Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165283 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 3
« Отговор #2040 -: Юли 06, 2010, 09:12:18 pm »

Аз пък се чудя, ти като не ни харесваш какво правиш при нас?

Отговарям на Небесна!

*

Divna

« Отговор #2041 -: Юли 06, 2010, 09:14:28 pm »

Аз пък се чудя, ти като не ни харесваш какво правиш при нас?

Отговарям на Небесна!

Можеш да и отговаряш на лични.
Защо занимаваш и нас останалите с всичко това?

*

Divna

« Отговор #2042 -: Юли 06, 2010, 09:16:01 pm »
Дивна, ти коя си, че да казваш кой какво да прави тук или да пребивава? Какъв ти е проблема, че само хленчиш?

А на теб какъв ти е проблема, за да стоиш в астрологичен форум като тоя без да правиш никакъв коментар върху астрологията?

*

holanda

« Отговор #2043 -: Юли 06, 2010, 09:16:04 pm »
wow,Divna,и ти имаш звездичка :93:.честито!!!..няма ли кой да ме провокира за спам,че да си извоювам място до Слънцето  ;D

*

Helo

« Отговор #2044 -: Юли 06, 2010, 09:16:23 pm »
Дивна, ти коя си, че да казваш кой какво да прави тук или да пребивава? Какъв ти е проблема, че само хленчиш?

Проблемът и е, че не разбира от астрология, пък останалите не пишат за астрология, щото ги сърби втора чакра и само си чешат езиците във форума, а не щат да пишат за астрология. И сега е ядосана, че пишат за секс и други глупости, а не пишат за астрология и се търси виновник. А виновникът при повечето хора винаги се търси някъде навън.

Тя горката е намерила причината за сърбежите на съфорумците и липсата на активност по астрологичните теми в мое лице.

*

Nebesna

« Отговор #2045 -: Юли 06, 2010, 09:17:58 pm »
Да ви светна, че от този форум само Лили може да стане професионален астролог.

Всички останали сте незадоволени лелки с много нерешени лични проблеми, които постоянно страдат от някоя лична драма и си създават сами такива.

Не притежавате качества нито на духа, нито на ума, нито на волята, за да бъдете професионални астролози.

Не могат собствените си проблеми да решат, а тръгнали да оправят чуждите проблеми, че и съвети да дават!!!  :o Вие сте само едни дървени философи!

Лили каквито и пролеми да има умее да се владее и да гледа реалистично, достатъчно неемоционално и с акъл, за разлика от останалите, дето сте се събрали тук да клюкарите и да се опитвате да си напъвате мозъка с някой хороскоп.

А ти Небесна, честно казано не си спомням да си ми познала нещо! Пък и по останалите хороскопи също не познаваш! И това го казвам наистина честно. Ти можеш като имаш отговора наготово вече да даваш отговори кое как влияе. Ама като трябва без да знаеш предварително отговора да познаеш, познаваемост
...  :unsure:

Хайде, показа си рогата. Очаквах този момент и той не закъсня. Ти отговори на много повече хора, не само на Небесна. Усещаш ли се какво направи? Или пак не се усещаш какво точно направи?[/b][/color]
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 09:24:42 pm от Небесна »

*

Divna

« Отговор #2046 -: Юли 06, 2010, 09:20:40 pm »

Проблемът и е, че не разбира от астрология, пък останалите не пишат за астрология, щото ги сърби втора чакра и само си чешат езиците във форума, а не щат да пишат за астрология. И сега е ядосана, че пишат за секс и други глупости, а не пишат за астрология и се търси виновник. А виновникът при повечето хора винаги се търси някъде навън.

Тя горката е намерила причината за сърбежите на съфорумците и липсата на активност по астрологичните теми в мое лице.

Хело, може да си приказваш до утре ако желаеш. Думите ти нямат никаква стойност за мен. Така, че въобще не се хаби  ;D

*

Divna

« Отговор #2047 -: Юли 06, 2010, 09:21:51 pm »
Цитат
А на теб какъв ти е проблема, за да стоиш в астрологичен форум като тоя без да правиш никакъв коментар върху астрологията?

На мен не ми е никакъв проблема, дразни ме простотията ти и наглостта да задаваш подобни тъпи въпроси, като много добре виждаш, че пиша само 2 теми, които са общи и най-малко свързани с астрологията.

Ами какво правиш и ти тогава тук като те дразня?

*

Nebesna

« Отговор #2048 -: Юли 06, 2010, 09:22:08 pm »

А твоята чакра е закърняла.

*

Divna

« Отговор #2049 -: Юли 06, 2010, 09:25:51 pm »
Цитат
Ами какво правиш и ти тогава тук като те дразня?

Ти не ме дразниш, дразнят ме кухите ти коментари. Това не може да бъде причина да напусна сайта.

За теб може да са кухи, това си е твой проблем обаче, не е мой  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2050 -: Юли 06, 2010, 09:27:36 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:45:46 pm от kris »

*

Helo

« Отговор #2051 -: Юли 06, 2010, 09:29:20 pm »

Хело, може да си приказваш до утре ако желаеш. Думите ти нямат никаква стойност за мен. Така, че въобще не се хаби  ;D

Но затова пък Небесна се дразни. Това и заслужава, щом в истеричните и пристъпи обижда другите.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2052 -: Юли 06, 2010, 09:29:25 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:45:16 pm от kris »

*

Helo

« Отговор #2053 -: Юли 06, 2010, 09:30:45 pm »
Крис, ти като виден представител на мъжкото съсловие що не гледаш мач ?  :unsure: ;D
Не ме набеждавайте  ;D
сега се отправям да вечерям, че бирата изстина и мача ме чака  :lol:

Крис, вече знаеш защо тук не пишат мъже.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2054 -: Юли 06, 2010, 09:30:57 pm »
Покаян, кога прочете 2006-те коментари на Дивна и им направи анализ че са кухи?

Хелото и тя, не знам на колко годинки е, ама и тя някой ден ще стане лелка с дебел задник.  ;D
 И ако  продължава да е същият самонадеян и всезнаещ въздух под налягане, нещо скоро и  силно ще я приземи.

*

Helo

« Отговор #2055 -: Юли 06, 2010, 09:33:44 pm »
Абе Марийке, защо ми трявба да й чета хилядите коментари. Стигат ми само 2 броя да я видя колко е злобна.

Да! Ето например, Небесна дълго време се прави на света вода ненапита, на срамежлива ощипана мома, която не може да понесе някои картинки на богини, защото е доста деликатна натура. Но, ето че видяхме каква е в действителност.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2056 -: Юли 06, 2010, 09:33:57 pm »
Абе Марийке, защо ми трявба да й чета хилядите коментари. Стигат ми само 2 броя да я видя колко е злобна.

Ти па съвсем изтрещя бре! Що не си пиеш хаповете редовно, а ?! :unsure:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2057 -: Юли 06, 2010, 09:35:25 pm »
Еми хубаво, признавам те , много си велик. ;D  

*

Divna

« Отговор #2058 -: Юли 06, 2010, 09:36:15 pm »

Wow, приемам го за комплимент  ;D.
Не беше ми правен досега такъв.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2059 -: Юли 06, 2010, 09:39:32 pm »
Покаян, ти ли беше капризния , дето е живял извън България?
 Ми за мюсюлчанин-кюрд и чужденец , просто имаш идеален правопис и начин на изразяване и щом разбираш всикчо от 2 думи , значи просто си блестящ. ;)