Аз си падам по платината, не че имам платинено бижу
, ама ми е мечта за хубав платинен пръстен...
Да не съм синтетичен Плутон
?
мисля, че можеш ''небрежно'' да споменеш пред половинката колко харесваш платина, нали беше лъв той??ще се радва да ти подари нещо, което да ти достави истинско удоволствие, подарил ти е златният пръстен, защото е мислел, че ти харесва златото, но като разбере какво наистина ти харесва, ще се успокои..няма да се обиди..като обикаляте по магазините, загледай се по някоя витрина на бижутериен магазин и се ''зарадвай'' на нещо бяло..като се поинтересуваш и каква е разликата в състава /структурата/ на златото и платината, че едното е толкова хубаво- платина, а другото не съвсем- злато..може едно атомче само да го променя, както са графита и диаманта..има някаква информация тук, покрай която небрежно се промъква и друга..аз съм на принципа, че не трябва да се мълчи като не ни харесва нещо, което другият прави, защото като разбере че сме си мълчали, ще е по- обидно за него, отколкото да се каже и корегира още в началото..пък и нали ти казвам- като знае какво наистина харесваш, ще е спокоен, иначе сигурно му е трудно като дойде време да ти избира подарък по някакъв повод..