Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163364 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 3
« Отговор #2360 -: Юли 08, 2010, 07:38:17 pm »
Божее октопода позна .Ама аз знаех предваритено .Ама да ви се похваля.Лелката Деа ще става БАБА.Тази вечер ме сюрпрезираха. ;D ;D ;D

честито!!!!! а аз мислех, че си на около 25-26 год.. :-[

Честито!  :blink: Лела, ама баба, баба, ама млада.  ;D Хубава новина! Още радост и усмивки желая! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2361 -: Юли 08, 2010, 07:55:52 pm »
Божее октопода позна .Ама аз знаех предваритено .Ама да ви се похваля.Лелката Деа ще става БАБА.Тази вечер ме сюрпрезираха. ;D ;D ;D

честито!!!!! а аз мислех, че си на около 25-26 год.. :-[

Честито!  :blink: Лела, ама баба, баба, ама млада.  ;D Хубава новина! Още радост и усмивки желая! 

Дай, Боже всекиму!

*

holanda

« Отговор #2362 -: Юли 08, 2010, 07:58:14 pm »

Дай, Боже всекиму!
бебИта ли? На този етап..по-скоро не   :P

*

Nebesna

« Отговор #2363 -: Юли 08, 2010, 08:06:04 pm »
Цитат
Там ли работиш? В клетката? 

Ахаха. Развалиха интериора, гадовете. Махнаха клетката и от обстановка тип "селски бардак" сега е модернистично направено. Вече никой не ходи.
Между другото един път, аз много пиян, отивам съвсем сам в "Калигула", беше по това време, отпускарско време, нещо бях изпаднал в депресия от жегите, а и тъкмо се бях върнал от море, нали се сещаш - носталгия от морето, та кофти ми беше. И отивам аз в "Калигула" - там купонът е на шест. Беше пълно, а преди това ходих в "Ремикса" - кьорава работа - 6-7 човека.
Дръпнах 2 големи водки за начало, ама много селяни, много нещо, само чалга. После кво им стана, като пуснаха Депеш мод, направо са изкъртих. Още 2 големи сурнах и вече травеститите взеха да ми се виждат сгодни женици. Па уж ги познавам всички. С Ребека редовно по кафета, учихме заедно. Та от там и другите "артисти" ги знам. Имаше един нов, дето не го знаех, ама много сладък, истинска изискана кувичка. Беше се направил много добре. Малки цици, хубав задник, беличък - истинска путка. Покани ме на танц. Танцувахме, а аз междувременно още 1 голяма изпих и съвсем изгубих мярка. От там на сетне не помня нищо.
Щокът беше на сутринта, по-скоро на обяд, когато се събудих. Не знам какво ме накара да бръкна в задния джоб на панталоните, и какво виждам: 2 презерватива и 50 лв. Рекох си "От де тия 50 лв, като бях излезнал само с по двадесетолевки". Кво е ставало не знам. Не мога да си спомня.

Ти с мъжки курви ли танцуваш? ....марш веднага да си направиш тест за СПИН.

*

Nebesna

« Отговор #2364 -: Юли 08, 2010, 08:07:06 pm »

Дай, Боже всекиму!

Това са нещата от живота и е редно всеки да си мине по реда рано или късно.

*

Nebesna

« Отговор #2365 -: Юли 08, 2010, 08:12:58 pm »
Цитат
Ти с мъжки курви ли танцуваш? ....марш веднага да си направиш тест за СПИН.

2005, 2006 и последно 2008 съм си правил - все отрицателни.

Браво! Добро момче!

« Отговор #2366 -: Юли 08, 2010, 08:18:45 pm »
ИТа си взех, на ходене по 40-50 бр. си взимах.

