Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166919 Прегледи
Re:Говорилня 3
« Отговор #1120 -: Юни 29, 2010, 07:09:49 pm »
Нещо се опитвам да се разболявам. Дали не е от пълнолунието в съвпад със Сатурна ми У6ти  :-\. А Луната ми транзитира шестия тия дни....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #1121 -: Юни 29, 2010, 08:26:06 pm »

Междувременно, ако на някого нещо му затрябва, да пита, щото е много вероятно изневиделица и да го имам. На български, руски или английски, доколкото успях да видя.  

Ако имаш книги за Плутон и Сатурн ми ги дай, независимо от това на кой език са, разбирам и трите. Ще дадеш ли?  :rolleyes:

А може и за Меркурий.  :rolleyes: ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1122 -: Юни 29, 2010, 09:24:35 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:08:59 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1123 -: Юни 29, 2010, 10:50:25 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 11:59:21 am от kris »

*

holanda

« Отговор #1124 -: Юни 29, 2010, 11:07:41 pm »
някои има ли информация за градусите? Примерно-планета на еди колко си градуса се проявява в нещо..друга-в друго и т.н .Помня,че имаше някакъв 'градус на алкохолизма'',но незнам в какъв знак беше.Има ли изобщо книга на пазара,която дава информация за тези неща?

*

Helo

« Отговор #1125 -: Юни 30, 2010, 12:00:10 am »
някои има ли информация за градусите? Примерно-планета на еди колко си градуса се проявява в нещо..друга-в друго и т.н .Помня,че имаше някакъв 'градус на алкохолизма'',но незнам в какъв знак беше.Има ли изобщо книга на пазара,която дава информация за тези неща?

"Медицинска астрология" на Лариса Назарова.

http://www.book.store.bg/p4251/medicinska-astrologia-larisa-nazarova.html

Купила съм си я. Имам книгата и на компютъра на руски. Мога да ти я пратя, ако руския не е проблем.

*

holanda

« Отговор #1126 -: Юни 30, 2010, 12:04:52 am »

Купила съм си я. Имам книгата и на компютъра на руски. Мога да ти я пратя, ако руския не е проблем.
мерси,Хело,но руските четива не ги разбирам... Няма ли книги на български или английски? :unsure:

*

Helo

« Отговор #1127 -: Юни 30, 2010, 12:15:56 am »

мерси,Хело,но руските четива не ги разбирам... Няма ли книги на български или английски? :unsure:

Тази можеш да си я купиш на български или някой да ти я изпрати в Холандия.

*

Helo

« Отговор #1128 -: Юни 30, 2010, 12:16:26 am »
Да припомня отново това. Много е смешно.

;D

За зодиите , компютърните вируси...и още нещо..

Вирус + Зодия = Мазало

ОВЕН
Този опасен вирус действа адски бързо и безпардонно. Създава множество *.INI и *.ЕХЕ файлове след което започва неуморно и многократно да рестартира компютъра за да ги изпълни. Понякога може да се вдигне пушек от прегряването.

ТЕЛЕЦ
Много интересен вирус. Незабавно създава BACK-UP файлове на всичкo по важнo коeто намери по харда. Създава и предупредително съобщение , което ти казва , че няма да ти позволи да изтриеш който и да било файл или информация от такъв.... Често пуска музика ...

БЛИЗНАЦИ
Изключително интелигентен вирус. Незабавно отваря всичкия комуникационен софтуер , логва се в интернет , влиза в няколко нюзгрупи , започва да чати с няколко човека едновременно и за капак използва браузера за да търси клюки и жълта информация касаеща известни личности. Ако набара някоя електронна книга веднага започва даунлоуд !
Не се опитвай да го изтриеш , защото не е сам - има двойник...

РАК
Вируса се включва винаги , когато в хард диска се появят нови COOCKIE-та . Веднага се запознава с тях и ги скрива на сигурно място , където няма да можеш да ги изтриеш...

ЛЪВ
Много ексцентричен вирус. Първо се представя като за целта използва някоя програма за презентации , Медия плейър или фотобраузър. Може да включи Windows Media и да изръмжи. След това се заема с другите вируси като се опитва да ги изтрие или прогони така че да му се отвори свободно пространство за бъдещата империя...

ДЕВА
Що годе полезен вирус , но лошото е че не те пита , а съвсем сам започва да анализира информацията и файловете , с които си задръстил диска. След известно време започва да изтрива всички файлчета , които не си отварял от 6 седмици , в които има неясна информация и след като приключиш работа , веднага започва да ти дефрагментира харда. През целия ден извежда на екрана дразнещи съобщения и критики....

ВЕЗНИ
Първо претърсва цялата система за да открие евентуални конфликтни програми. Ако намери такива се опитва да измисли нещо от което и двете да останат доволни и да спрат враждата помежду си. Няколко пъти на ден преглежда инсталирания софтуер и търси в интернет нови версии или ъпгрейди за него. Винаги те пита какво да прави от тук на сетне и се извинява за досадното си присъствие.

СКОРПИОН
Записва всяка информация за местата които посещаваш в мрежата. Ако чатиш с някой , пак той ще се заеме да разбере кой е този насреща и какви намерения има. Понякога сам се включва и се рови в сайтовете на ФБР , ЦРУ , КГБ , МИ-6 и МОСАД. Обича и еротичните сайтове , като редовно даунлоудва по някоя и друга шармантна снимка...

СТРЕЛЕЦ
Незабавно започва да изследва хард диска за програми със истински Сорс код. Тези които не са с такъв веднага биват изобличени и безмилостно изтрити. Чат пат напомня за себе си , като извежда някое весело съобщение или виц от собствена база данни. Запълва папката FAVORITES с уеб адреси на туристически фирми.

КОЗИРОГ
Непрекъснато следи какво правиш с компютъра и ако установи че си губиш времето с безполезни работи ,( какъвто е случая в настоящия момент ) веднага те подканя да се захванеш с работата си. Изтрива всички игри и други подобни програми , които служат за забавления.

ВОДОЛЕЙ
Без да губи време , помита и изтрива всички стари програми , след което започва да търси нови версии в интернет. Създава безжична връзка с някой FTP сървър и започва да даунлоудва всичко , което е ново , авангардно и оригинално. От време на време те подканя да се включиш към някой клуб и да обмениш идеи с другите хора.

РИБИ
Издирва всички бъгове и поправя системата. Програмите , които не работят нормално или карат компютъра да страда , биват излекувани или направо изтрити. Работи в резидентен режим и се опитва да обедини кода на всичкия инсталиран софтуер в един единствен универсален стринг.

« Отговор #1129 -: Юни 30, 2010, 06:32:05 am »
що не пуснеш една снимка тука да ти се порадваме малко

Тия дето си пускат снимки го правят, щото имат определени очаквания и очакват някакъв отклик. Аз съм над тези неща.  :mellow:
и аз  мисля като теб, сродности,

ма не ти е лесно пазач на кокошкарник,особенно кат ги хване месечният хормонален дисбаланс  кудкудяяяяяк , днеска снесох утре пак, важното е да снасят ,не да мислят за петел,чужд:mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1130 -: Юни 30, 2010, 06:44:05 am »
дай ми всичко на BG и EN, ако искаш ;}

Чак всичко  :-[, ще ми отнеме повече време, отколкото да направя каталог. Но ако нещо мнооого ти се прииска, насреща съм.

