Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164103 Прегледи
Re:Говорилня 3
« Отговор #1540 -: Юли 03, 2010, 05:47:25 pm »
втори гол на германия срещу аржентина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

германия ще е шампион!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

далече е още... :-[ Аз на европейско ниво съм за Германия, а от извъневропейско  ;D съм за Аржентина. Много ми се иска Марадона да стане световен шампион и като треньор. Но може да не е този път  ;D
Ама какво темпо, а?  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1541 -: Юли 03, 2010, 05:48:37 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:57:27 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1542 -: Юли 03, 2010, 06:03:50 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:57:18 pm от Vision »

« Отговор #1543 -: Юли 03, 2010, 06:08:22 pm »
МИсля, че Йоаким Льов е сред най-добрите треньори, които Германия е имала! От детската градина направи дисциплиниран отбор. Браво!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1544 -: Юли 03, 2010, 06:12:31 pm »
 :blink:

« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:20:17 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #1545 -: Юли 03, 2010, 06:14:51 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:57:10 pm от Vision »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1546 -: Юли 03, 2010, 06:16:00 pm »
МИсля, че Йоаким Льов е сред най-добрите треньори, които Германия е имала! От детската градина направи дисциплиниран отбор. Браво!

Ми, вместо да си чешем езиците, по добре да отворим тема за футболното първенство. Да качим картите на държавите, които играят на четвърт финалите и полуфиналите, за да видим кой има най-голям шанс.  ;D

« Отговор #1547 -: Юли 03, 2010, 06:37:29 pm »
Скарлет, на мача Германия-Англия си мислех, че ще има 6 гола /общо/. Просто през цялото време си го мислех. Головете бяха 5 и един отменен редовен  ;D

За този мач си мислех, че ще има 4 гола, но си викам - е не може да са толкова много?!?!? И са 4!  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1548 -: Юли 03, 2010, 06:39:43 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:20:09 pm от kris »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1549 -: Юли 03, 2010, 06:39:52 pm »
Скарлет, на мача Германия-Англия си мислех, че ще има 6 гола /общо/. Просто през цялото време си го мислех. Головете бяха 5 и един отменен редовен  ;D

За този мач си мислех, че ще има 4 гола, но си викам - е не може да са толкова много?!?!? И са 4!  ;D

Явно ти и Марая имате и ясновидски способности.  :72: :88:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1550 -: Юли 03, 2010, 06:47:55 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:20:03 pm от kris »

« Отговор #1551 -: Юли 03, 2010, 06:50:52 pm »
Що не пусна точен резултат на еврофутбол  ;D

Навремето играех, но бях много добре информирана. Вече си гледам мачовете спокойно. Така ми е по-добре. Чувството да чакаш резултат, за който си сложил пари, вЕрвай ми, отвратително е.

Явно ти и Марая имате и ясновидски способности.  :72: :88:

Прогресивната Луна ми апликира съвпад на наталния Меркурий в Скорпион - предполагам заради това е  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1552 -: Юли 03, 2010, 06:59:06 pm »

Явно ти и Марая имате и ясновидски способности.  :72: :88:

щооо?
нещо съм изпуснала. :rolleyes:
това по какъв повод?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1554 -: Юли 03, 2010, 07:55:26 pm »
Даниел Грос: Важните промени в България дори не са започнали

Директорът на Centre for European Policy Studies пред "Капитал"

Как виждате България след пет години?

Като днес. Помислете какъв напредък има страната в последните пет години?

Икономическият растеж беше кух - потребление, строителство...
Това е лесно, но при фундаменталните неща в организацията на обществото като образование, здравеопазване, администрация, няма никакво движение напред. Dори да имате качествени хора - къде ще отидат те? Това е разликата между България и прибалтийските страни, където успяха да изградят фундамента.
Когато цялата система е корумпирана, е много трудно да се справите с корумпираните, защото всички са такива. Как да изчистите българската администрация, като всеки е правил нещо нередно.
Нагласите в момента са, че никой не иска да допуска вътре други потенциално опасни партньори и Естония е последната страна, която влиза в клуба за доста дълго време напред.
След това ще държат вратите плътно затворени.
А и България все още има висок дефицит по текущата сметка. Наистина той падна от двуцифрени стойности до около 6-7%. Преди Гърция това ниво щеше да е приемливо и добро от икономическа гледна точка. Но след нея просто вече не е достатъчно. Прибалтийските страни например в момента имат големи вътрешни спестявания и малък дефицит по текущата сметка и могат и без външно финансиране. България, от друга страна, все още има нужда от значим обем чужди капитали. А сега знаем, че те понякога пресъхват.
За да може една страна да направи голям скок и да настигне другите преди нея, има два вида реформи. Първите можете да направите с една дузина хора – премиер, гуверньор на централната банка и т.н. Това са макрореформите – разумна фискална политика, валутен борд, изчистване на дълга. В България това е направено. След това са другият вид реформи, за които трябват 10 000 човека. И тези 10 000 още не са намерени в България. Това са много по-дълбоките реформи – не толкова да има нови закони, а да се направи ефективна администрация и всичко да започне да работи. В България тези неща дори не са започнали.
Ако бяхте премиер или финансов министър, какво щяхте да направите?
Всичко останало още не е започнало никой няма интерес да го започне. Големите неща бяха направени и след това - нищо при последните правителства от 2001 г. насам.
Има ли риск от гръцките банки в България?
Ясно е, че ако имате банки с гръцка собственост, трябва да ги продадете на по-силни финансови институции. Гръцките банки са стабилни в момента, но нямат перспектива, капиталовата им база е замръзнала и не могат да се развиват. Помислете за няколко години напред - ако Гърция фалира, тези банки няма да имат никаква ликвидност. Ако България имаше достатъчно капитали и вътрешни спестявания, това нямаше да е проблем.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1555 -: Юли 03, 2010, 07:55:44 pm »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #1556 -: Юли 03, 2010, 07:58:31 pm »
http://wallstreet.blog.bg/regionalni/2010/07/03/kitai-ima-seriozni-problemi-s-vodoraslite-fotogaleriia.571379

че те не ги ли изядоха тия водорасли вече бре  :57:
Кой ги знае какви гадости изливат в заливите си и как влияе това на флората и фауната.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1557 -: Юли 03, 2010, 08:01:40 pm »
http://wallstreet.blog.bg/regionalni/2010/07/03/kitai-ima-seriozni-problemi-s-vodoraslite-fotogaleriia.571379

че те не ги ли изядоха тия водорасли вече бре  :57:
Кой ги знае какви гадости изливат в заливите си и как влияе това на флората и фауната.

ма то тва си е световен проблем, а не само на китайците... кат се сетя за нашият плаж и ме хваща гнуста... като ида на плаж и след това се изприщвам като бебешко дупе от мръсотията на водата  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1558 -: Юли 03, 2010, 09:16:58 pm »
Имам малко по-странен и не астрологичен въпрос...

Задължително ли е да имаме нов паспорт, за да пътуваме в страна извън ЕС. Моят изтича 2016г., това означама ли, че ако искам да пътувам трябва да си извадя нов?

« Отговор #1559 -: Юли 03, 2010, 09:19:45 pm »
Преди няколко дни говорихте за ЕТАЖ 13. Сега го дават по Про БГ, но вече са минали  40 мин... :-[