Абе имате си лично отношение и това е. Каквото и да си говорим, претенциите се изпаряват, щом не сте се лишили от този първичен нрав.
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 10:12:46 pmАбе имате си лично отношение и това е. Каквото и да си говорим, претенциите се изпаряват, щом не сте се лишили от този първичен нрав.Абе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайп.
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:11:28 pmМа, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?Той се подиграваше с вас!
Ма, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:17:08 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:11:28 pmМа, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?Той се подиграваше с вас!Хело, придържай се към истината.
Видял е, че тук са както той ги нарича - сърбежливки и ги е оставил.
ЦитатАбе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайпАбе какво ви става тука, бе, хора? Нарочно ли изтрещявате или наистина сериозно задавате такива въпроси? Направо нямам какво да кажа.
Абе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайп
Цитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 10:19:23 pmЦитатАбе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайпАбе какво ви става тука, бе, хора? Нарочно ли изтрещявате или наистина сериозно задавате такива въпроси? Направо нямам какво да кажа.Тя навсякъде говори, че си пише с всички мъже от форума по скайп. какво очакваш?
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:20:06 pmЦитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:17:08 pmЦитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:11:28 pmМа, верно ли? Въпреки че ти се подиграваше! И караше съфорумците да ти се подиграват. И ти си пишеш с този човек? Какво ти е направил, че си му простила унижението?Той се подиграваше с вас!Хело, придържай се към истината. Истина ли е, че се подиграваше с вас или не е истина!
p.с не бъди много сигурна,че ги е оставил :rolleyes:
Цитат на: Небесна в Юли 06, 2010, 10:21:59 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 10:19:23 pmЦитатАбе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайпАбе какво ви става тука, бе, хора? Нарочно ли изтрещявате или наистина сериозно задавате такива въпроси? Направо нямам какво да кажа.Тя навсякъде говори, че си пише с всички мъже от форума по скайп. какво очакваш?Н ебе сна, май трябва да започнеш да пиеш хапчета. Това е сери озно!
Цитат на: жълтолилава в Юли 06, 2010, 10:21:53 pmp.с не бъди много сигурна,че ги е оставил :rolleyes: :unsure: Така ли? В какъв смисъл? :unsure: :rolleyes:Да не би да знаеш нещо, което аз не знам?
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:24:40 pmЦитат на: жълтолилава в Юли 06, 2010, 10:21:53 pmp.с не бъди много сигурна,че ги е оставил :rolleyes: :unsure: Така ли? В какъв смисъл? :unsure: :rolleyes:Да не би да знаеш нещо, което аз не знам?какви пристрастия провокират в теб търсенето на смисъла в написаното от мен?
Любопитството.
Цитат на: Mia21 в Юли 06, 2010, 10:17:17 pmЦитат на: Покаян и смирен в Юли 06, 2010, 10:12:46 pmАбе имате си лично отношение и това е. Каквото и да си говорим, претенциите се изпаряват, щом не сте се лишили от този първичен нрав.Абе тук има много силна, топла връзка с Хелото. Цяла вечер се чудя от къде тези симпатии между вас двамата. Толкова нереални ми изглеждат, че започвам да си мисля, че или някой пак е получил раздвоение на личността или си пишете двамцата по скайп. Отново някой прави напъни да разбере нещо с интуицията си. Отново неуспешно! Нито ставате за професионални астроложки, нито пък имате интуиция.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:28:01 pmЛюбопитството.не използвай тази дума,след като не проявяваш безпристрастие.
Така ли? :unsure:Започваш да ме съмняваш - да почна и аз като другите. :57: