С малко повече фелацио и проницателна мисъл на моменти можеш да го контролираш.Такива не трогват.
Цитат на: жълтолилава в Юли 06, 2010, 12:32:55 amНаистина ще го изпробвам като си дойда в БГ Ще го изпробваш? :unsure:
Наистина ще го изпробвам като си дойда в БГ
Не всичко е анима и анимус.
Или, ако трябва да цитираме Фройд: "Понякога пурата е просто пура".
на мен ли го казваш :mellow:
не ми се спи.Колко будни имаме в наличност тази вечер?
Цитат на: жълтолилава в Юли 06, 2010, 12:57:53 amна мен ли го казваш :mellow: Няма ли да ги отказваш вече?
Лека нощ. :34:
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 12:40:44 amЦитат на: жълтолилава в Юли 06, 2010, 12:32:55 amНаистина ще го изпробвам като си дойда в БГ Ще го изпробваш? :unsure:да,ще го изпробвам.нали това му е работата.Абстрахирай се понякога от повърхностни заключения.Не всичко е анима и анимус.Основите остават основи,показват насоката,но пътя се надгражда.
В момента тези които работят приложна медицина и приложна психология са най-уязвимите хора от този вид енергии и прикачвания, защото те обират, поемат всичкия боклук, целия товар и негативите от пациентите си.
А какво е "карез" ? Че не зная..
Цитат на: kris в Юли 06, 2010, 09:14:05 amА какво е "карез" ? Че не зная.. Омраза, отмъщение, злопаметност...смята се, че думата има турски или арабски произход.Свекърва ми казва "Аз не гоня карез." -Не съм злопаметна/отмъстителна.
Моя позната е психолог по професия-работи с жертви на трафик на хора. за това се иска всеотдайност, а не отмъстителност. Някои хора собствения си живот не могат да приведат в ред, та тръгнали да оправят чуждия...Айде, моля ви се? Седнали да коментират анимусите на другите-не се погледнат в огледалото колко са позеленяли от "карез" към мъжете.