Цитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 10:14:19 pmняма ли как да ми сложите една звездичка в повече,не понасям 2 като бройка..с 3 ми е най-приятно :rolleyes: Ще се появят автоматично след определен брой мнения. Последно доста завиших цифрите, така че на някои хора им бяха "отнети" звездички, но повече няма да ги пипам. :mellow:
няма ли как да ми сложите една звездичка в повече,не понасям 2 като бройка..с 3 ми е най-приятно :rolleyes:
ПП: не го приемайте любовно! Не флиртувам.
Аз те чувствам близък
в такъв случай се надявам на повече мъже в този форум,с чието опрашване да стигна заветната 3та звездичка
Цитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 10:25:45 pmв такъв случай се надявам на повече мъже в този форум,с чието опрашване да стигна заветната 3та звездичка ти нали не правеше секс бре
Цитат на: Вещичка в Юни 28, 2010, 10:30:40 pmЦитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 10:25:45 pmв такъв случай се надявам на повече мъже в този форум,с чието опрашване да стигна заветната 3та звездичка ти нали не правеше секс бре то става и със скандали във форума, не е нужно да се прави секс..
Цитат на: Вещичка в Юни 28, 2010, 10:30:40 pmЦитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 10:25:45 pmв такъв случай се надявам на повече мъже в този форум,с чието опрашване да стигна заветната 3та звездичка ти нали не правеше секс бре аз не правя секс.Опрашвам.Не бъркай работата с удоволствието.
все пак си човек и това няма как да го прикриеш..
Цитат на: Lillie в Юни 28, 2010, 10:33:36 pmПо тази логика аз с най-много звездички във форума трябва да съм правила секс нон стоп. всичко ще си кажеш ти.. :57:
По тази логика аз с най-много звездички във форума трябва да съм правила секс нон стоп.
Цитат на: Vision в Юни 28, 2010, 10:24:30 pmвсе пак си човек и това няма как да го прикриеш.. Дали си човек или не, зависи от енергията, а моята не е само човешка.
за работа ти плащат, а ако работиш това - то си има и име :tongue2: :rolf:
шефче, дан са та хапали рептили бре или си си променил ДНК-то :19:
Цитат на: жълтолилава в Юни 28, 2010, 10:35:23 pmама аз не съм правела скандали какво чакаш тогава..по- лесно е да намериш човек за скандал, отколкото мъж за секс във форума..нали се бориш за звездичка..
ама аз не съм правела скандали
Стига с еленковите глупости. хапна ме неорганично и ми преля малко енергия от неговата.