Цитат на: Vision в Юли 09, 2010, 06:59:24 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 06:58:05 pmМерка е влязъл в Лъв :rolleyes:пак ще започне едно надприказване, едно мерене на пишки... Време е да се похвалим и да изпъчим гърди. :29:Обаче, според Зет-а има още около градус и нещо.
Цитат на: Aurora Borealis в Юли 09, 2010, 06:58:05 pmМерка е влязъл в Лъв :rolleyes:пак ще започне едно надприказване, едно мерене на пишки...
Мерка е влязъл в Лъв :rolleyes:
И аз бях писала по задачката, която ни даде Дивна. Заинтригува ме. И чаках да даде отговора. Щеше да е интересно, дали съм хванала насоката.
Дияна, няма проблем. Беше по Сатурн, а ти знаеш, че той за добро или зло е доста показателен в картата ми.В момента тр. Сатурн ми е над нат.Слънце и ме освободи от нещо ненужно.
Цитат на: Divna в Юли 09, 2010, 07:51:37 pmДияна, няма проблем. Беше по Сатурн, а ти знаеш, че той за добро или зло е доста показателен в картата ми.В момента тр. Сатурн ми е над нат.Слънце и ме освободи от нещо ненужно. Сега си в основен период на Сатурн, тъй че транзитите му се проявават най-ясно и буквално, вероятно. Подпериод на Юпитер - и него го дръж под око. А ден-два преди шести си влязла в под-под-под-период на Раху. Да не си преживяла някаква хирургична интервенция? Или пък да си приключила окончателно с развода си?
бе нещо не е хич мнгоо нормално за сезона времето не мислите ли..
Във Варна толкова рязко паднаха температурите, че имам чувството, че идва есен. В момента е 19 градуса.
Съжалявам, Асол! Пропуснала съм отговора ти.Наложи се по спешност да ми извадят един мъдрец. Не бях имала проблеми със зъбите .
А историята със зъба беше хипер неприятна (и да имаше стоматологична хирургична интервенция). Поради силната вътрешна инфекция, упойката не ме хвана и