За колко време ти стигнаха?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #2367 -: Юли 08, 2010, 08:20:38 pm »

незнам дали е някаква аномалия при мен,но се имам за девойка :rolleyes:..вече 2 мои съученички са бременни,а една приятелка е родила :-X.Пък аз не виждам деца в плановете си..все още съм на тема гадженца.. :-[

*

Nebesna

« Отговор #2368 -: Юли 08, 2010, 08:24:57 pm »

незнам дали е някаква аномалия при мен,но се имам за девойка :rolleyes:..вече 2 мои съученички са бременни,а една приятелка е родила :-X.Пък аз не виждам деца в плановете си..все още съм на тема гадженца.. :-[

Ама няма нужда да бързаш...тя природата си зная работата.

*

holanda

« Отговор #2369 -: Юли 08, 2010, 08:26:35 pm »
Ми тогава свършаха бързо, щото се празнех по онова време. За 1 седмица свършваха.

много си се празнел ,бе :rolleyes:..на това май му се казваше преждевременна еякулация  :P

*

Nebesna

« Отговор #2370 -: Юли 08, 2010, 08:28:47 pm »
Ми тогава свършаха бързо, щото се празнех по онова време. За 1 седмица свършваха.

много си се празнел ,бе :rolleyes:..на това май му се казваше преждевременна еякулация  :P

Ма как ти идват такива?!  :rolf:

*

holanda

« Отговор #2371 -: Юли 08, 2010, 08:29:24 pm »
Видях в картата на Жълтолилава, че й предстои брак с иноверец.

бе ти щом само БРАК си видял,значи не ce наемам да ти вярвам... ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2372 -: Юли 08, 2010, 08:30:10 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:17:52 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2373 -: Юли 08, 2010, 08:34:42 pm »
Не, преждевременна еякулация е когато се празниш бързо, а не когато се празниш по много пъти. Тогава в ония месеци нямах друга работа освен ебане. Безработен ебач бех. Е, живот.

знам какво е,точно затова ти го казвам :P..плюс това..за кога си ги използвал презервативите като сам каза по-рано,че се празниш на салфетка  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2374 -: Юли 08, 2010, 08:37:50 pm »
кога си ги използвал презервативите като сам каза по-рано,че се празниш на салфетка  :rolleyes:

Леле, ма, мале, астрофорум!  :85: :57: :57:

*

holanda

« Отговор #2375 -: Юли 08, 2010, 08:39:54 pm »
кога си ги използвал презервативите като сам каза по-рано,че се празниш на салфетка  :rolleyes:

извинявам се де  :-[ :-[..ама е толкова приятно да ''храниш'' някого   ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2376 -: Юли 08, 2010, 08:40:38 pm »
Леле, трябваше ли и това да знаем!?  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #2377 -: Юли 08, 2010, 08:42:11 pm »
На салфетка се празня като мастурбирам, а като съм с жена, ако няма презерватив - на пъпа (но по принцип без презерватив правя много, много, мнгоо рядко). Иначе си свършвам в нея. Досега фалове не е имало

аз....аз съм ПАС  :57:..какви ги въртиш,осукваш  :85:..поне е забавно... ;D

*

holanda

« Отговор #2378 -: Юли 08, 2010, 08:48:42 pm »
На мен много ми харесва да гледам как жената чишка.  Честно. Аз съм правил пис изпълнения, но нека да спра, че ще стане много грубо. Има консервативна аудитория :)

добре се сещаш,защото бях на път да кажа на Крис да ти насини дирнико с наказващата емотка  :96:  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2379 -: Юли 08, 2010, 08:49:06 pm »
никога не съм чела нещо по-просташко от това:

[/b]

думи нямам!
значи и тук е фул от приказвачи и тук липсват ебачи....
ол-ин се казва в покера и понеже си много отворен да те пита моя плутон нещо може ли?
абе кВо те питам направо ти отпервам въпроса в тесния Задник -а може и да не е тесен , а Лабаав.
та като си толкова отворен по въпроса за еякулацията , можеш ли да си направиш калкулацията ,колко изрода си спестил на тая държава и на вселената....? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците