Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163680 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #1180 -: Юни 30, 2010, 07:43:49 pm »
с толкова силна енергия в очакванията няма как да не се случи нещо. Я се стегнете, няма да се мре, колкото се свърши света през 2000, толкова и сега!
и все пак е хубаво да си имате някоя и друга консерва в наличност.. :P

..казва Луна в Дева

*

Nebesna

« Отговор #1181 -: Юни 30, 2010, 07:46:07 pm »
Хора, вие сериозно ли вярвате в тази неща или просто си приказвате, за да убиете време. На мен ми е все едно, честно казано. каквото има да става да става.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1182 -: Юни 30, 2010, 07:46:50 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:14:22 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1183 -: Юни 30, 2010, 07:48:35 pm »

ти уби всичко девешко/телешко в мен!!..луната ми в телец иска да се запаси, мерка в дева анализира ситуацията и и казва как да го направи, така и двамата имат работа и ме оставят на мира..тихо са, трай си, нека се занимават.. ;D

ма жено, ти знаш ли че всичко, което изкуствено създадено няма да премине! да ти имам дертовете аз на теб. на мен ми е мъка, че самобръсначките и тампоните са изкуствени, па не ми се ще като блесна със сияйната си красота в 4то измерение да си плета плитки по краката и да нямам женски принадлежности под ръка  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #1184 -: Юни 30, 2010, 07:49:07 pm »
Никой не се е върнал от там, за да ни каже как е ...

току що прати по дяволите хилядолетната история на преражданията  :rolf:

Виж сега, ти ме накара да се замисля. Ако има нива (3-то, четвърто и т.н.), то тези нива ги достигаме и при естествената си смърт, нали така? Защо трябва да се притесняваме за нивото си на прераждане, едва когато наближи някакъв катаклизъм? би ли ми обяснила, че с този въпрос много се спекулира.

« Отговор #1185 -: Юни 30, 2010, 07:50:14 pm »

ти уби всичко девешко/телешко в мен!!..луната ми в телец иска да се запаси, мерка в дева анализира ситуацията и и казва как да го направи, така и двамата имат работа и ме оставят на мира..тихо са, трай си, нека се занимават.. ;D

ма жено, ти знаш ли че всичко, което изкуствено създадено няма да премине! да ти имам дертовете аз на теб. на мен ми е мъка, че самобръсначките и тампоните са изкуствени, па не ми се ще като блесна със сияната си красота в 4то измерение да си плета плитки по краката и да нямам женски принадлежности под ръка  :rolf: :rolf: :rolf:

е, така, като се замисля, от консервите ще премине само съдържимото...щото е по-естествено(соята си е натурален продукт)  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1186 -: Юни 30, 2010, 07:52:18 pm »

Виж сега, ти ме накара да се замисля. Ако има нива (3-то, четвърто и т.н.), то тези нива ги достигаме и при естествената си смърт, нали така? Защо трябва да се притесняваме за нивото си на прераждане, едва когато наближи някакъв катаклизъм? би ли ми обяснила, че с този въпрос много се спекулира.

не мааа, ти пак не разбра начи  ;D  преминаването в 4то измерение става с това тяло, с което си в момента - нарича се Възнесение. сега просто ситуацията е такава, че тези, които ще умрат тогава /доколкото съм чела/ явно нема преминат в 4то, а ще си довършват образованието в друго училище. сега е момента, в който Слънчевата Система преминава в 4то измерение, а за там се изискват някъв мининум от знания и осъзнаване. бе същото като в училище  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1187 -: Юни 30, 2010, 07:53:59 pm »

не мааа, ти пак не разбра начи  ;D  преминаването в 4то измерение става с това тяло, с което си в момента - нарича се Възнесение. сега просто ситуацията е такава, че тези, които ще умрат тогава /доколкото съм чела/ явно нема преминат в 4то, а ще си довършват образованието в друго училище. сега е момента, в който Слънчевата Система преминава в 4то измерение, а за там се изискват някъв мининум от знания и осъзнаване. бе същото като в училище  ;D ;D ;D

Е, то това измерение само при катаклизми ли се отваря? То ми звучи като повтарачка, бе мило.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1188 -: Юни 30, 2010, 07:55:42 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 05:20:18 am от Vision »

« Отговор #1189 -: Юни 30, 2010, 07:57:38 pm »
от кой край започва да влиза Слънчевата система в 4то измерение? Защото, ако влиза откъм края, като изгубим Плутон, ще разберем накъде отиват нещата. Иначе, Ян Ван Хелсинг не пише, че ще влизаме толкова скоро, пише, че се подготвяме сега. Пък в планетарен мащаб "сега" ми звучи като "епохата на Водолея". Тоест, имаме около 2190годинки да се понаучим.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1190 -: Юни 30, 2010, 08:01:33 pm »

Е, то това измерение само при катаклизми ли се отваря? То ми звучи като повтарачка, бе мило.

