едно , казах , че ще стане катастрофа и тя е факт.... :-X

« Отговор #952 -: Юни 27, 2010, 03:24:24 pm »
малко преди катастрофата на пистата на Формула едно , казах , че ще стане катастрофа и тя е факт.... :-X

На мен ми се е случвало да кажа на приятелка, че след 2 часа под балкона ми ще стане катастрофа и тя точно след 2 часа се осъществи  :-[ От тогава при всяка лоша мисъл се прекръствам дори и да съм на улицата и ми остана "обеца на ухото" да не произнасям подобни заклинания. :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #953 -: Юни 27, 2010, 03:29:22 pm »

На мен ми се е случвало да кажа на приятелка, че след 2 часа под балкона ми ще стане катастрофа и тя точно след 2 часа се осъществи  :-[ От тогава при всяка лоша мисъл се прекръствам дори и да съм на улицата и ми остана "обеца на ухото" да не произнасям подобни заклинания. :lol:

не го произнесох на глас ,  :( , просто ми премина като мисъл.... :-X

*

Vision

• 3523
« Отговор #954 -: Юни 27, 2010, 05:43:02 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:35:13 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
« Отговор #955 -: Юни 27, 2010, 07:47:57 pm »
Какво за четвъртото измерение, мила?

Много много отдавна, преди много години прочетох, че след смъртта душите не живеят в пространства, а живеят в състояния. Това навремето много ме халоса, няма ад или рай под земята, над небето или където и да е в координатната система на пространството. Защото душите няма никъде да бъдат намерени из пространството, нехните измерения са състоянията. Така погледнато всяка душа може да бъде навсякъде едновременно, след като е никъде.

*

Vision

• 3523
« Отговор #956 -: Юни 27, 2010, 08:51:55 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:34:58 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #957 -: Юни 27, 2010, 09:20:21 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 11:44:19 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #958 -: Юни 27, 2010, 11:07:53 pm »
голям смотаняк съм....някъде из темите Жином каза , как да си направиме шрифта  по голям ....някой ако помни , моля да ме хелпвате ,щото се изкьоравих и ще мина на капс..... :angry:

« Отговор #959 -: Юни 27, 2010, 11:10:28 pm »
някъде из темите Жином каза , как да си направиме шрифта  по голям ....

CTRL и +  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.