на мен ми се приисква, ако ти имаш нещо много за даване,пращай, на български
за възлите, те са ми на фокус в натал,синастрия, транзити и кот се сетиш ;)

« Отговор #1131 -: Юни 30, 2010, 06:48:43 am »
Д-р Хаус най- накрая прави секс!!...Доживях!!  ;D
не е забравил как става, искам да кажа.. ;D ;D ;D

да де иначе как ще се родят нови серии, с малки Хаусчета....
лекуват те от едно пристрастяване, лепиш се за друго,
важното е хормонално,удоволствията да са факт...... :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1132 -: Юни 30, 2010, 06:50:26 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 11:58:23 am от kris »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1133 -: Юни 30, 2010, 09:24:50 am »
някой да знае на Пиронкова данните? да видим къде ще й се "цъцне" затъмнението?
успех на момичето
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1134 -: Юни 30, 2010, 09:24:58 am »
"Може да включи Windows Media и да изръмжи."

:leos: :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1135 -: Юни 30, 2010, 09:25:45 am »
някой да знае на Пиронкова данните? да видим къде ще й се "цъцне" затъмнението?
успех на момичето

13 септември 1987 г., Пловдив

Ще кача карта.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1136 -: Юни 30, 2010, 02:17:42 pm »
какво колко са.. да не са гигабайти..  
6,5 GB като част от тях са компресирани, други-не. Представи си старо архивно издание, изровено от читалнята. Снимано страница по страница, понякога и с фотоапарат или телефон. Друг път сканирано. Сега си представи 300-500 страници на отделни файлове - тоест средно около 200-250 тиф, гиф или някакъв друг графичен формат. При това направени с някаква прилична резолюция все пак, за да стават за четене. Средно между 10 и 15 МВ всяка. Доби ли приблизителна представа?!
Първо, разбира се, трябва да ги прекарам през адобито, за да станат поне един общ, приличен и четим пдф файл. Когато имам време, ще.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1137 -: Юни 30, 2010, 02:19:04 pm »

Междувременно, ако на някого нещо му затрябва, да пита, щото е много вероятно изневиделица и да го имам. На български, руски или английски, доколкото успях да видя.  

Ако имаш книги за Плутон и Сатурн ми ги дай, независимо от това на кой език са, разбирам и трите. Ще дадеш ли?  :rolleyes:

А може и за Меркурий.  :rolleyes: ;D

Ще. Имаш предвид монографии за въпросните?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1138 -: Юни 30, 2010, 03:39:23 pm »
на мен ми се приисква, ако ти имаш нещо много за даване,пращай, на български
за възлите, те са ми на фокус в натал,синастрия, транзити и кот се сетиш ;)
Пратих.

*

Инти

• 2068
« Отговор #1139 -: Юни 30, 2010, 03:51:21 pm »
ДА СТИСКАТЕ ПАЛЦИ УТРЕ
Полуфиналът на Пиронкова след Джулай морнинг

Новата любимка на България Цветана Пиронкова ще играе полуфиналната си среща на Уимбъдън срещу Вера Звонарьова на 1 юли, четвъртък, от 15:00 часа българско време. Успоредно с този мач ще се играе и другия полуфинал между Серина Уилямс и Петра Квитова.

Двубоят на Цвети ще бъде излъчван пряко по ТВ+ в мрежата на Булсатком. Това е единтвената опция за гледане на мача с коментар на български език.

За тези, които не са включени в мрежата на Булсатком, остава вариантът да гледат Пиронкова и Звонарьова в някой от сайтовете за директен стрийминг на чужди телевизии.

25-годишната Вера Звонарьова е 21-ва в света към настоящия момент. Рускинята до този момент е заработила близо 7 млн. долара от наградни фондове, но рекордът и на Уимбълдън е именно предстоящият й полуфинал срещу Цветана Пиронкова.

В единствения мач между двете досега нашата Цвети постигна успех. Българката би Звонарьова насред Москва с 2:0 (6:0, 6:2) на 22 септември 2009 година.

Впрочем, на Пиронкова й предстои да се изкачи осезаемо в женската професионална ранглиста. До този момент тя заработи 900 точки, които ще я изстрелят в топ 40. Вероятно Цвети дори ще подобри старото си върхово постижение - 40-то място, регистрирано на 9 юни 2008 г.