Цитат на: Небесна в Юли 07, 2010, 01:05:10 amЪъъъъъъъъъ! Ама има ли толкова изобретателни люде, бееее! А тези дето смучат тази отврат какви ли аспекти имат в картата си? Дайте да измислим аспект за негнусливост!уран/венера
Ъъъъъъъъъъ! Ама има ли толкова изобретателни люде, бееее! А тези дето смучат тази отврат какви ли аспекти имат в картата си? Дайте да измислим аспект за негнусливост!
Според мен девата е един от най-гнусливите знаци..
Точно по телеца са.. К 6 дом ми е в Телец.. Да не би луната сега да е в Телец.. или да е била там, защото тогава сме най-уязвимив частта около гърлото и настинки
Цитат на: Марая в Юли 07, 2010, 01:07:34 amЦитат на: Небесна в Юли 07, 2010, 01:05:10 amЪъъъъъъъъъ! Ама има ли толкова изобретателни люде, бееее! А тези дето смучат тази отврат какви ли аспекти имат в картата си? Дайте да измислим аспект за негнусливост!уран/венера ама каква точно негнусливост имате в предвид, защото принципно да видя или да ми говорят не се гнуся. дори да ми се изакаш на масата, ако не ми опръска в чинията ще продължа да си ям. имало косъм в манджата - ми ще го изкарам и ще си продължа манджата...
Най-педантични за чистота са водолеите, също и особено гнусливи. Изобщо неприятно чисти хора са. ШЕ каже човек още малко, че не акат
Говоря от личен опит, звездите си ги гледайте вие, пък ако искате им вярвайте повече на тях отколкото на хората.Живях с едина водолейка година и девет месеца заедно и смея да кажа, че знам за какво говоря. Това да не е изпрано, да не е изгладено, да не е изчистено, да не е измито - невъзможно, да не се къпе по 3 пъти на ден - невъзможно. Дори в секса имаше такива мании за чистота. Ясно е, че сексът не е най-чистата дейност при хората.Аз като телец ми е много непонятна подбна мания за чистота и подреденост - предпочитам си в известна степен помещението ми да наподобява кочинка. Така се чувствам най-зареден и в най-блажено състояние. Подредеността пречи да мисля. Блокира ме.
Аз като телец ми е много непонятна подбна мания за чистота и подреденост - предпочитам си в известна степен помещението ми да наподобява кочинка. Така се чувствам най-зареден и в най-блажено състояние. Подредеността пречи да мисля. Блокира ме.