Цитат на: Вещичка в Юни 28, 2010, 09:25:01 pmми то и Диян ми харесва, а транзитната + дирекционната Лилитки са ми на асцедента... така че могат и двамата да заповядат :rolf: :rolf: :rolf:първо трябва да му запомниш името- Деян, значи е деен, активен човек, а не Диян, като мъжкият вариант на Дияна, богинята на лова.. :19:сега вече ти го отстъпвам на драго сърце, защото аз с такъв езотерик и без това не знам какво да правя.. :85:хайде, пък после ще кажеш кога е роден, да му направим един хороскоп тука
ми то и Диян ми харесва, а транзитната + дирекционната Лилитки са ми на асцедента... така че могат и двамата да заповядат :rolf: :rolf: :rolf:
тс тс тс..фенки,фенки :85:
Цитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 09:51:53 pmтс тс тс..фенки,фенки :85: един дол дренки :29:
Цитат на: Вещичка в Юни 28, 2010, 09:53:38 pmЦитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 09:51:53 pmтс тс тс..фенки,фенки :85: един дол дренки :29:аз езотерик,платоник,секс не правим и на таквиз мъже не се кланим :25: :93:
не че ти го хваля, ама като го гледам на тази снимка се сещам само за тази песен..не може да е лош човек с такива очи.. :72:
Само не разбрах що всички държат да се докарват като фолк певци. И на всяка цена да изглеждат "вървящи" и харесвани, сякаш ако изглеждат леко смотани ще им стане нещо и ще им се съкрати животеца.
извинявай, ама какъв прикривач си..тук ти пролича някаква ревност..понеже Вещичка каза, че харесва Еленко.. :57:
Аз трябва да съм единствения източник на Истината и от тая гледна точка се дразня, когато харесват Еленко. :mellow:
що не пуснеш една снимка тука да ти се порадваме малко
Аз съм над тези неща. :mellow:
не ми казвай, че като прикриваш това, че не можеш да прикриваш някои неща, всъщност си най- големия прикривач на планетата, защото ние пък усещаме някои неща интуитивно.. :29:
няма ли как да ми сложите една звездичка в повече,не понасям 2 като бройка..с 3 ми е най-приятно :rolleyes:
Някои хора са ми близки, без да съм ги виждал и без те да са ме виждали и така ще си остане.