Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163919 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 3
« Отговор #2680 -: Юли 12, 2010, 07:13:42 pm »
Аз си падам по платината, не че имам платинено бижу  :-[, ама ми е мечта за хубав платинен пръстен...

Да не съм синтетичен Плутон  ;D?

мисля, че можеш ''небрежно'' да споменеш пред половинката колко харесваш платина, нали беше лъв той??ще се радва да ти подари нещо, което да ти достави истинско удоволствие, подарил ти е златният пръстен, защото е мислел, че ти харесва златото, но като разбере какво наистина ти харесва, ще се успокои..няма да се обиди..като обикаляте по магазините, загледай се по някоя витрина на бижутериен магазин и се ''зарадвай'' на нещо бяло..като се поинтересуваш и каква е разликата в състава /структурата/ на златото и платината, че едното е толкова хубаво- платина, а другото не съвсем- злато..може едно атомче само да го променя, както са графита и диаманта..има някаква информация тук, покрай която небрежно се промъква и друга..аз съм на принципа, че не трябва да се мълчи като не ни харесва нещо, което другият прави, защото като разбере че сме си мълчали, ще е по- обидно за него, отколкото да се каже и корегира още в началото..пък и нали ти казвам- като знае какво наистина харесваш, ще е спокоен, иначе сигурно му е трудно като дойде време да ти избира подарък по някакъв повод.. ;)

О, Вижън, звучи много хубаво всичко това, което си написала. Само че подаръка (златния пръстен) го имах още в началото на връзката (първата година, когато желанието и на двама ни беше да създадем семейство). От тогава на сам изтече много вода ... и не мисля, че в момента би му доставило удоволствие да ми достави удоволствие, купувайки ми платинен пръстен. Връзката ни е в период на сериозна трансформация, която ще определи дали тя ще пребъде или не. Ако устоим на изпитанията, които живота ни предлага съм убедена че след време би го направил, но на този етап дори и не си го помислям.
Най-добре обаче ще е, ако аз самата имам възможността да си доставя това удоволствие, купувайки си пръстена сама, с мои средства.  

« Отговор #2681 -: Юли 12, 2010, 07:14:08 pm »
Вижън, честит нов аватар.  ;D

благодаря, ама много ми тича, нали?? :72:

Да.  И на мен много ми харесва ;D

Сбогом терлички. Бабите вече си имат нова занимавка.

Да Вижън, голема бъзикня е !

*

Vision

• 3523
« Отговор #2682 -: Юли 12, 2010, 07:15:21 pm »

:kissd: благодаря :)
 в духът на новото време е..скоро ни нарекоха лелки, което ме зарадва, а сега и Крис ме накара да се почувствам толкова зряла и мъдра, че просто беше неизбежно.. :49:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #2683 -: Юли 12, 2010, 07:19:49 pm »
О, Вижън, звучи много хубаво всичко това, което си написала. Само че подаръка (златния пръстен) го имах още в началото на връзката (първата година, когато желанието и на двама ни беше да създадем семейство). От тогава на сам изтече много вода ... и не мисля, че в момента би му доставило удоволствие да ми достави удоволствие, купувайки ми платинен пръстен. Връзката ни е в период на сериозна трансформация, която ще определи дали тя ще пребъде или не. Ако устоим на изпитанията, които живота ни предлага съм убедена че след време би го направил, но на този етап дори и не си го помислям.
Най-добре обаче ще е, ако аз самата имам възможността да си доставя това удоволствие, купувайки си пръстена сама, с мои средства.  

да, да си го купиш сама е най- лесно и безопасно.. :blink:

а може би някой път да ви изнеса една лекция на тема: ''как да направим щастлив мъжа до себе си, като му покажем какво наистина искаме, а не го оставяме да тъне в догадки и недомлъвки''.. :P

и специално внимание ще отделя на раздела - ''сила ли показваме или си вкарваме автогол с демонстративната си независимост'' или ''изкуството да си позволим за малко да бъдем палави нимфетки и как това разгаря страстта в мъжете''...мдаа.. :72:
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 08:02:41 pm от Vision »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2684 -: Юли 12, 2010, 07:20:26 pm »
в духът на новото време е..скоро ни нарекоха лелки, което ме зарадва...

Ма това са модерни баби бе, ползват уаърлес!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2685 -: Юли 12, 2010, 07:22:08 pm »
Вижън, честит нов аватар.  ;D

благодаря, ама много ми тича, нали?? :72:

Да Вижън, голема бъзикня е !

тенкю пийпъл, тенкю.. :88:

*

Феникс

« Отговор #2686 -: Юли 12, 2010, 07:23:27 pm »
О,не! :-X

*

holanda

« Отговор #2687 -: Юли 12, 2010, 07:26:25 pm »

или ''изкуството да си позволим за малко да бъдем палави нимфетки'' и как това разгаря страстта в мъжете''...мдаа.. :72:

ооо,как успя да нацелиш момента :o..точно в момента съм толкова ядосана..накрещях се на един и той ми излезе с абсолютно същото.Той се радва ,а аз бушувам тук   :91: :41:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2688 -: Юли 12, 2010, 07:28:59 pm »

или ''изкуството да си позволим за малко да бъдем палави нимфетки'' и как това разгаря страстта в мъжете''...мдаа.. :72:

ооо,как успя да нацелиш момента :o..точно в момента съм толкова ядосана..накрещях се на един и той ми излезе с абсолютно същото.Той се радва ,а аз бушувам тук   :91: :41:

ами според мен истинската сила е да си позволим да бъдем слаби и женствени..и както виждате- в живота успяват точно тези жени, които са го разбрали това на време..да оставим криворазбраната еманциапция на истински слабите жени, а?? ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2689 -: Юли 12, 2010, 07:31:09 pm »
Подкрепям те, Вижън, за думите ти. Известно време ми трябваше да го осъзная. И по-горе тъкмо щях да пиша, че не е хубаво мъжа да се държи в неведение за нещата, които обича и харесва жената, само и само да не го обиди.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #2690 -: Юли 12, 2010, 07:39:48 pm »
Подкрепям те, Вижън, за думите ти. Известно време ми трябваше да го осъзная. И по-горе тъкмо щях да пиша, че не е хубаво мъжа да се държи в неведение за нещата, които обича и харесва жената, само и само да не го обиди.

Съни, така е, но си зависи и от мъжа  :-[. Има и обидчиви мъже  ;D.
Не, че аз не намерих тактичен начин да му покажа, но това е друга тема.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2691 -: Юли 12, 2010, 07:42:42 pm »
Има различни хора, няма как да се дават съвети от разстояние, аз само исках да споделя виждането си, но ти най-добре си знаеш човека и начина, по който да го направиш. Не обичам да се меся, в никакъв случай не го приемай така.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #2692 -: Юли 12, 2010, 07:45:52 pm »

ох,да дойда да ви почета малко,че се побърках,много емоция ми дойде.

Vision,тея баби нещо..къртят ;D.

И какво говорите,еманципацията погубва любофtа...шегувам се,добре е да я има в известни граници.Всъщност,това ,което визирам се нарича самоуважение и недопускане на никoй да те бута надолу.Просто няма право.Това не е еманципация като се замисля.В такъв случай съм против нея.Жената е жена и като такава,трябва да проявява емоционалността си , била тя гняв,омраза,любов,нежност..

/губи ми се плавността и подредения израз,може би ще се досетите,че ми е ядно  ;)/

*

Divna

« Отговор #2693 -: Юли 12, 2010, 08:00:21 pm »

ами според мен истинската сила е да си позволим да бъдем слаби и женствени..и както виждате- в живота успяват точно тези жени, които са го разбрали това на време..да оставим криворазбраната еманциапция на истински слабите жени, а?? ;)

Вижън, не бива да се прекалява и с това, защото мъжа в тоя случай започва да се уморява. Това е като да имаш дете, за което трябва да се грижиш постоянно. Една жена, ако се остави постоянно да бъде слаба, мъжът спира да я възприема като жена. Не бива да се прекалява и с идеята, че жената може всичко и е силна, защото пък така тя отнема възможността на мъжа да се чувства силен. Границата е много тънка, и според разбиранията, културата и т.н. всичко е много относително.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2694 -: Юли 12, 2010, 08:06:40 pm »

Вижън, не бива да се прекалява и с това, защото мъжа в тоя случай започва да се уморява. Това е като да имаш дете, за което трябва да се грижиш постоянно. Една жена, ако се остави постоянно да бъде слаба, мъжът спира да я възприема като жена. Не бива да се прекалява и с идеята, че жената може всичко и е силна, защото пък така тя отнема възможността на мъжа да се чувства силен. Границата е много тънка, и според разбиранията, културата и т.н. всичко е много относително.

разбира се, че не трябва да се прекалява, защото ще стане изкуствено и фалшиво, а фалша смърди отдалече..но има някои моменти, когато се бърка кофти гордост с ценно достойнство, а това не е добре..за никого..

*

Nebesna

« Отговор #2695 -: Юли 12, 2010, 08:11:41 pm »

ооо,как успя да нацелиш момента :o..точно в момента съм толкова ядосана..накрещях се на един и той ми излезе с абсолютно същото.Той се радва ,а аз бушувам тук   :91: :41:

Ооооо, в никакъв случай не позволявам на мъжа да си мисли, че съм изцяло зависима от него. Пробвали ли сте да видите какво се получава?....започва да се чувства пълен господар на живота ти, въобразявайки си че прави огромни жертви за тебе...допуснах тази грешка с първия, че и втори път залитнах по наклонената плоскост да зависят източниците ми на доходи от друг, (макар че бачках с пот на чело, но фирмата беше негова), трети път такава грешка не допускам. Аз съм независима жена. А който иска - да прави подаръци! Аз винаги казвам какво харесвам, но никога "Ще ми го купиш ли?"

*

holanda

« Отговор #2696 -: Юли 12, 2010, 08:17:02 pm »
Аз съм независима жена. А който иска - да прави подаръци! Аз винаги казвам какво харесвам, но никога "Ще ми го купиш ли?"

независимостта е малко относително понятие.Аз съм независима,но не се свеня да питам 'ще ми го купиш ли?'' оставям човек да ме опознае и не играя излишни игрички.Ако ме е опознал достатъчно добре,ще знае,че съм независима ,но не се притеснявам от това да кажа,че нещо ми харесва и бих желала да го имам.Изобщо...игричките на 'интересна'' са подходящи за женичка,която не ги притежава като качества.Но дори в този случай,все някога я разкриват.

*

Divna

« Отговор #2697 -: Юли 12, 2010, 08:20:25 pm »

ооо,как успя да нацелиш момента :o..точно в момента съм толкова ядосана..накрещях се на един и той ми излезе с абсолютно същото.Той се радва ,а аз бушувам тук   :91: :41:

Ооооо, в никакъв случай не позволявам на мъжа да си мисли, че съм изцяло зависима от него. Пробвали ли сте да видите какво се получава?....започва да се чувства пълен господар на живота ти, въобразявайки си че прави огромни жертви за тебе...допуснах тази грешка с първия, че и втори път залитнах по наклонената плоскост да зависят източниците ми на доходи от друг, (макар че бачках с пот на чело, но фирмата беше негова), трети път такава грешка не допускам. Аз съм независима жена. А който иска - да прави подаръци! Аз винаги казвам какво харесвам, но никога "Ще ми го купиш ли?"

Никога не съм молила да ми се купи нещо. Даже и родителите си не съм молила. А най не съм харесвала да ми се подарява нещо на празник, защото традицията повелява. Някак съм много далече от традициите  :-[.
А да не говорим пък, че винаги усещам, когато подарака е направен от сърце и то без повод. Тогава няма как да не съм във възторг.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2698 -: Юли 12, 2010, 08:28:45 pm »
Колко мъка има по тоя свят...  :57: Не ми обръщайте внимание, мисля си на глас, връщайки се от друг астрологичен форум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2699 -: Юли 12, 2010, 08:41:00 pm »
   ;D Безплатен обяд няма !