Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168842 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #1960 -: Юли 06, 2010, 04:19:59 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:40:53 pm от kris »

*

Nebesna

« Отговор #1961 -: Юли 06, 2010, 04:57:21 pm »

Шегувам се! Аз пуснах това видео, защото Небесна много се притеснява от прекалено откровени разговори и картинки. Притеснява се от снимките на богини, които пускам, защото им се виждат вагините или като имах аватар на древна богиня от Индия, на която излиза мляко от гъпдите и. И въбоще, прекалено откровените картинки и разговори я притесняват. Особено, ако включват полови органи.

Пак се филмираш и си въобразяваш....И аз като Капризния ще ти кажа, че обичам оргазмите в двуполово общуване. Ти като няма с кого да го правиш, задоволявай се с въображаемите си, проблемът си е твой.
А и не е вярно, че не обичам откровените разговори. С мъжа до мен съм винаги откровена. Мразя грубия и вулгарен речник....Има разлика.

А относно клипа, който си пуснала, нито ми е смешен, нито забавен, защото отдавна не съм в детската градина.

*

Nebesna

« Отговор #1962 -: Юли 06, 2010, 05:04:54 pm »
Небесна, тъкмо щях те помоля две неща и ти писа. Значи първото беше да си сложиш точно тази снимка, а втората да ме напсуваш.

Хехееее! Аз никога не псувам, даже мислено.

*

Nebesna

« Отговор #1963 -: Юли 06, 2010, 05:06:00 pm »
Та Небесната си е пичка, няма две мнения по въпроса.
:rolf:
ей тез твойте прозрения..
пръсвам се

от теб матриял не остана,човече.. препръсна се  :P

;D ;D ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1964 -: Юли 06, 2010, 05:06:22 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:39:57 pm от kris »

« Отговор #1965 -: Юли 06, 2010, 05:08:07 pm »
Майка ми също никога не псуваше. Никога! Даже не знам някога да е обидила когото и да било.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1966 -: Юли 06, 2010, 05:11:20 pm »
В псувнята няма лошо, понякога това освобождава от стреса.. (научно доказано)
Затова в БГ се псува така широко - инстинкт за самосъхранение  ;D ;D

Затова в едно интервю Андрей Пантев каза, че в БГ простащината се счита за проява на характер.

Освобождава от стреса псуващия. А какво се случва с напсувания, Крис? Какво казват изследванита по този въпрос?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1967 -: Юли 06, 2010, 05:14:10 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:39:43 pm от kris »

« Отговор #1968 -: Юли 06, 2010, 05:16:07 pm »
Kрис не го мисли, той е извън обществото

Да не би да си в затвора?  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1969 -: Юли 06, 2010, 05:17:50 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:47:46 pm от kris »

*

Nebesna

« Отговор #1970 -: Юли 06, 2010, 05:18:27 pm »
Небесна, тъкмо щях те помоля две неща и ти писа. Значи първото беше да си сложиш точно тази снимка, а втората да ме напсуваш.

Хехееее! Аз никога не псувам, даже мислено.
В псувнята няма лошо, понякога това освобождава от стреса.. (научно доказано)
Затова в БГ се псува така широко - инстинкт за самосъхранение  ;D ;D

Може, но на мен не ми идва отвътре...

*

Nebesna

« Отговор #1971 -: Юли 06, 2010, 05:20:47 pm »
Както бях казал с титулярния ми ник, да псуваш си е бая талант. А това да не псуваш пък говори за човек лишен от най-сладките емоции. Например съм си провел изследване как циганските семейства са толкова сплотени. Там неимоверно присъства псуването и лекия кьотек. Не е само до народопсихология. Като че ли и жената изпитва потребност понякога да я шляпнеш през дупето. Това сближава много.

Ти биеш ли жени?

*

Divna

« Отговор #1972 -: Юли 06, 2010, 05:23:33 pm »
Както бях казал с титулярния ми ник, да псуваш си е бая талант. А това да не псуваш пък говори за човек лишен от най-сладките емоции. Например съм си провел изследване как циганските семейства са толкова сплотени. Там неимоверно присъства псуването и лекия кьотек. Не е само до народопсихология. Като че ли и жената изпитва потребност понякога да я шляпнеш през дупето. Това сближава много.

Човече, ти въобще добре ли си??????????????

*

holanda

« Отговор #1973 -: Юли 06, 2010, 05:34:56 pm »
Не знам Дивна, за мен съм си ненормален.
защо не се самозаведеш при психотерапевта,които Хело покаzа преди няколко страници  :P ;D ;D

*

holanda

« Отговор #1974 -: Юли 06, 2010, 05:41:11 pm »
Аз съм телец и не мога да вярвам на некви психопростотии.
Освен това, другото фундаментално нещо, което ме побърква в жената освен лицето, това е мирисът на кожата. Бих казал даже, че точно това провокира незабавната ми ерекция. Има ше един курвенски аромат преди няколко години "Рю Перголез", тоя аромат ме побъркваше, правеше ме ненаситно животно буквално, честно ви казвам.
Другият брутално секси аромат беше на сапун Палмолив Диня, лелее...изкукуригване тотално.
;D ;D ;Dявно ние ще трябва да те заведем на доктор /бъзвам те/

*

Helo

« Отговор #1975 -: Юли 06, 2010, 06:23:44 pm »

Освобождава от стреса псуващия. А какво се случва с напсувания, Крис? Какво казват изследванита по този въпрос?

Може да реши да изложи псуващия, както аз направих с Небесна. Тя си е изтрила проявите на истерия, но аз ги запазих. Нека всички им се радват сега.

*

Nebesna

« Отговор #1976 -: Юли 06, 2010, 06:25:27 pm »

Може да реши да изложи псуващия, както аз направих с Небесна. Тя си е изтрила проявите на истерия, но аз ги запазих. Нека всички им се радват сега.

Слушай какво Хелоу престани вече. Не чувстваш ли, че прекаляваш. Ти многократно обиждаше и Скарлет и Аурора и вещичка. Сега с мен ли се захвана?

Предупреждавам те, ако не махнеш това, което си поставила в подписа си, ЩЕ ТИ СЛОЖА СНИМКАТА ЗА ПОДПИС.
КАЗВАМ ТИ ГО ПРЕД ВСИЧКИ.

*

Helo

« Отговор #1977 -: Юли 06, 2010, 06:26:44 pm »

Слушай какво Хелоу престани вече. Не чувстваш ли, че прекаляваш. Ти многократно обиждаше и Скарлет и Аурора и вещичка. Сега с мен ли се захвана?

Опаааа, погледни подписа ми и пак помисли (ако можеш) кой кого е обидил.

*

Helo

« Отговор #1978 -: Юли 06, 2010, 06:27:44 pm »

Предупреждавам те, ако не махнеш това, което си поставила в подписа си, ЩЕ ТИ СЛОЖА СНИМКАТА ЗА ПОДПИС.

Ахаааа, срамуваш се от своите собствени писания???

Аз имам много твои снимки. Мога да си сложа всичките като подпис и аватар.  ;D

Колежките ти да ги сложа ли и тях тук?

*

Nebesna

« Отговор #1979 -: Юли 06, 2010, 06:28:19 pm »

Ахаааа, срамуваш се от своите собствени писания???

Аз имам много твои снимки. Мога да си сложа всичките като подпис и аватар.  ;D

Ти след малко ще погледнеш моя подпис.