има нещо много близнашко- скорпионско, според мен..лъв и дева не виждам, за водолей е много приказлив, за слънце в скорпион- също..марса му може да е скорпионски, близнашки марс май не познавам, би трябвало да изкарва агресията с думи, да, той го прави, но я вкарва и навътре, саморазрушава се, ретро марс??..не, голям мозък е, голям анализатор- мерк. в дева, примерно, в кофти отношения с марса, язвителен е..няма ли някой близнак с асц. скорпион и девешки мерк да се изяви тук да каже усеща ли д-р Хаус като сродна душа??а луната му може да е водолейска, мдам..
:blink: 
аз разсъждавам по тази логика-слънцето и асцендента показват начина,по които се представяш пред света.Той се показва като хаотичен /Уран/,индивидуалист /все още Уран/ ,умен и язвителен.Това са ключовите качества.Да вземем под внимание факта,че асцендента измества слънцето след навършването на 30.Затова мисля,че Водолея е подходящ както за Слънце,така и за асцендент.Този асцендент обаче трябва да е напрегнат аспект с Мерк.Дева и Близнаци пасват най-много.Аз имам ретро Мерк в Дева и винаги анализирам.Луната в Скорпион..щото е най-прецакана и трябва да си я обработва

.Не съм гледала момента с неговата изгора,вие ще кажете как се е справил,за да определим и Марса