а познаваш ли Деян Колев?? Защото май апаратурата е негова, доколкото разбрах..гледах и аз клипа и зачетох това онова, в някакви форуми на индигота го плюят малко, че вземал пари и искал да вкарва децата в мрежи, 25 лв. е сеанса с техниката за аурата..чудя се шарлатанин ли е..иначе сладко говори, хареса ми.. :blink:
Не, за първи път го виждам тоя човек, но на Еленко му вярвам. Ще говоря с него и в зависимост от отговора, ще преценя дали да се доверя. 25 лв, къде не съм ги дала. Благодаря все пак, ще съм нащрек за капани и мрежи.

Аз чух да казват, че в Швейцария имало зекон даже - лечители, дето се пишели, трябвало да минат през такъв апарат да им се види аурата, щото лечителите имали зелена. И ако аурата не отговаря, не става за лечител.
То явно от няколко месеца е вкарана тая машинка у нас.
Да, според мен и тука трябва да се въведе тоя закон. Познавам хора дет на приказки много се докарват, а като разговарят с някой все гледат някъде на около 10-20 см над главата му ..

ама са слаби актьори .. хич не им се връзвам ..

яя, и адреналинката Жана била индиго ..

или кристал ли ше е това.. още не съм се научила да ги различавам ..
http://www.auracamera.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=4