не беее. катаклизмите се случват, защото планетата Земя се изчиства от негативизма. тялото на планетата е като човешкото - като се разболееш вдигаш температура /вулканите/, обилно се потиш /наводненията/, ако се наложи операция /промяната в географията/, втрисане /земетресенията/. Земята до момента е събрала адски много негативизъм и тези катаклизми ще я изчистят като нова  :blink:  а тя трябва да премине чиста в новото измерение, защото там негативизми няма!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1191 -: Юни 30, 2010, 08:02:24 pm »
от кой край започва да влиза Слънчевата система в 4то измерение? Защото, ако влиза откъм края, като изгубим Плутон, ще разберем накъде отиват нещата. Иначе, Ян Ван Хелсинг не пише, че ще влизаме толкова скоро, пише, че се подготвяме сега. Пък в планетарен мащаб "сега" ми звучи като "епохата на Водолея". Тоест, имаме около 2190годинки да се понаучим.

ми не знам, но май от Слънцето трябва да започне. то е Бащата на семейството и всъщност то е главното в нашата система  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1192 -: Юни 30, 2010, 08:04:26 pm »

Аааа, ся вдянах....нещо като Възнесението, дето го пише в Библията... Но тя Библията отрича прераждането, значи не става дума за прераждане, а за какво тогава. Вероятно се има предвид друг вид Възнесение като на отвлечените от Боговете. Значи, да резюмираме. Ще дойдат боговете от Нибиру с летящите чинии и ще си приберат някои от земляните, но няма да има място за всичкииии.....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1193 -: Юни 30, 2010, 08:09:24 pm »
боже мили Небесна, пу пу пу прехапи си езика начи  ;D  кви от Нибиру те гонят бе - те са анунаки /демек влечугоподбни/. за чеп са ти те бре  ;D ;D ;D  просто Земята си променя местоположението в измеренията и това е. летящите чинии нямат нищо общо... всъщност имат, но то е в друг аспект. според старите свитъци всички, които са започнали този експеримент на Земята /визират се извънземните напреднали цивилизации/ трябва да присъстват и при приключването му /демек сега/. та затова все повече летящи дискове ще има до 2012 и извънземни също. астрала в момента е пренаселен и само зяпат сеирджиите им ниедни  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1194 -: Юни 30, 2010, 08:13:28 pm »
боже мили Небесна, пу пу пу прехапи си езика начи  ;D  кви от Нибиру те гонят бе - те са анунаки /демек влечугоподбни/. за чеп са ти те бре  ;D ;D ;D  просто Земята си променя местоположението в измеренията и това е. летящите чинии нямат нищо общо... всъщност имат, но то е в друг аспект. според старите свитъци всички, които са започнали този експеримент на Земята /визират се извънземните напреднали цивилизации/ трябва да присъстват и при приключването му /демек сега/. та затова все повече летящи дискове ще има до 2012 и извънземни също. астрала в момента е пренаселен и само зяпат сеирджиите им ниедни  ;D ;D ;D ;D ;D

Как влечугоподобни? Нали Богът - змия е спасил човечеството от потопа? Той е казал на "Ной" да си построи кораб.

« Отговор #1195 -: Юни 30, 2010, 08:15:58 pm »
просто Земята си променя местоположението в измеренията и това е.

тоест, започнала е от първото измерение и така сега до четвъртото  ;)
 :72: ей, да й се ненадяваш, кои ли са петото и шестото...

« Отговор #1196 -: Юни 30, 2010, 08:16:46 pm »
Цитат на: Небесна link=topic=4351.msg127487#msg127487 date=1277921608

Как влечугоподобни?
[/quote

то змии и сега си има сред нас...

*

Vision

• 3523
« Отговор #1197 -: Юни 30, 2010, 08:17:01 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 05:20:04 am от Vision »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1198 -: Юни 30, 2010, 08:17:43 pm »
просто Земята си променя местоположението в измеренията и това е.

тоест, започнала е от първото измерение и така сега до четвъртото  ;)
 :72: ей, да й се ненадяваш, кои ли са петото и шестото...

Като нищо ще стигнем и до седмото  ;D, според някои източници там е Бог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1199 -: Юни 30, 2010, 08:19:20 pm »

Как влечугоподобни? Нали Богът - змия е спасил човечеството от потопа? Той е казал на "Ной" да си построи кораб.

анджък де - змия = влечуго  :P  а кой е предизвикал потопа а  ;)  по горе ти обясних защо стават катаклизми, а ти си достатъчно умна да си направиш извода самичка  :blink:  

айде холан богове, дръжки. има само един БОГ/АБСОЛЮТ/ПЪРВОПРИЧИНА всички останали са "дръж ми уя" - недочесани егота с хиляда комплекси. истинският БОГ никога не се появявал тук и няма да го направи. отвреме на време се пръква некой Посветен Адепт да укаже посоката на движение на уфтсете и това е...

съжалявам ако тук има богобоязливи хора и уважавам религиозните им пристрастия, ма това си е мое мнение и имам право да го споделя  :19: