Любовта е свързана с компромиси и от двете страни.
Любовта може да е свързана с компромиси, ама моя живот е само един. На мен не ми е нужен компромисен живот и компромисно щастие. 
Ехааа,а как се живее без компромиси,я да ни светнеш 
Жином,на колко си годинки-сякаш нещо сме те разочаровали нашия пол ;)Ама има и добри сред нас,недей така песимистично :25:
знаеш ли и аз съм мислила относно партньорствата и т.н. и съм стигнала до следният извод: нема компромиси бе братче - това означава, че трябва да си вечно в разрез с принципите си... ми не става...
правила съм компромиси и доникъде не стигнах - загубих се някъде между поредните компромиси...
сега съм сама и то от години /секса не е повод за запознанство

/ и се чувствам прекрасно... мислела съм за мъжа да себе си и какъв да е той:
*принципно аз не съм обсебваща, дори напротив - давам пълната свобода както я изисквам и за себе си.
*не изневерявам след като съм решила да бъда с някого и нищо не може да ме накара да го направя.
*искам мъжа до мен да е по-умен от мен, защото иначе не мога да го уважавам, а трябва да го уважавам за да бъда с него.
*трябва да е езотерик и то на по-високо ниво от мен задължително.
*трябва да мога да говоря с него за всичко.
*трябва да му имам безпрекословно доверие, както и той на мен.
*любовта ни трябва да е безусловна, защото аз мога само така да обичам /ако се влюбя де, а за да се влюбя трябва да са изпълени по-горните условия

/
и т.н.... просто не мога да търпя ходещите малоумници по улиците дето само си мерят пишките, колите и парите, а акъла им е наврян дълбоко в задното отверстие

ама такъв дето го искам... бе надявам се, че все някога ще го срещна - милиони еони време са пред мен

ама компромиси вече не правя и туй то :angry: